Görüş Bildir
Haberler
Özel Günlerde "Ne alsam?" Diye Düşünmekten Bir Türlü Hediye Alamayanlar İçin 11 Fikir

Özel Günlerde "Ne alsam?" Diye Düşünmekten Bir Türlü Hediye Alamayanlar İçin 11 Fikir

Tchibo
28.12.2017 - 16:24

Özel günlerin öncesi her ne kadar eğlenceli ve dolu dolu geçse de, hediyeler hep aklımızın bir kenarında küçük ama önemli bir problem olarak kalıyor. “Ne alsam”, “Aldıklarımı beğenir mi?”, “Çok mu sıradan?” diye düşünüp dururken zaman hızla akıp gidiyor. Klasik hediyelerden sıkıldıysanız ve sevdiklerinize ne alacağınızı bir türlü bulamıyorsanız klasik hediye fikirlerini bir kenara bırakıp listemize göz atmalısınız. Bu eğlenceli ve yaratıcı hediye fikirleri ilesevdiklerinizi şaşırtın!

1. Her aradığınızda “Yoldayım yiiaaa, 5 dakkaya ordayım” derken bile hala yatakta olduğunu bildiğiniz uykucu arkadaşınız için; uyanır uyanmaz sizi hatırlatacak olan bir nevresim takımı manidar bir hediye olabilir. 😉

Her buluşmada en az yarım saat fazladan bekliyorsunuz değil mi? Evet, hepimizin böyle bir arkadaşı var. 🙄 Belki bu tatlış nevresim takımı sayesinde beklediğinizi hatırlar da size kıyamaz. 😅

2. Instagram profili kahve fotoğraflarıyla dolu fenomen arkadaşınızın like'larına katkıda bulunmak için ona içinde "kahve" geçen bir şeyler almaya ne dersiniz?

Bu mocha veya espresso potları son dönemde bayağı revaçta, bizden söylemesi. 😌

3. Her yer Star Wars diye çalkalanıyor. Bu filme hayran bir tanıdığınız varsa, ona alınabilecek mükemmel hediye: Tabii ki Star Wars'lu her şey!

Gidip de filme 2 bilet almayın tabii ki 😅 Emin olun tüm filmleri en az 2 kere baştan sona izlemiştir. Ama Star Wars'un dahil olduğu herhangi bir hediye alabilirsiniz. 😌

4. Everest'e kayak tatiline gitmiş gibi bitmek bilmeyen, efsanevi kayak hikayeleri anlatan arkadaşınız için kayak malzemesi alabilirsiniz.

Ya da kendinize alın, siz de gidin, sonra anlata anlata bitiremezsiniz. 😜

5. Her pazartesi diyete niyetlenen, yazıldığı spor salonuna bir türlü gidemeyen arkadaşınız için motive edici spor kıyafetleri almaya ne dersiniz?

Sporun da bir modası var canım. Spor giyim önemli. 😌

6. Sanki elinde tabletle doğmuş gibi davranan teknoloji meraklıları için de yeni çıkan veya ilginç olan her türlü teknolojik ürün makbuldür.

İlginç bir usb, yepyeni bir kulaklık, taşınabilir bir hoparlör, artık aklınıza ve bütçenize ne uygun düşüyorsa.

7. Uzaklardaki bir dostunuza veya uzak mesafe ilişkinize özledim demenin en tatlı yolu, O'na yeni bir bavul hediye etmek olabilir.

Bi' nevi 'Denizleri aş da gel kurbanın olaaam' demenin hediyeli versiyonu. 🤣

8. Kadınların asla hayır diyemeyeceği bir şeyler arıyorsanız, üç evet ile uğurlanmak için almanız gereken hediye tabii ki takı!

Çok takısı var demeyin; hiçbir zaman hiçbir kadının yeterince çok takısı olamaz. 😉

9. Sadece ihtiyaç anında alışveriş yapan erkek bireyler için gerçekten ihtiyacı olan bir şeyler bulmanız önemli.

Örneğin sürekli doğa yürüyüşleri, kamplar yapmaktan bahsediyorsa, oradayken giyebileceği bir outdoor ürün çok hoşuna gidecektir.

10. Ev yerine güzellik salonunda yaşıyormuşçasına sürekli bakım, manikür, pedikür ile uğraşan güzeller güzeli arkadaşınız için yepyeni bakım ürünleri alabilirsiniz.

Her şeyi varmış gibi görünse de aslında her zaman bir eksiği veya yenilenmesi gereken bir şeyleri olduğuna emin olabilirsiniz. Konu bakım olunca ürünler sonsuz. 💅

11. Yılın hangi zamanı olursa olsun, minikleri mutlu etmenin yolu tabii ki oyuncak ve DAHA FAZLA oyuncaktan geçiyor!

Asla yanılma şansınız yok. 😉

Doğum Günü, Yılbaşı, Sevgililer Günü, Anneler ve Babalar günü... Tüm özel günlerde, tüm sevdikleriniz için aradığınız hediyeler Tchibo'da!

Doğum Günü, Yılbaşı, Sevgililer Günü, Anneler ve Babalar günü... Tüm özel günlerde, tüm sevdikleriniz için aradığınız hediyeler Tchibo'da!
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın