Görüş Bildir
Haberler
Ordu'da Kuran-ı Kerim Sayfalarını Konfeti Yapıp Patlattılar

Ordu'da Kuran-ı Kerim Sayfalarını Konfeti Yapıp Patlattılar

Ordu'ya yapılan 20 bin seyirci kapasiteli yeni stadyum dün akşamki ilk karşılaşmayla kapılarını açtı. Açılış maçında ise skandal bir olay yaşandı. Kur'an-ı Kerim sayfalarının kesilip konfeti şeklinde fırlatıldığı görüldü. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan Ordu Valiliği, bir taraftar grubu liderinin öğrencilerinden kullanmadıkları ders kitaplarını istediği ve bunları konfeti yaptırdığını belirtti. Soruşturmanın devam ettiğini bildirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İddiayı Yeniden Refah Partisi Twitter hesabından dile getirdi. 

Yapılan paylaşımda konfeti içerisine gizlenen Kuran’ı Kerim parçalarının etrafa saçıldığına dair fotoğraflara yer verildi.

👇

Ordu Valiliği'nden açıklama: 👇

Olaya ilişkin Ordu Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

'Yeni Ordu Stadyumunda 23 Ekim 2021 Tarihinde oynanan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği SK - Kırıkkale Büyük Anadolu Spor 3. Lig futbol müsabakasının 52. dakikasında sahaya atılan konfeti ve kağıtlar arasında Kuran'ı Kerimden ayetler yazılı ve Türk Bayrağı parçaları görülmesi üzerine Emniyet Müdürlüğümüzce olayla ilgili tahkikat ivedi yapılmış;

Ş.Ö isimli Forza Fidangör taraftar grubu lideri tarafından orta ve lise öğrencilerinden kullanmadıkları ders kitaplarını getirmelerini istedikleri, öğrencilerin bu kitapları C.D ve Ü.T isimli şahıslara getirerek teslim ettikleri, bu iki şahsın da toplanan kitapları B.M. isimli şahsa teslim ettikleri ve iki ayrı matbaada kestirerek konfeti haline getirdikleri tespit edilmiştir. İlgili 4 şahıs kısa sürede gözaltına alınmış olup konu ile ilgili adli ve idari tahkikat devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
26
11
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Meryem Yücehan

Bu benim dinime saygısızlıktır , lütfen biraz saygı rica ediyorum , dini kişilere değil kitaba bakarak sorgulayın.

Mert Demir

deistim ama bu resmen saygısızlık

cinnet is coming

arapça her yazı kuran zannedilir bu ülkede