Görüş Bildir
Haberler
Sanal Ofis, Hazır Ofis, Paylaşımlı Ofis ve Toplantı Odaları Kiralama Platformu: eOfis

Sanal Ofis, Hazır Ofis, Paylaşımlı Ofis ve Toplantı Odaları Kiralama Platformu: eOfis

eOfis, ülkemiz genelinde sahip olduğu A Plus Plazalarda ile sanal ofis, hazır ofis, paylaşımlı ofisler (co-working offices) ve toplantı odaları kiralama servisleri veren bir kuruluştur.

2010 senesinde İstanbul ilinde yer alan Dünya Ticaret Merkezi lokasyonunda, Yeşilköy EGS Business Park Blokları’nda kurulmuş olan firma, 2022 yılının sonunda 13 il (İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Antalya, Mersin, Konya, Kayseri, Adana, Kocaeli, Muğla, Gaziantep ve Diyarbakır) 55 lokasyon ile değişik iş kollarından on bin tane firmaya hizmet veriyor. Bu anlamda da görülebileceği üzere ülkemiz genelinde oldukça fazla noktaya hizmet veren bir şirket olması ile de herkes tarafından tanınan ve tercih edilen bir firma olarak öne çıkıyor.

Firmanın sunmuş olduğu ofis hizmetlerinden bazılarını şu şekilde sıralamak mümkün;

  • Hazır Ofis

  • Sanal Ofis

  • Ortak Ofis

  • Toplantı Odası

  • eOfis BİZ üyeliği

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçmişten Günümüze eOfis

Firmayı daha iyi anlamak için biraz da firmanın tarihinden bahsetmek gerekiyor. eOfis 2010 senesinde, İstanbul Yeşilköy bölgesinde ilk iş merkezini açıp Türkiye’de bu piyasanın öncülerinden bir tanesi şirketlerden biri oldu.

2013 senesinde İstanbul Anadolu Yakası bölgesinde ilk iş hanını Ataşehir Flora Suites Office binasında açtı. Aynı sene içinde Beyoğlu’nda Elhamra İş Merkezi ve Kartal ilçesinde yer alan Hukukçular Towers’ta mekanlarını açmış olması ile de bu sayıyı artırmış oldu.

2014 senesinde ise Maslak bölgesinde Beybi Giz Plaza, Gayrettepe bölgesinde Oyal İş Merkezi ve Kadıköy ilçesinde Akasya Tower Residance binasında firma ofislerini açarak şube sayısını ikiye katlamış oldu.

2015 senesinin Temmuz ayında ise Mall of İstanbul ve İzmir Bayraklı ilçesinde Folkart Towers binalarında servis vermeye başlayan firmalardan biri oldu.

Türkiye Ekonomi Bankası ile iş birliği yaparak TEB Girişim Evi projesi adı altında girişimcilere dokuz adet değişik lokasyonda ofisleri kullanma izni tanımış oldu.

eOfis yeni A Plus Plazalarda açarak hızlı şekilde büyüme politikasını devam ettiriyor. 2016 senesinde Gaziantep ilinde franchise anlaşması yapmış olması ile de firma tarihinde bir ilke imza attı. 2016 senesinin ilk çeyreğinde Ankara ilinde Next Level ve Tepe Prime binalarında faaliyete geçmiş olması ile de ülkemizin başkentinde de hizmet vermeye başladı. Bu anlamda artık ülkemizde yer alan çoğu büyük şehirde ofisleri olan bir firma haline gelmeye başladı.

İstanbul Beylikdüzü ilçesinde Skyport iş hanında ve butik ofis tarzı ile hazırlanan Balat Villa Fenerion binasında açılış gerçekleştirdi.

2017 senenin ilk yarısında İstanbul ve Ankara’da şube sayılarını arttırarak Exen İstanbul, Merter Platform ve Ankara Koç binalarında yer alırken, yılın ikinci yarısında ise Aqua Florya, Quasar İstanbul ve yüz metrekarelik ofisi ile Blackout Şişli binasında hizmet vermeye başlamış oldu. Ankara Sheraton Office binasında ilk defa bir otelde ofis açmış olması ile de yine şirket tarihinde bir imza atmış oldu. Bu anlamda firmanın tarihine bakıldığı zaman firmanın yeniliği ne kadar önemsediği de görülmüş oluyor.

Bursa ilinin gelişen iş hanı bölgesi Nilüfer ilçesinde ihtiyaçları göz önünde bulundurup Ofis Artı’da yükselme projelerine devam ediyor.

2018, 2019 ve 2020 senelerinde Nurol Tower, Quasar, Ark 399, Levent Loft ve Sıraevler mekanlarını da ekleyerek, piyasada Türkiye'nin en çok lokasyon miktarına ve müşteri sayısına sahip ofis firmaları arasında yer aldı.

Operasyon ve Hizmetler

eOfis 2022 senesinde son olarak bakıldığı zaman aşağıda yer alan şu illerde hizmet veren bir ofis firmasıdır;

  • İstanbul

  • Ankara

  • İzmir

  • Bursa

  • Antalya

  • Konya

  • Mersin

  • Kayseri

  • Adana

  • Kocaeli

  • Gaziantep

  • Muğla

  • Diyarbakır

Yukarıda sayılan iller dahil olmak üzere 13 ilde 55 lokasyon hazır ofis, sanal ofisler, paylaşımlı ofis hizmetleri (co-working office) ve toplantı odası kiralama servisleri veriyor.

Yerli ve yabancı firmalara hizmet veren bir firma olan eOfis, “Tek bir sözleşme ile 55 lokasyonda  ofisin olsun” ilkesi ile yola çıkarak, tüm çalışanlara bir ofise bağlı şekilde olmadan da istediği yerde çalışma rahatlığını ve mobil olmanın artıya dönüştürülmesini sağlıyor.

Değişik sektörlerden çeşitli girişimciler, freelance yani uzaktan çalışan kişiler ve proje bazlı işçiler, mobil çalışanlar ve genel olarak da ofis maliyetlerini azaltmak isteyen firmalar tarafından tercih edilen bir ofis şirketi olarak öne çıkar.

eOfis firması, ülkemizde sanal ofis piyasasında en fazla yere sahip olan yerli firma olarak öne çıkıyor. Sürekli şekilde gelişme politikası ve tüm müşterilerine tüm ofislerinden faydalanma hakkı tanıyıp daha geniş kitlelere ulaşması da mümkün oluyor.

Bu anlamda ülkemizde ofis kiralama hizmetleri anlamında gelişmesi için her şeyi yapan firma bunu da büyük ölçüde başarıyor. Bu anlamda firmanın sunmuş olduğu operasyon ve hizmetlere bakıldığı zaman da bu zaten hemen anlaşılıyor.

Genel Merkez

eOfis ofis kiralama hizmetleri firmasının genel merkezi EGS Business Park İstanbul’da yer alır. Bu anlamda ofis kiralama hizmetleri hakkında en geniş bilgiyi almak istiyorsanız bunun için tek yapmanız gereken firmanın bu binada yer alan genel merkezine giderek oradaki çalışanlardan bilgi almak. Bunun haricinde firmaya e-posta yolu ile ya da telefonla arayarak da ulaşmak ve birçok bilgiyi almak mümkündür.

Hazır Ofis Hizmetleri

Hazır ofisler, modern ve fonksiyonel olan mobilyalarla tasarlanmış olan, farklı metrekarelerde ve size özel şekilde tasarlanmış olan kapalı ofis alanlarıdır. Bu paket üyelikleri ile tek bir kira bedeli verilmesi ile; verimli şekilde çalışmak deyince akla gelen bütün kurulum, donanımlar ve servislere sahip bir ofis havasına, uzman bir operasyon takımına ve alanında iyi bir şekilde tanınan bir iş adresine sahip oluyorsunuz. Yedi gün yirmi dört saat açık şekilde olan ofis merkezleri hakkında daha fazla bilgi almak için tek yapılması gereken 444 34 80 numaralı telefonu arayarak çalışanlardan bilgi almaktır.

Hazır ofis hizmetlerinin sağlamış olduğu pek çok avantaj mevcuttur. Bu avantajlardan bazılarını da şu şekilde sıralamak mümkün;

  • Minimum maliyet

  • Prestijli, merkezli ve ulaşımı basit iş adresi

  • Her donanımı ile hazır, donanımlı ve masrafsız bir ofis ortamı

  • Operasyonel Destek Hizmetleri (7/24)

  • Ücretsiz Kullanım Hakları

  • Network

Yukarıda yer alan tüm avantajlara firmadan hazır ofis hizmetlerini satın alarak ulaşabilirsiniz. Fiyat olarak da diğer ofis kiralama firmalarına göre daha fiyat istemesi ile de öne çıkıyorlar.

Sanal Ofis Hizmetleri

İş yapmak amacı ile sizin asıl ihtiyacınız şey fiziki bir ofis değilse, sanal ofis olma ihtimali oldukça yüksektir. Çok büyük ölçüde hesaplı bir paket olan Sanal Ofis hizmetleri, size işiniz için gereksinim olan bütün prestij ve basitliği sağlar.Tüm çağrılar, posta ile kargolarınız ve kullanıcılarınız iş adresinizi göstermiş olduğunuz eOfis’te uzman bir ekip tarafından karşılanıp, sizlere bildirilir. Bütün eOfis ofislerinde ön rezervasyon toplantı odaları ve kısa süreli ofis kullanımları da yapabilir, 55 A+ binasında eOfis Business Lounge’ları parasız şekilde dilediğiniz zaman kullanabiliyorsunuz.

Sanal ofis hizmetlerinin de sağlamış olduğu pek çok avantaj vardır. Bu avantajlardan bazıları aslında hazır ofis hizmetleri ile aynıdır. Bunun haricinde de sanal ofis hizmetlerinin sağlamış olduğu faydalar vardır.

Bu haklar arasında ise kullandığın kadar ödeme yap, tek bir ofise bağlı kalmadan çalışabilme hizmetleridir. Bu anlamda aslında sanal ofisler, hazır ofislere göre farklı artı yönler de içermesi ile biliniyor.

Ortak Ofis Hizmetleri

eOfis firması burada sayılan hizmetler haricinde de hizmetler sunar. Bu hizmetlerden bir tanesi de ortak ofis hizmetleridir.Değişik sektörlerden uzmanlar ile çalışarak, ortak ofis mekanlarında çalışma masası ve sekreterlik servisi yeterlidir diyen kişiler için en uygun çözüm Co working olarak da söylenebilir. İş birliği ve network sağlanabilecek olan co working çalışma şekilleri ile hem verimli olan bir iş ortamı hem de gereksinim duyulan ofis çözümlerini karşılayabiliyor.

eOfis’e ait olan prestijli otuz iki adet yerden size en uygun olanını seçerek iş adresleriniz, sekreterlik servisi ve ortak ofislerde çalışma masaları hazır şekilde olarak eOfis’in tüm servislerinden yararlanabilir, paylaşımlı ofis hizmetlerini de hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ortak Ofis Hizmetleri Avantajları Nelerdir?

Ortak ofis hizmetlerinin sağlamış olduğu faydalar oldukça fazladır. Bu faydalardan bazılarını da şu şekilde sıralamak mümkün;Düşük maliyet ile aylık 720 Türk lirasından başlayan fiyatlar ile ek maliyet gibi şeyler olmadan her türlü hizmetten faydalanmak mümkün olur.

Prestijli ve ulaşımı kolay olan yerlerde seçilen ofisler ile en iyi ofis deneyimini yakalamak mümkün olur. Türkiye’nin 13 ilinde, 55 adet merkezi lokasyonda, A+ binalarda bulunan eOfis ofislerinden size en yakın ve mesleğinize en uygun olan bir ofisi seçerek, yasal adresiniz olarak bu adresi kullanabiliyorsunuz, bütün eOfis’e ait olan ofislerde ön rezervasyonla ile çalışabilirsiniz. Business Lounge hizmetleri de ücretsizdir. Wi-fi, çay, su hizmeti ve kahve de yanında sağlanır.

Ortak Ofis Hizmetlerinin Diğer Avantajları Nelerdir?

Bunun haricinde sizler işinizle uğraşırken, uzman ekipler ek bir ücret bile talep etmeden telefonlarınıza cevap verip size aktarır, posta ile kargolarınızı idare eder ve size bildirir, misafirlerinizi karşılayıp ağırlar. Bu gibi hizmetler ile bir ofisten beklenen tüm hizmetleri sağlama konusunda üstün bir çaba gösterir.eOfis ofislerinin herhangi birinde çalışmanız mümkündür. Bu anlamda satın alma işlemlerinden sonra istediğiniz bir ofiste çalışmanız mümkündür. Bu sırada çalıştığınız ofisi de değiştirmeniz mümkün.

Ücretsiz kullanım hakları da sağlayan firma, eOfis üyelerine belli bir sınıra kadar, istedikleri yerde ücretsiz bir biçimde toplantı odası ve çalışma masaları kullanmasına olanak veriyor.

Her daim fiziki bir toplantı odası ya da ofis ihtiyacınız olmayabilir fakat müşterilerinizi çağdaş ve profesyonel bir ofiste ya da tam şekilde donanımlı bir toplantı odasında ağırlamayı arzu edeceğiniz zamanlar da olabiliyor. İşte tam da bu sıralarda eOfis’i arayıp, istediğiniz yerde günlük, saatlik, haftalık toplantı odası, ofis ya da etkinlik salonları da kiralayabilirsiniz. Hem de eOfis üyesi olmanız durumunda sizlere özel fiyatlarla bu oluyor. Bu anlamda fiyat anlamında ve firmanın sağlamış olduğu hizmetler anlamında oldukça iyi olduğunu söylemek mümkün oluyor.

Bunun haricinde de son olarak eOfis üyeleri altı bine yakın firmaya ulaşmış bir topluluk meydana getiriyor. Üyelerinin şirket tanıtımlarını eOfis Network hizmetlerine yaparak iş birlikleri kurmaları ve işini büyütmeleri için onlara fırsat sağlıyorlar.

Görüldüğü üzere ortak ofis hizmetlerinin sağlamış olduğu faydalar saymakla bile bitmiyor. Bu ve bunun gibi pek çok avantaj hakkında daha fazla bilgi elde etmek için yapılması gereken şey ise firmaya iletişim bilgilerinden ulaşarak daha fazla bilgi almak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Toplantı Odası Hizmetleri Nelerdir?

eOfis Toplantı Salonları, ülkemizde 13 şehirde 55 lokasyon basit bir şekilde ulaşabileceğiniz, merkezi yerlerde yer alıyor. Metroya, otobüs durağına yürüme uzaklığında olup, size en yakın mekanlarda toplantılarınızı yapmanız mümkün olur. 10 ila 20 kişilik toplantı salonları ve 50 kişilik eğitim ya da seminer salonları ile modern ve gereksinime yönelik teknolojik gereksinimlerin karşılanacağı biçimde tasarlanmıştır. Toplantı salonlarını, günlük, saatlik ve aylık şekilde kiralayabilir, müşterilerinizi verimli bir biçimde ağırlamanız da mümkündür.eOfis firması tarafından sağlanan toplantı odası hizmetlerine de bir göz atmak gerekiyor. Bu anlamda bu hizmetlerden bazıları

şunlardır;

  • Misafirler ve sizin için güler yüzlü bir karşılanma

  • Ücretsiz ve hızlı internet

  • Projeksiyon, LCD monitör, Flipchart

  • Beyaz tahtalar

  • Ses sistemleri ve mikrofon

  • Her türlü ikramlar

  • Kurum içerisinde uzman IT destek ekibi

  • Video Konferans erişimleri

  • Prestijli ve Tam şekilde donanımlı buluşma noktaları

  • Ulaşım vasıtalarına yakınlık

Ofis Kiralama Hizmetleri Fiyatları

Ofis kiralama hizmetlerinin fiyatlarına bakıldığı zaman şu şekilde bir fiyatlama görülüyor;

  • eOfis BİZ üyelik KDV Dahil Yıllık 500 TL

  • Hazır Ofis 2000 TL ve KDV’den başlayan fiyatlar ile

  • Sanal ofis hizmetleri 300 TL ile KDV’den başlayan fiyatlar ile

  • Ortak Ofis yani co-working Office 860 TL ve KDV’den başlayan fiyatlar ile

Görüldüğü üzere ofis hizmetlerinin fiyatları oldukça azdır. Bu anlamda siz de kolay bir biçimde ofis hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken şey firmanın sitesine giderek sizler için en uygun olan seçeneklerden bir tanesini seçmektir.

Ofis Kiralama Hizmetleri Lokasyonları

eOfis ofis kiralama hizmetlerinin bulunduğu lokasyonlara da bakmak gerekiyor. Bu anlamda ofislerin lokasyonları ve sayıları şu şekildedir;

  • İstanbul Avrupa Yakası 25 adet ofis

  • İstanbul Anadolu Yakası 13 adet ofis

  • Ankara 4 adet ofis

  • Bursa 2 adet ofis

  • Diğer illerde ise bir adet ofis

eOfis firmasının ofis lokasyonları ve sayıları yukarıda görüldüğü şekildedir. Bu anlamda siz de burada yer alan lokasyonlara yakınsanız eOfis ofis kiralama hizmetlerini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Elbette herkesin aklında çeşitli sorular var. Bu sorular genel olarak şunu soruyor; Firmanın sağlamış olduğu hizmetler hakkında bilgilendirmeleri ne kadar güvenli? Bu soruya ise evet firma gayet güvenli ve söylediklerinde haklı olarak cevap verebiliriz.

Bu anlamda firmanın internet sitesine giderek daha fazla bilgi alabilirsiniz. Siteye girdiğiniz zaman referanslar kısmına girdiğiniz zaman firmadan daha önce almış olduğunuz hizmetleri kolaylıkla bulabilirsiniz.

eOfis Artıları Nelerdir?

eOfis sayesinde artık bir ofise sahip olmak için çok fazla uğraşmaya ve yüksek paralar vermeye gerek yok. Tek yapılması gereken eOfis firmasında destek almak. Bu sayede siz de kolay bir biçimde ofis kiralayarak işlerinizi buralarda halledebilirsiniz. Firma tarafından sizlere en iyi şekilde hizmet sağlanarak ofiste duyabileceğiniz tüm ihtiyaçlar anında sağlanır. Bu anlamda firma ülkemizde yer alan ofis kiralama firmaları arasındaen iyileri arasında yer alıyor.

Web sitemizi ziyaret edebilirsiniz : https://www.eofis.com.tr/

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Söyledim gitti

Hepsi tamam da sanal ofis için neden para verelim ki? Bir çok başarılı yazılım var bu konuda zaten.