Görüş Bildir
Haberler
Sen Aslında Hangi Ülkede Doğmalıydın?

etiket Sen Aslında Hangi Ülkede Doğmalıydın?

Trex
01.08.2015 - 10:10 Son Güncelleme: 01.08.2015 - 10:16

Şimdi aslında hangi ülkeye ait olduğunuzu bulalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi mevsimin insanısın?

2. Hangi manzaranın karşısında bir şeyler içip dinlenmek istersin?

3. Hangi evde yaşamak isterdin?

4. Her kütüphanede olması gereken kitap dersem ne dersin?

5. Hayatının aşkına hangi hediyeyi alırdın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisi tok olsan bile görünce acıktırır?

7. Şu an olsa da yesek dediğin meyve?

8. Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun. Şimdi bir müzik enstrümanı seçin.

9. Son olarak ülkene bir yönetici seçsen hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Uruguay!

Uruguay!

İyi bir ekonomi, sıcak insanlar, güzel yemekler, dans... Daha ne ister ki insan? Güzel kadınlar yakışıklı erkekler.. Onlar da var. Trafik yok. Eşcinsel evlilik serbest, kürtaj serbest. Yasakların minimum olduğu bir cennet gibi ülke. İnsanı da doğal ve pırıl pırıl.

Arjantin!

Arjantin!

Sen aslında Arjantin'de doğmalıydın! Zengin mutfağıyla doğasıyla adeta cennetten kopup da gelmiş bir ülke. Kıpır kıpır Latin geceleriyle, yumuşak iklimiyle insana mutluluk veren bir coğrafya. Kırmızı şarap ve tango ile romantizmin zirvesine ulaşacağınız bir ülke.

Norveç!

Norveç!

Sen aslında Norveç'te doğmalıydın! Huzurlu ve güvenli yaşamın toprakları. En güzel balık yemekleri, her türlü sebze ve meyvenin doğalı burada. Köklü bir kültür üzerine kurulmuş, muhteşem bir doğaya sahip medeni bir ülke. Ekonomi iyi. Halkın alım gücü yüksek.

Hollanda!

Hollanda!

Refah dolu bir yaşam için Hollanda'da doğmalıydın. Sağlam bir ekonomi, kaliteli bir yaşam, yüksek sosyal güvenceyle Avrupa'nın ve Dünya'nın hayat standartları en yüksek ülkelerinden. İsteyenin sessiz sakin bir hayat geçirebileceği gibi isteyenin hızlı gece yaşamıyla ortamlardan ortamlara akabileceği laleler diyarı.

Yeni Zelanda!

Yeni Zelanda!

Dünyanın en yaşanabilir 10 ülkesinden biri Yeni Zelanda! Başarılı bir eğitim sistemi, refah dolu bir yaşam, güvenli bir ekonomi.. Rüşvet, yolsuzluk, kara para neredeyse hiç yok!  Muazzam ve keşfedilmeyi bekleyen bir doğa, bin bir çeşit hayvan ve hayvan haklarının oldukça fazla oldu bir coğrafya.

Türkiye!

Türkiye!

Sen hâlinden çok memnunsun, hiç şikayet etme. Alışmışsın bir defa, başka memleketlerde doğsan toplum tarafından dışlanırdın zaten. Mis gibi ülke otur oturduğun yerde. Kültürü, coğrafyası, iklimi, her şeyi senlik. Rahatsız olduğun kısımları değiştirmeye bakmalısın!

İran!

İran!

Sen aslında İran'da doğmalıydın! Köklü bir medeniyet üzerinde  doğal bir yaşam için ideal bir ülke. Nefis mutfağı, sıcak insanları, dev kültürel mirasıyla Ortadoğu'nun en güçlü ülkelerinden biri.

Kamboçya!

Kamboçya!

Sen aslında Kamboçya'da doğmalıydın!  Sıcakkanlı insanların ülkesi! Uzakdoğu'nun müthiş mutfağında sebzelerden inanılmaz lezzetli yemeklerin yapıldığı bir coğrafya. Verimli topraklarıyla tropikal yağmurlar sayesinde bin bir çeşit meyve ve sebzelerin tadına bakma fırsatı Kamboçya'da!  Sıcak bir iklimde doğalgaz faturası da yok!

Yunanistan!

Yunanistan!

Sen aslında Yunanistan'da doğmalıydın! İyi yemeklerin, güzel şarabın, mezelerin  ve  uzonun memleketine hoş geldin. Çok güzel deniz, güzel kadınlar, yakışıklı erkekler. İnanılmaz neşeli ve kibar insanların ülkesi. Büyük bir medeniyetin mirasçısı bir coğrafya.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1176
688
471
374
273
187
177