Görüş Bildir
Haberler
Polisin 'Dur' İhtarına Uymayan 16 Yaşındaki Çocuk Vuruldu

Polisin 'Dur' İhtarına Uymayan 16 Yaşındaki Çocuk Vuruldu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde dün gece çevik kuvvet midibüsüne roketetarlı saldırı sonrası olay yerine yakın bir yerde, polislerin 'dur' ihtarına uymayarak ehliyetsiz kullandığı otomobille kaçan 16 yaşındaki Mazlum Turan isimli bir gencin, açılan ateş sonucu yaşamını yitirdiği bildirildi.

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde dün akşam saatlerinde PKK'lıların polis aracına saldırısı sonucu 10'u polis 24 kişi yaralanmıştı.

DHA'nın haberine göre, olay sonrası bölgede oluşturulan arama noktasında, 16 yaşındaki Mazlum Turan'ın kullandığı ve içinde iki çocuk daha bulunan otomobilin 'dur' ihtarına uymayarak kaçması üzerine ateş araca ateş açıldı.

Açılan ateşte otomobili kullanan Mazlum Turan vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanırken, diğer iki çocuğun ise yara almadığı belirtildi.

Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mazlum Turan yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 

Hastaneye gelen yakınları ise Mazlum Turan’ın canlı tavuk satışı yaptığı ve ehliyetsiz araç kullandığı için polisten kaçtığını söyledi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0