Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Hatice Aslan'ın Bikinili Fotoğraf Açıklamaları: Rahat Yok!

Oyuncu Hatice Aslan'ın Bikinili Fotoğraf Açıklamaları: Rahat Yok!

GNS
18.11.2021 - 19:12

Oyuncu Hatice Aslan yapmış olduğu bikini paylaşım sonrası, bir davet çıkışında basın mensuplarına açıklamada bulundu. 59 yaşındaki oyuncunun güzelliğinden ve fiziğinden hiçbir şey kaybetmemiş olmasıyla sosyal medyada büyük ilgi çekmişti. En Son Babalar Duyar, Lale Devri, Kuzgun gibi dizilerdeki rolleriyle akıllara kazınan Hatice Aslan'ın bikinili pozu hakkındaki açıklamaları ise olay oldu. İşte o açıklamalar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

59 yaşındaki başarılı oyuncu Hatice Aslan, geçen yıllara rağmen güzelliğiyle ve koruduğu fiziğiyle övgü dolu yorumlar alıyor. Sosyal medyada paylaşmış olduğu bikinili fotoğrafıyla olay olan Hatice Aslan, katıldığı bir davet çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte detaylar...

Arkadaşlarıyla Görüntülendi

Arkadaşlarıyla Görüntülendi

Bir derginin düzenlediği etkinliğe katılan Birce Akalay, Hatice Aslan, Aslıhan Güner eşi Mert Kılıç, Cansu Tosun, Gamze Topuz, Ümit Kantarcılar ve Belçim Bilgin, önceki akşam Ortaköy'deki mekan çıkışı görüntülendi.

Bu Dünyada Rahat Yok

Bu Dünyada Rahat Yok

Mekandan ilk ayrılan Hatice Aslan'a, sosyal medya üzerinden yaptığı bikinili paylaşım hatırlatılınca, 'Hayat koşulları ve şartları çok zor, her insan için. Olabildiğince aralarda o onları güzel anları paylaşmaya çalışıyorum. Çünkü hayat gerçekten hepimiz için zor. Bu dünyada rahat yok. Olabildiğince elimden geldiğince tadını çıkarmaya çalışıyorum.' dedi.

Hatice Aslan sözlerine şöyle devam etti:

Sonuçta ben kendim olarak varım bu dünyada, herkes gibi olabildiğince kendim olmaya çalışıyorum. Başkasına göre mutluluk ya da mutsuzluk, bir takdir ya da eleştirilmek gibi bir kaygım yok. Kendim olmaya çalışıyorum sadece. Kendiniz olursanız dünya daha yalansız daha gerçek olur.

İşte Hatice Aslan'ın Bikinili Pozu

İşte Hatice Aslan'ın Bikinili Pozu
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın