Görüş Bildir
Haberler
Süleyman Soylu, Nagehan Alçı'nın Eleştirileri Üzerine Canlı Yayına Bağlandı: 'Sizin Yaptığınız Haksız İsnattır'

etiket Süleyman Soylu, Nagehan Alçı'nın Eleştirileri Üzerine Canlı Yayına Bağlandı: 'Sizin Yaptığınız Haksız İsnattır'

Ulaş
25.06.2019 - 01:58

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk'te Nagehan Alçı tarafından kendine yöneltilen eleştirilere yanıt vermek için yayına bağlandı. Soylu, Alçı'ya yönelik 'Sizin yaptığınız haksız isnattır' ifadesini kullandı. 

Soylu'nun ayrıca bugün İmamoğlu'nun kazanmasına yönelik yaptığı 'Bizim biraz işimiz zorlaşacak. Doktorlara şiddet, kadınlara şiddet, taciz... İnşallah bizim işimizi zorlaştırmaz' yorumu da eleştirildi. Berhan Şimşek 'Neden dolayı, bugüne kadar değil miydi?' ifadesini kullandı.

Nagehan Alçı, Habertürk ekranında Bakan Soylu'nun seçim sonrası gazetecilere verdiği demeci eleştirdi.

Nagehan Alçı, Habertürk ekranında Bakan Soylu'nun seçim sonrası gazetecilere verdiği demeci eleştirdi.

Alçı, 'Ben Soylu'nun bugünkü açıklamalarını yanlış buluyorum. Her türlü sandık üzerinde gölge ve küçümseme ifadesi AKP cephesinde geri tepecektir. İmamoğlu'na yönelik bir takım açıklamalar da bu sonucun ortaya çıkmasına neden oldu. Partinin içinde böyle çıkışların olmaması gerekir.' dedi.

Soylu bunun üzerine yayına bağlanarak Nagehan Alçı'nın açıklamalara tepki gösterdi ve açıklamada bulundu.

Soylu bunun üzerine yayına bağlanarak Nagehan Alçı'nın açıklamalara tepki gösterdi ve açıklamada bulundu.

Soylu 'Ben sandığı küçümsemem. Ömrümüz sandık için mücadeleyle geçti. Aynı zamanda sandıkla buraya gelmiş birisiyim. Sizin yaptığınız hadsiz bir isnattır, ben de kendimi muhafaza ettim.' ifadesini kullandı. 

Bakan ayrıca 'Bu seçimle ilgili değerlendirmem. Oradaki temel eleştirimi elbette ortaya koyarım. Ardından şunu söyledim, elbette ki işimiz zor dedim, espriyle karışık. Hakikaten valiye söylenmemesi gereken bir sözü ortaya koydu. Bundan sonra kadına şiddet, doktora şiddet dedim ve orada kaldım. İmamoğlu ile ilgili veya bir kişiyle ilgili değerlendirme ortaya koymak, Nagehan Hanım'ın sınırları dışındaysa elbette ben de o sınırlara uyayım. Böyle bir şey olur mu Allah rızası için.İstanbul'da böyle bir değerlendirme olmuş. İstanbul'un verdiği karar başımızın üstüne, buna söyleyecek bir şeyimiz yok. Diğer taraftan Valiye sözlü şiddeti içeren bir sonuç var.' ifadesini kullandı.

Sunucu Didem Arslan 'Şu sözünüz ne demek' diyerek' Soylu'nun ifadesini hatırlattı: 'Doktorlara şiddet kadına şiddet ve taciz umarım işimizi zorlaştırmaz.'

Sunucu Didem Arslan 'Şu sözünüz ne demek' diyerek' Soylu'nun ifadesini hatırlattı: 'Doktorlara şiddet kadına şiddet ve taciz umarım işimizi zorlaştırmaz.'

Soylu bu soruya 'Çok basit çok net anlaşılmıyor mu? Bir taraftan valiye sözlü şiddet içeren bir sonuç var. Bu sonuçla ilgili 'doktorlara şiddet, kadınlara şiddet konusunda bizim biraz işimiz zorlaşıyor' dedim, bu kadar' şeklinde cevap verdi.

Bunun üzerine Berhan Şimşek bir soru yöneltmek istedi, Soylu ise 'Berhan Bey ben sizinle tartışmak durumunda değilim' dedi. Berhan Şimşek ayrıca 'Ne alakası var, bugüne kadar zor değil miydi?' dedi.

Yayının ilgili bölümünü buradan izleyebilirsiniz 👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
879
443
220
54
16
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Yaş ortalaması 40 olan AKP Gençlik Kolları mıdır ne boktur... Alt geçidin girişine "Devletin valisine it diyen kişiye mi oy vereceksiniz?" diye bir afiş asmı... Devamını Gör

Batuhan Ertürk

Rahmetli Barış Manço ne güzel söylemiş" ...Kendini yoksa sultan mı sandın, Seninki sade isim benzerliği Süleyman..."

Viyol10sel

Kendisi cahil, aptal, tayyibe kul olmuş baş göt yalayici bir zavalli ama bir solcuyla tartışamaya girerse kaybedeceğini bilecek kadar akıllı, Berhan Şimşek v... Devamını Gör