Görüş Bildir
Haberler
Tartışmalarda Hangi Ünlü Gibisin?

etiket Tartışmalarda Hangi Ünlü Gibisin?

Trex
02.02.2017 - 18:51

Hayat kavgasız gürültüsüz olsun istiyoruz ama karşımıza hep bi arıza insan çıkıyor ve tatsızlıklar yaşıyoruz. Peki bu insanlar karşımıza çıkınca nasıl tartışıyoruz? Cevabı testin sonunda 😅

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Trafikte seni en iyi tanımlayan gif hangisi?

2. Pekii sosyal medyada ağırlıklı olarak ne tür paylaşımlarda bulunursun?

2. Pekii sosyal medyada ağırlıklı olarak ne tür paylaşımlarda bulunursun?

3. Kedi insanı mısın, köpek insanı mısın?

4. Sosyal medyada anonim bir hesap sana küfretti. Ne yaparsın?

5. Peki bunlardan birini seç desek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bunlardan hangisi?

7. Herhangi bir spor müsabakasını izlerken hakaret/küfür vs eder misin?

8. Son olarak seç birini testi bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İlber Ortaylı!

İlber Ortaylı!

Verdiğin cevaplara göre sen tartışmalarda İlber Ortaylı gibisin! İnsanları pat pat bilginle dövüyorsun. Cehalet karşısında en büyük güvenin engin bilgin ve özgüvenin. Karşındakilerin sana karşı tek bir şansı var. ÇAMUR ATMAK. Etrafında sana çamur atanların çoğunun derdi aslında senin birkimini kıskanmaları. Seninle tartışmaya, rakip olmaya cesareti olmayan çamur atıyor. Ama hiç şansları yok. ;)

Seda Sayan!

Seda Sayan!

Verdiğin cevaplara göre sen tartışmalarda Seda Sayan gibisin! Öncelikle sen çok iyi bir tartışmacısın. Karşı tarafı çok iyi dinliyor analiz ediyor ve sıra sana gelince affetmiyor. Makineli tüfek gibi cümleleri karşı tarafın beynine nakşediyorsun. Sen cümleleri sıraladıktan sonra karşındakinin tartışmak bir yana özür dilemeye hali kalmıyor. Sen bir kez KİMSİN SEN? desen yeter. Rakiplerinin işi çok mu çok zor ;)

Demet Akalın!

Demet Akalın!

Verdiğin cevaplara göre sen tartışmalarda Demet Akalın gibisin! Sen dobra bir insansın! Laf kıvırmak, imalar vs sende yok. Atarını yapar keyfine bakarsın. Seninle tartışmaya kimse cesaret edemez çünkü ne zaman ne diyeceğin belli olmaz. Uzun cümleler kurup kafa ütülemezsin. Kısa ve netsin. 2 kelimeyle rakipini alt edersin. ;)

Ozan Güven!

Ozan Güven!

Verdiğin cevaplara göre sen tartışmalarda Ozan Güven gibisin. Yani özet geçelim: Ağzının ayarı yok senin. :) Biraz küfür biraz hakaret senin tartışmalarında görülebiliyor. Tabi bunun nedeni de şu: Seni delirtiyorlar dostum. Çok sabırlı da olsan insanlar seni çıldırtabiliyor. E haliyle de arada böyle küfür hakaret oluyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
723
440
232
125
70
44
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Teste girmeden önce de İlber Ortaylı'yı tahmin etmiştim öyle de çıktı zaten

Asya

Demet Akalın! Verdiğin cevaplara göre sen tartışmalarda Demet Akalın gibisin! Sen dobra bir insansın! Laf kıvırmak, imalar vs sende yok. Atarını yapar keyfi... Devamını Gör

Yunus Ilik

ilber hoca , çok süper