Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Belit Özükan İle Müzisyen Orçun Sünear Ayrıldı mı? Belit Özükan ve Orçun Sünear Kimdir?

Oyuncu Belit Özükan İle Müzisyen Orçun Sünear Ayrıldı mı? Belit Özükan ve Orçun Sünear Kimdir?

İstanbul Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde 29 Mart 2019’da evlenen Belit Özükan İle Orçun Sünear, 18 Mayıs’ta Gümüşlük’te düğün yapmışlardı. Düğünlerine Filiz Ahmet, Levent Can, Deniz Çakır, Derya Alabora, Mabel Matiz, Ferman Akgül, Engincan Gündüz gibi isimler katılmıştı. Magazin gündeminde isimlerinin çok sık geçmediği çiftlerden olan Özükan İle Sünear ikilisinden kötü haber geldi. Oyuncu Belit Özükan ile Sattas grubunun solisti Orçun Sünear boşandı. Peki Belit Özükan ve Orçun Sünear kimdir? İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

29 Mart 2019’da İstanbul Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde nikâh kıyan oyuncu Belit Özükan ile müzisyen Orçun Sünear, 18 Mayıs’ta Gümüşlük’te bir düğün yapmışlardı. Yazar Mine Söğüt’ün sembolik olarak kıydığı nikâhta müzisyen Jehan Barbur ve seramik sanatçısı Zeynep Homan çiftin şahitliklerini yapmıştı. İki yıl önce hayatlarını birleştiren, daha sonra yaşadıkları sorunları gideremeyen ve bir süredir ayrı yaşayan iki sanatçı, boşandı. Peki Belit Özükan ve Orçun Sünear kimdir?

Oyuncu Belit Özükan İle Müzisyen Orçun Sunear Ayrıldı!

Oyuncu Belit Özükan İle Müzisyen Orçun Sunear Ayrıldı!

Yaşadıkları sorunları gideremeyen ve bir süredir ayrı yaşayan Belit Özükan ile Orçun Sünear dün (23 Şubat 2022) Bitez’deki Bodrum Adliyesi’nde boşandılar. Anlaşmalı olarak ayrılan çift, ilk celsede boşandı.

Belit Özükan bir süredir Gümüşlük’te Belitişi adı altında elişi ürünler yapıyor, Orçun Sünear konser programlarını sürdürüyor.

"Beklenmeyen Son. 'Evet' Dedi."

"Beklenmeyen Son. 'Evet' Dedi."

Oyuncu Belit Özükan yüzüklerini attığı paylaşımını da 'Beklenmeyen son. 'Evet' dedi.' şeklinde yaptı. Oyuncu, erkek arkadaşı Orçun Sünear ailesiyle çektirdiği fotoğrafı 'Aile oluyoruz. Deplasmanda maçı aldım. Önümüzdeki hafta kendi sahamızdaki maça bakacağız.' notuyla paylaşmıştı.

Belit Özükan Kimdir?

Belit Özükan Kimdir?

16 Mayıs 1979 Ankara doğumlu olan Belit Özükan, Amerika'nın tek resmi konservatuarı AADA'de aldığı klasik konservatuar eğitiminin yanı sıra, Jazz dans, müzikaller, ileri Shakespeare, Alexander teknikleri, Butoh (tarihi Japon dansı) ve eskrim dersleri aldı.

İstanbul'da Şişli Terakki Lisesini bitirdikten sonra ve Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemlerini ikinci sınıfta terk ettikten sonra ABD'de American Acdemy of Dramatic Arts, Los Angeles'de iki yıllık konservatuvar eğitimini tamamladı.

'Academi Tyatrosu'nda sayısız oyunda rol aldı. Vatan gazetesinin bir reklam kampanyasında yer aldı ve Kanal D' de yayınlanan 'Seni Çok Özledim' adlı dizide konuk oyuncu olarak rol aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Orçun Sünear Kimdir?

Orçun Sünear Kimdir?

Orçun Sünear, 22 Eylül 1977 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1993 yılında Bursa'da Witness grubunda davul çalmaya başladı. Daha sonra “Black Mass” ve hemen ardından “Prospect of Immortality” adlı Death Metal gruplarında davul çalıp vokal yaptı. Bu grupla demo kaydı yapıldı ve Finlandiya'da “complation” adlı albümde şarkıları yer aldı. Aynı yıl eğitimine Kıbrıs'ta devam etmeye başladı ve orada “No Name” adlı bir Blues grubunda vokalistlik yaptı. Bir kaç konserden sonra üniversite eğitimini değiştirmesi nedeniyle İstanbul'a yerleşti.

1999 yılında Bilgi üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Bölümü'ndeki eğitimi süresince müziğin performans kısmına ara verdi ve ülkemizin ünlü müzisyenleri ile birlikte sahne arkasında çalıştı. Kardeşi Ahmet Olgun Sünear ise dizi oyuncusudur.

2004 yılında Derya Eke ile birlikte Türkiye'nin ilk Root-Reggae grubu SATTAS'ı kurdu. Sattas'ta söz yazarı-besteci olarak ve vokal yaparak müzik hayatına devam ediyor.

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Benimle Söyle adlı şarkı yarışmasında jüri üyeliği de yapan Orçun Sünear, 1.95 metre boyunda ve Başak burcudur.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?