Görüş Bildir
Haberler
Şimdi Onların Zamanı! Akrep Burcu İnsanının Herkesten Üstün Olduğunun 15 Net Kanıtı

etiket Şimdi Onların Zamanı! Akrep Burcu İnsanının Herkesten Üstün Olduğunun 15 Net Kanıtı

cakyz
21.10.2016 - 00:51

Güçlü, duyarlı ve tutkulu... Bir burçtan daha çok ne isteyebilirsiniz a dostlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Akrepler fedakârlığın ve bağlılığın kitabını yazmışlardır. Konu iş olsun, ilişki olsun onlar için fark etmez; destanlar yazar, şaheserler yaratırlar.

2. "Vazgeçmek" kelimesi onların lügatında yoktur. Her durumda ısrarla, hırsla yollarına devam ederler ve neticede istediklerini mutlaka alırlar.

3. Onlar özgür ruhlu insanlardır. Kendi yaşamlarını asla başkalarına dayandırmazlar ve kendi işlerini daima kendileri halletmeye çalışırlar.

4. Ancak bağımsız olmaları kesinlikle iş birliği yapamayacakları anlamına gelmez. Onlarda lider kumaşı vardır ve hem zihinsel, hem de duygusal olarak diğerlerinin sorumluluğunu alacak güce sahiptirler.

5. Sadakat akreplerin göbek adı gibidir. Hem ailelerine, hem arkadaşlarına, hem de sevgililerine karşı daima sadıktırlar.

s259.photobucket.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ancak olur da onlara yamuk yapma yanlışına düşerseniz vay hâlinize. Güveni sarsılan bir akrep için hiçbir şey eskisi gibi olamaz; şansınıza küsün.

7. Aynı şekilde eğer onlara iyilik ederseniz de en kötü zamanlarınızda sizin yanınızda olacaklarından asla şüpheniz olmasın.

8. En iyi arkadaşların akrep burcundan çıktığını unutmayalım. Her zaman ve her durumda yanınızda olacak kişiler kesinlikle onlardır.

9. Eğer sevgiliniz bir akrepse aşkın ve tutkunun ne boyutta yaşanabileceğini biliyorsunuz demektir. Onlar hem sevmeyi, hem de sevgilerini her fırsatta göstermeyi çok iyi becerirler.

10. Akrepler işin seks hiçbir zaman yalnızca bedensel bir aktivite değildir. Onlar seks sayesinde yaşamı ve duyguları keşfederler. En tutkulu insanların akrep burcu olmasının sebebi de tam olarak budur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Oldukça sosyal insanlardır. Neşeli yapılarıyla girdikleri her ortama renk katar, partilerin aranan ismi olurlar.

12. İnce esprilerin ustasıdır akrep insanı. Siz farkında bile olmadan modunuzu öyle yükseltir ki, ondan sıkılmanız asla mümkün olmaz.

13. Onlar yeri geldiği zaman duygularını dışa vuran oldukça hassas insanlardır. Çevrelerine dikkat eden, yardımsever ve duyarlı kişilerdir.

14. İçgüdüleri kuvvetli, ileriyi görebilen insanlardır. Kalplerinin sesini dinlerler ve o ses genellikle haklı çıktığı için pek az yanılırlar.

s1340.photobucket.com

15. Ve risk almayı severler ancak hiçbir zaman mantıksız davranmazlar. Onlar derin düşünen kişilerdir ve bu yüzden aldıkları her risk önceden tüm detaylarıyla hesaplanmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio IQ'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1430
610
178
99
75
42
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mümiş

bir akrep burcu olarak kucağımda laptop elimde yeşilçayla sıkıntıdan patlamış vaziyette soruyorum arkadaşlar, nerede yaşanıyor bunlar ben de geleyim nolur ba... Devamını Gör

Boltonlarin Remzi

Öyleyse sana Bülent Serttaş'ın efsane şarkısıyla cevap veriyorum. Aşk bodrumda yaşanıyor güzelim, bodrum bana ben bodruma özelim. Senin ile cehenneme giderim... Devamını Gör

Ela

Burcumu her türlü seviyorum be .

nebusimdi

Editör yengeçle karıştırmış. Seri katiller genelde akrep burcudur. Ayrıca, dişisi olsun erkeği olsun, önüne gelenle yatmaya bayılırlar. Sadakat sıfır. Son mo... Devamını Gör

Blackhole

Cevabın yorumlarda verilmiş..