Görüş Bildir
Haberler
Tatilciler Dönüş Yolunda: Antalya-Muğla Karayolunda 15 Kilometre Araç Kuyruğu

Tatilciler Dönüş Yolunda: Antalya-Muğla Karayolunda 15 Kilometre Araç Kuyruğu

Muğla ve ilçelerine Kurban Bayramı tatili için gelenlerin dönüş yolculuğu başladı. Antalya-Muğla karayolunda yoğunluk nedeniyle 15 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Sürücüler 7 kilometrelik Sakar Rampası'nı 45 dakikada geçebildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye gibi turizm merkezlerine sahip Muğla, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla tatilcilerin akınına uğradı. 

Muğla'ya, tatil boyunca yaklaşık 4 milyon yerli turist geldiği belirtildi.

Geri dönüş yolculuğu başladı

Geri dönüş yolculuğu başladı

Bayram tatili boyunca otel, apart, pansiyon ve çadırlarda konaklayan tatilciler, geri dönüş için yollara çıktı. 

Bodrum, Marmaris, Datça ve Fethiye ilçelerinden araçlarıyla hareket eden tatilciler, Antalya-Muğla karayolunda 15 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Sürücüler 7 kilometrelik Sakar Rampası'nı 45 dakikada geçebildi.

Tatilcilerin dönüş güzergahında herhangi bir kaza, aksaklık yaşanmaması için Muğla Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri de önlem aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
6
5
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
deniz tavşan

buna tatil demem ben şahsen. eziyete gitti bu fikri hür arkadaşlar. oteller tıklım tıklım,sahiller şenlik yeri, yollarda ki kuyruğun ucu bucağı yok.. alın si... Devamını Gör

reim sneo

Bu yorumlardaki insanlar kafayı yemiş herhalde. Bütün dünyada insanlar tatile gider, yoğunlukta olabilir haliyle. Tatile gidememiş olabilirsiniz de bu nefret... Devamını Gör

idiot midiot

"Tatil nedir?" kafada bir daha kodlamak lazım.