Görüş Bildir
Haberler
Sizi Şaşkınlıklar Denizine Sürükleyip, Kafanızda Kocaman Bir Soru İşareti Bırakacak Açıklanması Zor Kareler

etiket Sizi Şaşkınlıklar Denizine Sürükleyip, Kafanızda Kocaman Bir Soru İşareti Bırakacak Açıklanması Zor Kareler

Slapped Ham'den derlediğimiz bu içeriğin konusu birbirinden kafa karıştırıcı fotoğraflar. Gördüğünüz an sizi içerisinde yaşadığımız dünyayla ilgili sorularla baş başa bırakacak. İçerisinde insan yiyen mağara canavarından, zamanda yolculuğuna kadar olan bu 11 fotoğraf açıklanamıyor, bir de siz bakın!

Kaynak: http://slappedham.com/10-real-photos-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pteranodon'un sırrı

1. Pteranodon'un sırrı

1864 yılında, Amerikan İç Savaşı zamanlarında, 6 tane asker, Vicksburg yakınlarında  bir çeşit kuş ya da canavar vurduklarını iddia ediyorlar. Fotoğraftaki yaratık, Pteranodon adı verilen Mezosoik dönemin sonlarına doğru yaşamış olan uçan timsaha benziyor.

2. Dehşet verici mağara canavarı

2. Dehşet verici mağara canavarı

90'lı yılların ortasında Birleşik Arap Emirlikleri'nin Resü'l-Hayme isimli emirliğinde, iki tane adam fotoğraf çekmek için bir mağaraya girmişler. Bir tanesi arkadaşının kamerasının flaşı kapandıktan sonra korkutucu bir çığlık attığını rapor etmiş. Adam mağarayı terk etmiş ve polisleri aramış. Polisler geldiklerinde ciddi yaralar almış olan adamı ve telefonunda bu fotoğrafı bulmuşlar.

3. Cooper'ların aile fotoğrafı

3. Cooper'ların aile fotoğrafı

Bu fotoğraf hakkında çok az bilgi var ve birçok insan bu fotoğrafın bir aldatmaca olduğunu iddia etse bile yine de çok ürkütücü. Hikaye ise şöyle; Teksas'ta yeni bir eve taşındıktan sonra yaptıkları kutlamada baba bu fotoğrafı çekiyor. Daha sonra fotoğrafı çıkarttırdıkları zaman evin tavanında asılı duran bu korkunç figürü görüyorlar. Kimse tavandan sallanan şeyin kim ve ne olduğunu bilmiyor fakat iddialara göre bu sallanan evin eski sahibinin ruhu olabilirmiş.

4. Cadborosaurus

4. Cadborosaurus

1907 yılında 9 tane balıkçı dev bir deniz canavarı olan Cadborosaurus diye bir şey yakaladıklarını iddia etmişler. Cadborosaurus ise nesli tükenmiş olduğu düşünülen ünlü bir hayvan. Büyük ve bulunması zor olan deniz yılanını bu güne kadar hiçbir bilim insanı tanımlayamadı.

5. Solway uzay adamı

5. Solway uzay adamı

Bu fotoğraf internette uzunca bir süre dolaştı. Hikayesi ise şöyle; 1964 yılında Jim Templeton, kızıyla Burgh Marsh'ın Solway körfezine bakan kısmında piknik yaparken kızının fotoğrafını çekmiş ve bu fotoğrafı internette paylaştıktan sonra büyük bir ilgi çekmiş çünkü kızın kafasının arkasında beliren birisi var ve Templeton'a göre o gün o ve karısından başka orada bulunan kimse yokmuş. Kodak bu fotoğrafta hiçbir oynama olmadığını doğrulamış hatta aksini iddia ederek kanıtlayacak olan kişiye ödül bile konulmuş. 

Fakat daha sonra hikaye biraz garip bir hal almış. Templeton'ı  9 numara ve 11 numara adında iki tane tamamen siyah giyinmiş adamlar ziyaret etmiş. Onları, fotoğrafın tam olarak çekildiği yere götürmesi için Templeton'a ısrar etmişler. Birkaç gün sonra, teknisyenler iki tane uzay insanı gördüklerini iddia ettikten sonra atılmaya çalışılan füzeler başarısızlığa uğramış. Bu olaydan sonra birçok insan olayın yaşandığı yerin yakınlarında UFO gördüklerini iddia etmişler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Huzurevindeki yaşlı kadın

6. Huzurevindeki yaşlı kadın

90'lı yılların ortasında bu kadın huzurevine yerleşmiş ve ailesi gördüğünüz fotoğrafı çekmiş. Daha sonra arkada gözüken adamı fark etmişler. Kadın daha yakından baktığı zaman bu adamın 13 yıl önce ölen kocası olduğunu iddia etmiş. Fakat aileye göre bu fotoğraf çekilirken arkada kimse yokmuş.

7. 3 Men and a Baby filmindeki hayalet

7. 3 Men and a Baby filmindeki hayalet

Ted Danson'ın da oynadığı 3 Men and a Baby, 1987 yapımı bir komedi filmi. Bir sahnesinde, film başladıktan yaklaşık bir saat sonra, Danson'ın oynadığı karakter odanın karşısına yürürken kamera pencereyi çeker ve arkada garip bir figür belirir. Bu figürün, filmin çekildiği evde yıllar önce intihar eden genç bir çocuğun hayaleti olduğu söylentileri dolaşmış.

8. Zamanda yolculuk yapan adamın yakalandığı an

8. Zamanda yolculuk yapan adamın yakalandığı an

Güney Fork Köprüsü'nün yeniden açıldığı gün çekilen bu fotoğrafta bir gariplik sezdiniz mi? İnsanların arasında dikilen bir adam ne fotoğrafa ne de o döneme ait duruyor. Gözünde gözlükleri var, üzerindeki kapüşonlu bile o dönemden tamamen uzak. Tarihteki bütün olayların arasında, zaman yolcuğu yapan birisi neden Kanada'da bir köprünün tekrar açılışını tercih eder?

Bu da Charlie Chaplin'in filminden bir açılış sahnesi. Her şey normal, ta ki şüpheli bir kadın elinde telefonuyla muhabbet ederek yürüyene kadar.

9. Çin'e ait bir mezarda bulunan zaman yolculuğu hatırası

9. Çin'e ait bir mezarda bulunan zaman yolculuğu hatırası

2008 yılında, Çinli arkeologlar neredeyse 400 yıldır dokunulmamış mühürlü bir mezarı açtılar. Tabutta buldukları şey ise şaşırtıcıydı. 10.06'da kalmış küçük kol saatine benzer bir şey buldular. Kaynaklara göre, saatin arkasına 'İsviçreli' kelimesi kazınmış. Bu bir aldatmaca mı yoksa sakar bir zaman yolcusu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Arka koltuktaki hayalet

10. Arka koltuktaki hayalet

1959 yılında Mabel Chinnery annesinin mezarını ziyarete gider. Mezarlıktayken kocasının arabanın ön koltuğunda otururken fotoğrafını çeker. Fotoğrafı bastırdıkları an garip bir şey fark ederler, arka koltukta oturan bir figür. Chinnery arka koltukta oturanın ölü annesi olduğunu iddia eder. Fotoğraf uzmanı olan birine gösterirler ve uzman fotoğrafta hiçbir oynamanın olmadığını söyler.

11. Freddy Jackson'ın hayaleti

11. Freddy Jackson'ın hayaleti

Bu fotoğraf 1919 yılında çekilmiş ve Kraliyet Uçuş Kolordusu'na ait. Eğer arka taraftaki pilotların arasına dikkatli bakarsanız hayalet gibi bir yüzü rahatlıkla görebilirsiniz. O gün fotoğrafta olan herkes bu yüzün Freddy Jackson'ın yüzü olduğuna yemin etmiş. Jackson fotoğraf çekilmeden önce trajik bir şekilde hayatını kaybeden pilotlardan bir tanesi. Jackson'ın cenazesi ise bu fotoğrafın çekildiği sabah kaldırılmış.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
432
66
35
22
21
17
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ece Ülkeren

#5 1964 te fotoğrafı çekip nasıl İnternette paylaşıyor ve büyük tepki alıyor acaba?

Aşkito muyum ben

Benim sorularim var. Tavandan tepe üstü sarkan adamın kolye ucu neden hala göğüs tarafında? Onun da boynundan kafasına doğru sarkmış olması gerekmiyor muydu?... Devamını Gör

iron-fist

#2 ... Doksanlı yılların ortası ve "telefonunda bu fotoğrafı bulmuşlar." O zamanlar fotoğraf çeken telefon mu vardı lan?

goatthelazy

o zamanlar takoz yerine kullandigimiz ericsson lar vardi :D