Görüş Bildir
Haberler
Survivor Duygu Serap Salman Kimdir? Duygu Serap Salman Nereli ve Kaç yaşında?

Survivor Duygu Serap Salman Kimdir? Duygu Serap Salman Nereli ve Kaç yaşında?

Müge Kakşi
19.01.2021 - 20:36

Tv8 ekranlarında 9 Ocak Cumartesi günü başlayan Survivor 2021'in yarışmacıları merak ediliyor. Bu oyunculardan biri de yedek yarışmacılar arasında yer alan Duygu Serap Salman! Acun Ilıcalı bir ay boyunca yedek yarışmacıların Survivor 2021'e dahil olacağını duyurmuştu. Peki, Survivor Duygu Serap Salman kimdir? Duygu Serap Salman kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Duygu Serap Salman Kimdir?

Duygu Serap Salman Kimdir?

Survivor gönüllüler kadrosuna katılan Duygu Serap Salman, 19 Mayıs 1997 doğumludur. 24 yaşındaki Duygu Serap Salman Ağrı Doğubeyazıt doğumludur ve  İstanbul'da yaşamaktadır.

6 yaşından bu yana spor ile ilgili olduğunu söyleyen Survivor Duygu Salman, neredeyse dahil olmadığı branş kalmadığını ifade ediyor.

Survivor 2021’de Gönüllüler takımı adına yarışacak olan Duygu Serap Salman fiziksel olarak hızlı ve kuvvetli olduğunu dile getiriyor. Survivor Duygu, 1.67 boya ve 61 kiloya sahip.

Duygu Serap Salman, Yeni Levent Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Haliç Üniversitesi BESYÖ bölümünü kazanıyor ve bölümü yarıda bırakıyor.

Voleybol, hentbol, futbol, MMA, boks, crossfit ile ilgilendiğini söyleyen Survivor Duygu, bu sporların bir çoğunda iyi durumda olduğunu dile getiriyor.

2021 Survivor yarışmacısı Duygu Serap, 3 kız 2 erkek kardeşi olduğunu belirtiyor. Survivor Duygu, yarışmayı kazanması halinde yarım kalan eğitimlerini tamamlamayı hedefliyor.

Survivor Duygu Serap Salman'ın Yarışma Hakkında Düşünceleri

Survivor Duygu Serap Salman'ın Yarışma Hakkında Düşünceleri

Acun Ilıcalı Duygu Serap Salman’ın geçen sene trafik kazası sebebiyle survivor 2020 elemelerine gelemediğini açıklamıştı.

Kendisini anlatan Duygu, ''Benim için duygusal bir an. Benim için ihtimali olmayan bir şeydi. 1.5 yıldır bu ana hazırlanıyorum, duygusalım. Burayı parçalamaya geldim. Güç eşittir ben. Duygusal ilerlemeyeceğim, başarmak ve kazanmak için geldim. Birikmişliğim çok fazla'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın