Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Evlere Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Seçtiğin Evlere Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

hereditary
19.08.2021 - 13:39

Ev tercihlerimiz iç dünyamızı yansıtıyor olabilir mi? Karakter analizin için güvende hissettiğin ya da bir gün yaşamak istediğin evleri seçmen yeterli!

İlk tercihinle başlayalım.

Hangi ev daha yakın hissettiriyor?

Bu iki evi görünce arada kalacak gibisin.

Yolu yarıladın!

Neredeyse bitti! Bu iki evden hangisi seni evinde hissettirir?

Sıra son eve geldi:

İçe dönük

İçe dönük

Bazı insanlar endişelerinin, kaygılarının, mutsuzluklarının yanında heyecan ve sevinçlerini de kendilerine saklama eğilimindedirler. Bu kişilere içe dönük kişiler diyoruz ve sen de bunlardan biri gibisin. Evin senin güvenli sığınağın ve evde olmak senin için huzur verici bir eylem. Sosyalleşmek bir ihtiyaç olsa bile kendin için en doğrusunu seçeceğini biliyorsun!

Dışa dönük

Dışa dönük

İçe kapanık ve yalnızlık arayışındaki insanlara kıyasla oldukça sosyal ve girişken insanları dışa dönük insanlar olarak tanımlıyoruz. Tercihlerin, senin de bu sınıfa ait olduğuna dair ipuçları veriyor. Sosyalleşme ve kalabalıkta kendini canlı hissediyorsun; uzun süre evde kalmak, başından geçenleri kimseye anlatmamak gibi yalnız alışkanlıklar sana göre değil. Canlılık seni yeniliyor!

İyimser

İyimser

Yaşadığın ya da tanık olduğun olaylara ilk seçenek olarak pozitif bakma eğilimindesin. İyimser olmakta fayda görüyorsun; çünkü olaylar hakkında kendini gereksiz yere olumsuzluğa sürüklemenin kimseye bir yararı olmadığının bilincindesin. Bu, testi çözen kullanıcılarımız da dahil birçok insanın istediği bir şey!

Kötümser

Kötümser

Olaylara diğer insanlara nazaran biraz daha negatif bakmaya meyilli görünüyorsun. Bardakta gözüne çarpan ilk şey boş tarafı olabilir. Belki bunu gerçekçilik olarak içselleştirip bu özelliğinle barışmış bile olabilirsin. Diğer yandan hayatın siyah beyaz olmadığını bilmek, dinleme alışkanlığı edinmek gibi ender özelliklere sahip olduğun için şanslı hissediyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
163
69
50
25
22
15
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kaneki_tokyo.ghoul

Kötümser doğru ama napıyım daha geçen denizde deve güreşi yaparken birinin boynu kırılcak diye ödüm kopuyor nasıl kötümser bakmayım olaya lan

cansu ersan

İyimser

Gizem Yenikler

Dışa dönük