Görüş Bildir
Haberler
Survivor'da İkinci Eleme Adayı Kim Oldu? Avantaj Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor'da İkinci Eleme Adayı Kim Oldu? Avantaj Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Sunay Korkmaz
22.02.2021 - 10:18

Survivor 2021'de dün akşam ekrana gelen bölümde büyük bir heyecan vardı. Ünlüler ve Gönüllülerin bir kez daha dokunulmazlık mücadelesi verdiği bölümde kazanan kazanan takım Gönüllüler oldu. Survivor Türkiye'de bu haftaki ilk dokunulmazlığını Gönüllüler kazanmış, Ünlülerin eleme adayı ise Yiğit olmuştu. İşte bu hafta belirlenen ikinci eleme adayı ve son bölümde yaşananlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021'de ikinci dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler Takımı ada konseyinde bir eleme adayı belirledi.Dokunulmazlığı kaybeden takımda yapılan ada oylamasında adı en çok yazılan Çağrı, Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı olacak. Survivor Türkiye'nin bu haftaki ilk dokunulmazlığını kazanan takım Gönüllüler olmuş, Ünlülerin eleme adayı ise Yiğit olarak belirlenmişti.

Son Bölümde Neler Yaşandı?

Son Bölümde Neler Yaşandı?

21 Şubat Pazar günü Survivor 32. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Rakibine dokunmadan elindeki sembolü düşürmeye çalışan yarışmacılar arasında kıran kırana bir mücadele yaşandı.

Avantaj Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Avantaj Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2021'de haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu öncesinde parkurda avantaj oyunu oynandı. Oyunda erkeklerde ve kadınlarda kazanan Gönüllüler olunca, dokunulmazlık oyununda seçim avantajı Gönüllülerin oldu.

Survivor'da ayrıca dün akşam oldukça kritik bir dokunulmazlık oyunu yaşandı. Kıran kırana mücadelenin ardından bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler Takımı kazandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın