Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Hangi Gezegene Ait?

etiket Senin Ruhun Hangi Gezegene Ait?

Easterling
21.08.2021 - 12:00

Karakterinin hangi gezegen ile eşleştiğini öğrenmek ister misin? 

Haydi o zaman teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Bir de yaşını öğrenelim mi?

3. Bu takım yıldızlarından birini seçmeni istiyoruz!

4. Şimdi de bir Star Wars karakteri seçmeni istiyoruz!

5. O zaman bir de uzay film seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ay'ın bir yüzünü seçmeni istiyoruz şimdi de!

7. Daha önce uzaya gönderilmiş bu hayvanlardan birini seç hadi!

8. Son olarak, bu renklerden favorin olanını seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Jüpiter çıktı!

Jüpiter çıktı!

Sen bilge bir kişiliğe sahipsin ve bunun nedeni hayatın seni hızlı büyütmüş olması. Sahip olduğun her şeyi almak için çok çalıştın, ama şans da bir parça yardım etmiş sana. Dürtüleri oldukça kuvvetli bir insansın ve bu senin önüne beklenmedik fırsatlar çıkarabilir.

Mars çıktı!

Mars çıktı!

O kadar fazla bir enerjiye sahipsin ki sürekli hareket halinde olmayı seven biraz zıpır bir insansın. Biraz da hırslı bir insansın sen. İlişkilerini, kariyerin ya da kişisel başarıların, hangi konu olursa olsun en kısa zamanda en büyük başarıyı elde etmek için elinden ne geliyorsa yapıyorsun.

Merkür çıktın!

Merkür çıktın!

Arkadaşların seni konuşmayı çok seven ve aynı zamanda çok zeki bir insan olarak görüyor. Bu konuşkanlığın seni iletişim kurması çok kolay bir insan yapıyor. Biraz meraklı bir yapıya sahip olman çevrendeki bazı insanları gıcık etse de sen sorular sormaktan çekinmeyen başkalarının ne düşündüğünü pek de umursamayan bir insansın!

Venüs çıktın!

Venüs çıktın!

Yeni insanlarla tanışmak ve yeni arkadaşlar kurmak için karşı konulamaz bir enerjini kullanıyorsun. Hayatta bir denge olması gerektiğine inananlardansın ve kendi hayatında bu dengeyi korumak için sürekli fedakarlıklar yapan bir insansın.

Neptün çıktın!

Neptün çıktın!

Biraz yalnız bir insansın sen. Hayatta daha basit ve sade şeyleri seviyorsun. İnsanlar senin dışa dönük bir insan olmadığını düşünüyor olabilirler ancak aslında sen sadece derin düşünceli ve duygusal bir insansın.

Uranüs çıktı!

Uranüs çıktı!

Seni tanımayanlara karşı biraz soğuk gelebiliyorsun başta. Ancak tanıyınca nasıl şakacı bir kişiliğe sahip olduğunu herkes anlıyor. Hatta bazen bu şakaları biraz abartabiliyorsun bile. Toplamda içi de dışı da güzel bir insansın aslında.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
211
87
52
30
12
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?