Görüş Bildir
Haberler
Son Dakika: İstanbul'da Kar Uyarısı! Meteoroloji'den 33 İle Sarı, 16 İle Turuncu Kodlu Uyarı Geldi...

Son Dakika: İstanbul'da Kar Uyarısı! Meteoroloji'den 33 İle Sarı, 16 İle Turuncu Kodlu Uyarı Geldi...

Havaların soğumasıyla birlikte ülkenin büyük bir kısmı beyaza büründü. Hal böyle olunca Meteoroloji'den ve valiliklerden sık sık vatandaşlara uyarılar yapılıyor. Olumsuz hava şartlarına karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğine dair açıklamalar yapılıyor. Meteoroloji'den 33 il için 'sarı' 16 il için 'turuncu' kodlu uyarılar geldi. Meteoroloji yoğun kar ve zirai don riskine karşı uyarılarda bulundu. İstanbul için beklenen yoğun kar ise bu akşam geliyor, yapılan açıklamalarda kar yağışının bu gece saatlerinden itibaren İstanbul'un kuzeyinden başlayarak etkisini artırması beklendiği belirtildi. Peki havalar nasıl olacak? İstanbul'da kar ne zamana kadar yağacak? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kar yağışları ve buzlanma hakkında Meteoroloji'den anlık uyarılar ve açıklamalar gelmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı batı bölgeleri ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde mevsim normallerinin 4-6 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında olacak. Türkiye'nin büyük bir bölümü beyaza büründü. İstanbul'da öğle saatlerinde duran kar akşam saatlerinde yeniden ve çok kuvvetli olarak geliyor. İstanbul için uyarılar arttıkça İstanbullu vatandaşlar 'İstanbul'a ne zaman kar yağacak, ne kadar yağacak?' sorularının yanıtlarını arıyor.

İstanbul'da Kar Yağışı Etkili

İstanbul'da Kar Yağışı Etkili

İstanbul’da beklenen kar yağışı dün akşam saatlerinde başladı. Kentin yüksek kesimleri kısa sürede beyaza büründü. Meteoroloji'nin açıklamalarına göre; İstanbul'da öğle saatlerinde duran kar akşam saatlerinde yeniden ve çok kuvvetli olarak geliyor. İstanbul'da kar yağışı Çarşamba gününe kadar etkisini artırarak süreceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den 33 İle Sarı 16 İle Turuncu Kodlu Uyarı

Meteoroloji'den 33 İle Sarı 16 İle Turuncu Kodlu Uyarı

Beklenen yoğun kar yağışı, kuvvetli rüzgar ve sağanak nedeniyle, Adana, Afyonkarahisar, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, Mersin, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya, Kahramanmaraş, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat, Aksaray, Yalova, Kilis ve Osmaniye için 'sarı kod', Amasya, Ankara, Antalya, Bolu, Çankırı, Çorum, Kastamonu, Konya, Samsun, Sinop, Zonguldak, Karaman, Kırıkkale, Bartın, Karabük ve Düzce için 'turuncu kod' uyarısı yapıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın