Görüş Bildir
Haberler
Sallamak ve Ayarında Sallamak Arasındaki 11 Fark

Sallamak ve Ayarında Sallamak Arasındaki 11 Fark

Sallamaya başlayıp hızını alamadığın, fütursuzca ileri gittiğin ve sonrasında pişman olduğun durumları hatırla… İşte bunlar hep fazla sallamaktan. Oysa ki ayarında sallasan hem başın ağrımayacak hem de ortamlarda öyle bir eseceksin ki kimse seni tutamayacak. 'Peki ayarı nasıl tutturacağım?' diyorsan, işte senin için sallamak ve ayarında sallamak arasındaki 11 fark. Bu farklara dikkat et, ne az ne de fazla salla, eğlencenin dibine vur!

1. Ayarında sallamak için onlara inanmak yerine, kendine inanarak sallamak.

İşte sallamak ve ayarında sallamak arasındaki farklardan ilki: kendine inanmak. Çünkü kendine inanmak, ayarında sallamayı getirir. Sen kendine inanırsan, hikayene de inanırsın. Böylece hikayen, hikaye olmaktan çıkar ve karşındakinin kafasında gerçek olur. Sen de havanı atarsın.

2. Tahmin edecekleri şeyi söylemek yerine, beklenmedik yerden vurmak.

Karşındakine beklemediği bir şey ver. İlk akla gelecek şeyi sallama. Çünkü sallarsan, insanlar sonunu bildikleri bir filmi izlemiş olurlar. Ancak ayrında sallarsan, merakla o filmi izlemeye devam ederler.

3. Yakalanma korkusu yerine, geleceğe yönelik vaatlerle savını desteklemek.

Geleceğe yönelik vaatler ne demek? Daha arkadaşın o elbiseyi merak etmeden 'Bir ara sana o elbiseyi göstereyim unutturma' diyerek savını desteklemek. Hiç tereddüt etmeden, sanki cidden o elbise gardrobunda duruyormuş gibi

4. Yapmacık bir duruş yerine, doğallığını bozmamak.

Panik; yapaylığı, sallamayı ve işin ucunu kaçırmayı beraberinde getirir. Ancak doğallık; derin bir nefes ve sakinlikle ayarında sallamayı getirir.

5. Her şeyi anlatmak yerine, merak etmelerini sağlamak.

Sallarken tüm noktalar açıktır. Halbuki ayarında sallarken bazı noktalar kapalı bırakılır ki karşıdaki merak etsin.

6. Her an her yerde sallamak yerine, nerede sallayacağını bilmek.

Her an her yerde sallamanın sana kazandıracağı tek şey 'Sallıyor abii' dönüşü olacaktır. Ancak nerede ne zaman sallayacağını bilirsen, tam da ayarında sallamış olursun.

7. Coşkulu değil, duygusal bir dokunuş yapmak.

'Oooo bana şampiyonadan loca ayarlayacaklar' cevabı panikle herkesin aklına gelebilecek bir sallama şekli, coşkuyu da abarttın mı yandın. Halbuki sevgilinle barıştığını ve onunla olmak istediğini söylemek… ❤ İşte tam ayarında.

8. Israr etmek yerine, vazgeçmiş gibi yapmak.

Sallamanın ve bilhassa fazla sallamanın en önemli özelliklerinden biri ısrar etmektir: salladığın şeye tutulmak, inandırıcı olmak için kendini kaybetmek… Halbuki ayarında sallamak, makul bir sebep sunup ısrarcı olmadan vazgeçebilmektir bazen.

9. İkna etmeye çabalamak yerine, sohbet etmek.

Unutma, karşındakini ikna etmek için çabalamak yalnızca inandırıcılığını düşürecektir ve salladığını da açık edecektir. Münazarada değilsin, ortamlarda sallıyorsun. Ayarında sallamalısın. Onun yerine karşındakiyle sohbet et. Bir cümle kur ve ona fırsat ver. Böylece ayarı tutturacak ve ortamlarda esip geçeceksin.

10. Uçmak yerine, koşmak.

Basitçe ne kadar sallayacağını bilmek, ayakların yere basarak sallamak. Sallarsan uçarsın ve düşersin, ayarında sallarsan koşarsın, kimse de seni tutamaz.

11. Boşa sallamak yerine, ayarında sallayıp arada bir kanıtlamak.

Havaya sallayıp ayarı tutturamamak yerine sallamator.com'a gelip ayarında sallamak, seni ayarında sallamanın ustası yapacak. Çünkü Fanta Tanecix Sallamatör ile ilk kez, salladığın şeyin kanıtını alabileceksin. Gel Sallamatör'e, sen salla, Sallamatör kanıtlasın. Ama #AyarındaSalla. Sana da ortamlarda havanı basmak kalsın! Sallamatör

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Hanım

çok başarılı sallamışlar :)

Napson Fernandes

http://www.pocketpressrelease.com all press releases