Görüş Bildir
Haberler
Şu Zamana Kadar Nasıl Bilmiyorduk? Hayatınızı Daha da Kolaylaştıracak Birbirinden Pratik 20 Mobil Uygulama

Şu Zamana Kadar Nasıl Bilmiyorduk? Hayatınızı Daha da Kolaylaştıracak Birbirinden Pratik 20 Mobil Uygulama

Begüm
17.11.2021 - 09:00

Hayatınızı kolaylaştırmakla kalmayıp verimini artıracak bu mobil uygulamalara aşık olduk. İşte günlük ve iş hayatınızda kullanabileceğiniz pratik mobil uygulamalar! 

#11 favorimiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Trello

1. Trello

Bir planlama uygulaması olan Trello'yu takım arkadaşlarınızla birlikte rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle iş takibi ve planlama için mükemmel olan bu uygulama hem masaüstü hem de mobilde var.

2. Office Lens

2. Office Lens

Fotoğraf, belge gibi pek çok şeyi taratarak dijital ortama aktarmanıza yardımcı olan bu uygulama da baya hayat kurtarıcı.

3. Focus To-Do

3. Focus To-Do

İşlerinize odaklanmanızı sağlayacak bir to-do uygulaması olan Focus To-Do yoğun iş günlerinde sizi deli gibi rahatlatacak ve işinizi kolaylaştıracak bir uygulama.

4. Bundle

4. Bundle

Pek çok haber kaynağını tek bir aplikasyonda toplayan Bundle ile gündemi kolaylıkla takip edebilir, ilgi alanlarınıza göre haberleri filtreleyebilirsiniz.

5. Forest

5. Forest

Ders çalışırken veya işteyken konsantre olamıyorsanız Forest sizin için mükemmel bir uygulama. Telefona bakmanızı engelleyen bu uygulamada telefona bakmadığınız sürece bir ağaç ekiyorsunuz. Daha sonra bu ektiğiniz ağaçları uygulama sizin için gerçek ağaca dönüştürüyor. Mükemmel!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Todoist

6. Todoist

Kolay arayüzü ile rahat planlama yapmanızı sağlayan todoist ile günlük işlerinizi takip edebilirsiniz.

7. Alarmy

7. Alarmy

Eğer siz de sabahları alarmı erteleyip geriye uyuyanlardansanız ama erken kalkmanız gerekiyorsa Alarmy mükemmel bir uygulama. Fotoğrafını görmeden susmayan Alarmy dünyanın en sinir bozucu alarm uygulamalarından biri ama çok etkili!

8. LastPass

8. LastPass

Unutulan şifreler için ideal bir uygulama olan LastPass ile tüm şifreleri güvenle saklayabilirsiniz.

9. Slack

9. Slack

Farklı kanallar oluşturarak birlikte çalıştığınız kişilerle daha kolay bir iletişim kurmanızı sağlayan Slack, iş ve okul görüşmeleri için artık WhatsApp kullanmak istemeyenler için ideal. Oldukça da kolay ve kullanışlı bir uygulama.

10. Nike Training Club

10. Nike Training Club

Nike'ın orijinal uygulaması olan NTC size yogadan karın kasına kadar pek çok hareket sunuyor. Size özel program yapan NTC uygulaması tamamen ücretsiz ve her hareket videolu. Gerçekten çok etkili!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Notion

11. Notion

Proje yönetimi yapabileceğiniz Notion uygulamasında kolay bir şekilde not da tutabiliyorsunuz.

12. Grammarly

12. Grammarly

İngilizce konusunda gelmiş geçmiş en iyi uygulamalardan biri olan Grammarlı mail ve her türlü yazışmanızdaki İngilizce hatalarınızı düzeltiyor ve yerine kullanılabilecek daha güçlü alternatifler üretiyor.

13. Pepapp

13. Pepapp

Adet, pis ve ovülasyon dönemlerini takip etmek için ideal bir uygulama olan Pepapp faydalı bilgiler de sunuyor.

14. Splitwise

14. Splitwise

Toplu tatillerde veya her türlü toplu harcamada kullanabileceğiniz Splitwase farklı kişilerin yaptığı harcamaları eşit şekilde bölüyor.

15. Meditopia

15. Meditopia

Meditasyon uygulaması olan Meditopia gün içinde stresli ve sinirli olduğunuzda, gece uykuya dalamadığınızda imdadınıza yetişen mükemmel bir uygulama.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. MyFitnessPal

16. MyFitnessPal

Evde spor yapmanızı sağlayacak olan MyFitnessPal ile kilo verebilir ve şekillenebilirsiniz. Kullanan pek çok kullanıcı tarafından önerilen bu uygulama özellikle pandamı döneminde çok kullanışlıydı.

17. Epicurious

17. Epicurious

Kolay yemek tariflerini içinde barındıran bu uygulama yemek yapmaya yeni başlayanlar ve yemek yapmayı sevenler için ideal.

18. Moovit

18. Moovit

Türkiye ve dünyanın pek çok noktasında rahatlıkla kullanabileceğiniz bir toplu taşıma uygulaması olan Moovit otobüslerin, trenlerin durağa varış saatlerini de bildiriyor.

19. Water Time

19. Water Time

Gün içerisinde vücudunuzun ihtiyacı kadar su tüketmenizi sağlayacak Water Time size su içmeyi hatırlatan basit ama hayatınızı kolaylaştıracak bir uygulama.

20. 11pets

20. 11pets

Evcil hayvanı olanlar için ideal bir uygulama olan 11pets evcil hayvanınızın kilosunu, alerjilerini, aşılarını ve daha pek çok şeyi kaydetmenizi sağlıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
15
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ggtac Isayev

Amk beğendiğiniz bir bok yok herhalde her şeye 👎