Görüş Bildir
Haberler
Rocket League'de 5+1 Oyuncu Tipi

Rocket League'de 5+1 Oyuncu Tipi

Onur Erdoğan
31.08.2015 - 13:15

1- Sessiz Pro'lar

Bu arkadaşlarımız hiç konuşmazlar. Çok soğukturlar. Doksana giden topu çıkartırlar. Tam gol dediğiniz anda ortaya çıkarlar. 30 metro havaya uçar roveşata ile gol atarlar ama bir kelime etmezler.

Çoğunlukla bu gölünün arkasından ona 'Nice Shot!' gibisinden yorumlar yaparsınız ama umrunda değildir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

2- Lucky'ciler

Maç başlar. Anında gol atarsınız. Hemen ekranda bir yazı belirir. 'Lucky'. Sonra bir gol daha. Yine aynı. Bir gol daha yine aynı. Maç sırasında 4-0 olduktan sonra bana 'Lucky kid' diyeninide gördüm. Sadece konuşurlar. Maç bitmek üzereyken küfür edip kaçarlar.

3- Sıcak Kanlılar

Çoğunlukla Standart modda karşınıza çıkan bu tip oyundan çok arkadaşlık kurmaya çalışır gibidir. Her golden sonra gol atanı tebrik eder, her golden sonra 'Np' yazarak ortamı ısıtırlar. 

Keşke azcık da işe yarasalar!

4- Atarlılar

Çoğunlukla maç başında karşı tarafa hakaret ederler. Hatta başladıkları zaman durdurulamayıp maç sonuna kadar devam edenlerde olur. Genellikle oynamayı pek bilmezler. 30 saniye kaldığında bir gol atıp durumu 4-1'e getirdiklerinde hemen dalga geçmeye başlarlar. Çoğunlukla yaşları küçük olur.

5- Dost Canlısı Veteranlar

Oyunu en az 50 saat oynamış olurlar. Ve muhteşem oynarlar. Onlara gelen her top gol; attıkları her pas asist olur. Taktiksel oynarlar. Ama her zaman alçakgönüllülerdir. Tek başına gol atsalar sizi tebrik eder ve 'Great Pass!' derler

Bonus: Ve tabii ki Türkler!

Çoğunlukla oyuna yeni başlamış olurlar. Bencil oynarlar. Çok konuşur az iş yaparlar. Küfür ederler. Yenilirken hep takım arkadaşlarına suç atarlar. Lucky'cilerdendirler.

Tabii bazıları vardır çok iyi oynarlar. Güzel muhabbetleri vardır. Dostcanlısılardır. Birlikte oynamak tadından yenmez bir hal alır!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın