Görüş Bildir
Haberler
Şenol Güneş Kim, Kaç Yaşında, Nereli? Şenol Güneş Hangi Takımları Yönetti?

Şenol Güneş Kim, Kaç Yaşında, Nereli? Şenol Güneş Hangi Takımları Yönetti?

Elif Ateş
06.05.2022 - 20:16

Türkiye'nin çoğu takımında teknik direktörlük yapan Şenol Güneş, kariyeri boyunca birçok başarıya imza attı. Şenol Güneş'in futbol merakı ise daha küçükken başladı. Futbol oynadığı dönemlerde kalecilik yaptı ve bir dönem gol yemeyerek Türkiye rekoru kırdı. Milli Takım'da teknik direktörlük yapan Şenol Güneş, geçtiğimiz senelerde görevinden ayrıldı. Kalecilikten teknik direktörlüğe gelen Şenol Güneş'in hayatı ise birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Şenol Güneş kim, kaç yaşında, nereli? Şenol Güneş hangi takımları yönetti? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şenol Güneş Kimdir?

Şenol Güneş Kimdir?

Şenol Güneş, 1 Haziran 1952 yılında Trabzon'da doğdu. Çocukluk dönemlerinde basketbol ve futbola merakı olan Şenol Güneş, futbolculuk kariyerine Erdoğdu Gençlik Sporda başladı. Trabzonspor'da uzun dönemler kalecilik yaptı ve 1987 yılına kadar futbol oynadı.

69 yaşında olan Şenol Güneş, Semra Güneş ile evlidir. Bu evlilikten ise Ayça ve Günçe olmak üzere iki kızı bulunuyor.

Şenol Güneş Hangi Takımları Yönetti?

Şenol Güneş Hangi Takımları Yönetti?

Şenol Güneş 1988 yılında teknik direktörlüğe başladı. Trabzonspor ile teknik direktörlüğe başlayan Şenol Güneş, daha sonra Boluspor'u yönetti. O dönemde Boluspor küme düştüğü için Şenol Güneş buradan ayrıldı ve İstanbulspor'a geçti. Antalyaspor, Sakaryaspor, Seoul, Bursaspor, Beşiktaş gibi takımlarda teknik direktör olarak çalıştı. Şenol Güneş aynı zamanda Türkiye Milli Takımı'nda da teknik direktörlük yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın