Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinle Yüzde Kaç Ten Uyumunuz Olduğunu Söylüyoruz!

Sevgilinle Yüzde Kaç Ten Uyumunuz Olduğunu Söylüyoruz!

Aburoski
05.09.2019 - 12:00

Ten uyumu çok önemli! 😎

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Peki bize söyle bakalım sevgiline dokunduğunda tüylerin diken diken için de bir hoş oluyor mu?

4. Bu iç çamaşırlarından birini sevgilin için seçer misin? Elimizde sadece bunlar var vallahi. 😂

5. Bu 4 mekandan sadece birinde ömrünün sonuna kadar seks yapacaksın. Bu hangisi olurdu?

6. Cinsel ilişki sırasında sevgilinin seni yönlendirmesinden hoşlanır mısın?

7. Peki son olarak, gözlerin açık mı yoksa kapalı mı öpüşüyorsun?

Muhteşem bir oran!

Muhteşem bir oran!

Verdiğin cevaplara göre sevgilinle %100 ten uyumuna sahipsiniz. Bu çok çok iyi sonuç. Siz hem kendinizi çok seviyorsunuz hem de yatakta fırtınalar estiriyorsunuz. Siz resmen ruh eşisiniz! Birbirinizi asla ve asla kaybetmeyin. Kaybetmemek için sonuna kadar savaşın. 

Ayrılırsanız bir daha böylesine keyif alabileceğiniz birini bulamayacaksınız. İlişkiniz herkesin örnek alması gereken bir ilişki. Birbirinize dokunmadan duramıyorsunuz. Dokunduğunuz an tüm duygular devreye giriyor. Her an çekiyorsunuz birbirinizi. :)

Çok iyi olmasa da ideal diyebiliriz!

Çok iyi olmasa da ideal diyebiliriz!

Verdiğin cevaplara göre sevgilinle %75 ten uyumuna sahipsiniz. Bu oran için çok iyi muhteşem diyemeyiz ama yine de iyi, ideal diyebiliriz. Birbirinize dokunduğunuz an ortalık alev alıyor, yıkılıyor. Yanıyorsunuz siz resmen. 

Sizin bu yangınınız ilişkinizi hep diri tutuyor. Sürekli birbirinize dokunmak istiyorsunuz. Dokunduğunuz an kalbiniz küt küt atıyor resmen. Sizin için ruh eşinizi bulmuşsunuz diyebiliriz. :)

Ortalama bir oran. Ne iyi ne kötü!

Ortalama bir oran. Ne iyi ne kötü!

Verdiğin cevaplara göre sevgilinle %50 ten uyumuna sahipsiniz. Vallahi bu oran ne iyi ne de kötü. Siz bi ortalarda sürünüyorsunuz. Cinsel hayatınız çok standart ama yine de birbirinize dokunma isteğiniz hiç bitmiyor. Bu da ilişkinizdeki heyecanın bitmemesine neden oluyor. Hala ilk günkü gibi birbirinize güzel hisler besliyorsunuz. 

Ten uyumunuzun oranının yükselmesini de beklemeyin. Siz artık ömrünüzün sonuna kadar bu şekilde. Böyle de devam eder ne olacak ki? İllaki %100 olacak diye bir şey yok. :)

Kötü bir oran. Artık naparsınız hiç bilmiyorum!

Kötü bir oran. Artık naparsınız hiç bilmiyorum!

Verdiğin cevaplara göre sevgilinle %25 ten uyumunuz var. Bu oran oldukça kötü. Siz birbirinize dokunduğunuzda sanki sıradan bir insana dokunuyormuş gibi oluyorsunuz. Dokunduğunuz an hiçbir his ortaya çıkmıyor. Bu da ilişkinizin heyecanını bir noktadan sonra bitirir. Ben şimdiden söyleyeyim. Yatakta iyi olduğunuzu düşünüyorsunuz ama aslında değilsiniz. 

Belki cinsel performansınızı arttırabilirsiniz ama o dokunduğunuzda kalbinizin küt küt atmasını sağlayamazsınız. O öyle kolay bir şey değil. Kendinizi daha iyi tanımaya çalışın. Söyleyebileceğim sadece bu. :)

Üzgünüm ten uyumunuz %10 çıktı!

Üzgünüm ten uyumunuz %10 çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sevgilin ve senin ten uyumunuzun oranı %10 çıktı. Bu oldukça düşük bir sonuç. Siz nasıl sevgili olmaya devam ediyorsunuz gerçekten çok ilginç. Bu oranla cinsel hayatınızın iyi olması imkansız çünkü ten uyumu cinsel hayatı da etkiliyor. 

Ten uyumunuzun oranını yükseltmenin bir yolu var mıdır bilmiyorum. Yol göstereyim diyeceğim yanlış bir şey de söylemek istemiyorum. Durumunuz, vaziyetiniz böyle yani. Allah size yatakta kolaylık versin. Başka ne diyeyim ki?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
337
111
76
76
40
30
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tutski yançek

onedioya girmeden önce seviştik. testi çözüp ten uyumunun %100 olduğunu öğrendim. tekrar sevişmeye gidiyorum...

serhat akşahin

Çişini yapmayı unutma, çok önemli...

Ece Ysl

daha az ve yüzeysel soruyla karar verebiliyor muydun acaba? salak onedio?

Orhan Ulusoy

%100 Muhteşem bir oran! mış