Görüş Bildir
Haberler
Şelalesi, Doğal Güzellikleri ve Rafting İle Ünlü Manavgat’ta Bulunan Kamp Alanları

Şelalesi, Doğal Güzellikleri ve Rafting İle Ünlü Manavgat’ta Bulunan Kamp Alanları

Yeter Şirin
07.07.2023 - 09:02

Antalya’nın en büyük ilçesi olan Manavgat’tayız bu yazıda sevgili okur. Manavgat’ta hem kamp hem de rafting yapabileceğiniz yerleri ve sadece kamp yapabileceğiniz yerler olduğunu biliyor muydunuz? Gelin bu kamp yerlerini birlikte inceleyelim. 🌴

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Manavgat Belediyesi Kamp Alanı

1. Manavgat Belediyesi Kamp Alanı

Manavgat Belediye ait bu kamp alanı sivrisinekler ve aşırı talep yüzünden rezervasyon yaptıramamak gibi iki büyük sorunu var. Kamp alanı için her şey düşünülmüş .

Adres: Sorgun, 07600 Çeltikçi Köyü/Manavgat/Antalya

Konum çin tıklayın

Telefon Numarası: 02427569691

Ziyaretçi Yorumu: “Türkiye'de gördüğüm en nezih ve temiz kamp alanı, keşke kapasitesi biraz daha fazla olsa, zira sezonda boş yer bulmak neredeyse imkansız.”

2. Osay Camping

2. Osay Camping

Kendi çadırınızı ya da çadır kiralayarak kamp yapabileceğiniz Osay Kamping Manavgat’ta sizleri bekliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Kızılot, 07600 Manavgat/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05358152623

Instagram: @osaycamping

Ziyaretçi Yorumu: “Gerçekten  güzel sakin aile için ideal bir kamp alanı. Sahille neredeyse iç içe işletmecisi Kenan beye ayrıca teşekkürler tek sıkıntı marketi fiyatları biraz abartı sigarayı kartla alırsanız fark alıyor mesela. Alışveriş için yakın marketleri tercih ettik. Bim ,101 gibi. Evcil hayvanınızı getirebiliyorsunuz. Mangal serbest, işletmenin içinde restoran var yemekler güzel, çocuklar için Burger tost ne istersen var. Sahili sanki uçsuz bucaksız sabah gün doğumu, akşam gün batımı manzarası muhteşem.”

3. İstanbul Camping

3. İstanbul Camping

Hem oda da kalma hem de çadır kurma opsiyonu olan İstanbul Camping Manavgat’ta kamp yapmak isteyenler için iyi bir alternatif. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Side giriş kapısı yanı, 07330 Manavgat/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02427535963

Ziyaretçi Yorumu: “Çok güzel bir yer 3 gün die gelip 8 gün kaldık duş WC çok temiz sıcak su var çalışanlar ve sahipleri güler yüzlü ilgili her konuda yardımcı oldular  denize çok yakın ve denizi çok güzel tamamen kum ve derinleşmiyor  konum olarak çok iyi merkezde antik kent girişi ile yan yana  biz çok memnun ayrıldık aile ile rahatlıkla gidip kalabilirsiniz her şey için teşekkürler İstanbul camping 🙏🌺.”

4.Fenomen Rafting & Restoran & Camping

4.Fenomen Rafting & Restoran & Camping

Manavgat denilince rafting olmaması düşünülemez e hazır gelmişken kamp da yapayım diyorsanız Fenomen tam size göre. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın. 

Adres: Köprülü Kanyon Karabük Mahallesi Akyaka Mevkii No: 92, 07550 Manavgat/Antalya

Konum için tıklayın. 

Telefon Numarası: 05343861060

Instagram:@fenomenrafting

Ziyaretçi Yorumu: “Öncelikle çok güler yüzlü ve ilgili bir ekip. Kamp ve yemek fiyatları uygun telefon ile bilgi alınabilir. Sezer hoca ile rafting yapmayı şiddetle öneririm. Hem çok profesyonel hem de çok samimi bir arkadaş.”

5. Köprülü Nature Park

5. Köprülü Nature Park

Manavgat’a gelmişken hem kamp yapayım hem de ormanları, vadileri, kanyonları ve şelalede rafting yapayım diyorsanız Köprülü Nature aradığınız yer olabilir. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Gökçesu Mah, 07600 Manavgat/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05342042800

Instagram: @koprulunaturepark

Ziyaretçi Yorumu: “Buraya 4 yıldız verenden şüphe ederim.  Kamp yapma imkanım oldu 2 gece kaldım. Keşke daha fazla burada kalsaydık.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gökçesu Rafting Camping Köprülü Kanyon

6. Gökçesu Rafting Camping Köprülü Kanyon

Hem restoran hem kamp hem de rafting hizmeti veren Antalya Rafting size bambaşka bir kamp deneyimi sunacak. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Gökçesu Mevkii, Karabük Köyü No 204 Köprülü Kanyon, 07600 Manavgat/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05335223205

Instagram: @gokcesucamping

Ziyaretçi Yorumu: “Rafting, çadır kamping ve restoran hizmetleri ile farklı. Güler yüzlü, samimi cana yakın içten ve sıcak davranışları ile ınsanın kendini güvende hissettiği huzur veren bir aile işletmesi. Bence değil yerli yurtdışı turizm hizmetlerinde de parmakla gösterilecek önerilebilecek bir ortam. Huzur nerede insan orada olmalı diyeceğiniz makul fiyat sunumuyla yöresel balık önde olmak üzere lezzette muhteşem yiyecekleri ile hizmette...Afiyetiniz olsun, keyfiniz olsun.”

7. Atik Rafting Kamp Alanı

7. Atik Rafting Kamp Alanı

Tertemiz kamp alanı, işini seven işletme sahipleriyle Atik Kamp Manavgat tatilinizi mükemmel hale getirecek. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın. 

Adres: Antalya Manavgat beşkonak, pelitdibi sokak no 69/1, 07600 Manavgat/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05380168529

Instagram: @atikrafting

Ziyaretçi Yorumu: “Atik rafting.. Rafting yapalım kafa dinleyelim huzur bulalım diyorsanız tek adresiniz olacak.2gun kaldık çardak kiralayıp hem gündüzün hemde gecenin tadını cikardik..Aile samimi bir ortam düşü wc si soyunma kabini heryer temuz di.elektirigi suyu mutfağı kullanabiliyorsunuz..İster çardak kiralayıp isterseniz kendi çadırında gidin  Ahmet bey inanılmaz yardımcı.Aile işletmesi olduğu için anne baba gelin damat 2 gün boyunca sanki kendi ailem gibi oldular.Suyun kuş seslerinin huzuruyla dinlemek isteyenler tereddüt etmeden gidebilir. Teşekkürler Ahmet bey ve ailesi.”

8. Mavi Cennet Camping

8. Mavi Cennet Camping

Denize sıfır olan Mavi Cennet’te kamp yapanlar oldukça memnun. Sizde bu memnuniyeti yaşamak, işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Kızılot Mahallesi Sahil Küme Evler No:22, 07610 Manavgat/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05337179532

Instagram: @mavicennetcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Aile işletmesi, kamp ve karavancıların uğrak yeridir. Özellikle kademeli olarak denize sıfır konumu, gün batımı manzarası... kesinlikle tavsiye ederim.”

9. Manavgat Belediyesi Oteli

9. Manavgat Belediyesi Oteli

Karavan ve çadırınızla gelip kalabileceğiniz, kendi mutfağı olan belediyeye ait işletme Manavgat'ta kamp için oldukça tercih edilen bir yer. 

Adres: Sorgun, 07600 Manavgat/Antalya

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Sessiizz sakin huzurlu tam kafa dinleyecek bir otel…”

10. Köprülü Kanyon Milli Parkı

10. Köprülü Kanyon Milli Parkı

Sıcaktan, gürültüden ve kalabalıktan kaçıp kamp yapmak isteyenlerin çok sevdiği Köprülü Kanyon Milli Parkına girişler ücretsiz. Tabi bu çevremizi temiz tutmamıza engel olmamalı! Umarım bu güzelim doğal ormanlık alan tahrip edilmez.

Adres: Bozyaka, 07550 Manavgat/Antalya

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Antalyanın bunaltıcı sıcağından uzaklaşmak için enfes bir o kadar güzel ücretsiz kamp alanına sahip doğa harikası bir ortamda bir ırmağın doğuşuna şahit olabileceğiniz rafting heyecanıyla süslenecek vede keyifle mangalın tadını çıkaracak nadir yerlerden biri.”

Manavgat ile ilgili şu içerik dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın