Görüş Bildir
Haberler
Sıra Dışı Bedenleri ile Standart Güzellik Algılarını Yerle Bir Edip Bakış Açımızı Değiştirmiş 15 İnsan

etiket Sıra Dışı Bedenleri ile Standart Güzellik Algılarını Yerle Bir Edip Bakış Açımızı Değiştirmiş 15 İnsan

Hem Hollywood'da hem de dünyada, güzelliğin ne anlama geldiğine dair herkesin ortak, benzer ve genellikle oldukça monoton fikirleri var. Bu fikirlerin arasında 'farklı olmak' kendine henüz son yıllarda yer edinebilmiş olsa da, bu güzellik çeşitliliğini kutlamak harika!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Melanie Gaydos oldukça nadir görülen bir durum olan ektodermal displezi hastası. Herhangi bir ajansla çalışmasa da uluslararası anlamda büyük başarıları var.

2. Haider Har vitiligo konusuna dikkat çekmek için birçok projede yer aldı.

3. Maeva Giani Marshall hiperpigmentasyonu olan Fransız asıllı Amerikalı bir model.

4. Shaun Ross hayatı boyunca ten rengi yüzünden yobazlık çekmiş biri, fakat artık Beyonce ve Katy Perry gibi yıldızların kliplerinde oynuyor ve Lynx markasının reklam yüzü.

5. Mihaela Noroc'un projesinde Türkiye'den yer alan Burcu, yüzündeki doğum lekesi ile güzelliğin sınırları olmadığını söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Melanin Tanrıçası olan Khoudia Diop, Senegalli bir model. Bir zamanlar ten rengi yüzünden onunla dalga geçilirken, artık bu farkının özgürlüğünü yaşıyor.

7. Harnaam Kaur 'sakallı kadın' olarak da bilinen İngiliz model ve zorbalık karşıtı aktivist.

8. Evita Delmundo, Malezyalı bir model ve vücudundaki benler ile gurur duyan bir sosyal medya kişiliği.

9. Mekhi Alante Lucky önce polis tarafından çekilen sabıka fotoğrafının viral olması ile ünlendi. Farklı göz renkleri onun en dikkat çekici özelliği.

10. Alex Mullins koleksiyonundan dikkat çeken bu model, tanıdık güzellik standartlarının çok sıkıcı olduğunun bir kanıtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kanya Sesser, bacakları olmadan doğmuş Taylandlı bir model. Bir haftalıkken bir Budist tapınağına terk edilen Kanya, engelleri aştı ve önce bir atlet oldu sonra da bir model!

12. Tibetli bu kadının yüz özellikleri bulunduğu yerin doğasını taşıyor ve projenin tüm dünyanın kadınlarına yer verdiğini gösteriyor.

13. Caitin Stickels, 'kedi gözü sendromu' adı verilen oldukça nadir bu rahatsızlık yüzünden, suratındaki farklılık ile mesleğinin en yüksek noktalarına gelmeyi başardı.

14. Haitili model Ralph Souffrant'ı ilk görüşünüzde yüzündeki çilleri fark etmeniz.

15. Issa Lish yarı Japon yarı Meksikalı model, vücudundaki sıra dışı fiziksel özellikleri ile güzelliğin sadece mükemmel uzuvlardan olmadığını gösteriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
303
133
31
17
7
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

hepsinin ortak özelligi kendine güvenmeleri.biz ise herşeyimiz yerinde oldugu halde hala yerimizde sayıyoruz.. #6 çok tatlı yalnız

#5 Aman Tanrım ne kadar "sıra dışı" bir beden 😒

Çağlar Coşkun

26 kişi beğenmemiş 7 kişi sinirlenmiş.. bunların dini ve dünyası acep ne olsa gerek