Görüş Bildir
Haberler
Serenay Sarıkaya İsyan Etti! Hakkında Çıkan Haberi Sert Bir Şekilde Eleştirdi...

Serenay Sarıkaya İsyan Etti! Hakkında Çıkan Haberi Sert Bir Şekilde Eleştirdi...

Müge Kakşi
24.04.2021 - 23:36

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya sık sık gündeme gelen ünlüler arasında yerini alıyor. Zaman zaman eski sevgilisi Kerem Bürsin ile ilgili haberlerde ismi anılan oyuncu sessizliğini bozmazken önceki hafta Göcek’teki teknesinde görüntülendiği Haldun Demirhisar’la hakkında çıkan aşk iddiasına sert yanıt verdi. İşte Serenay Sarıkaya aşk iddiasına verdiği yanıt ve detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serenay Sarıkaya'dan Sert Eleştiri Geldi

Serenay Sarıkaya'dan Sert Eleştiri Geldi

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Serenay Sarıkaya hakkında sürpriz bir iddia ortaya atılmıştı. 29 yaşındaki oyuncunun, iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. ikilinin Göcek Bedri Rahmi Koyu'nda teknede birlikte görülmesi dedikoduları daha da alevlendirmişti.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sarıkaya, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, Haldun Demirhisar ile ilgili sorular karşısında, 'Arkadaşlar öyle bir şey yok. Gerekli açıklamaları yaptım' dedi.

Sarıkaya, geçtiğimiz hafta, 'Hakkımda çıkan ve çok çirkin bir üslup ile yazılan ilişki haberi asılsızdır. Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları kınıyorum' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın