Görüş Bildir
Haberler
Onedio'da Ekim Ayında Yayına Giren Sponsorlu Projeler

Onedio'da Ekim Ayında Yayına Giren Sponsorlu Projeler

Onedio olarak Ekim ayında tam 10 sponsorlu proje kurgusu gerçekleştirdik!

Takeover, Masthead Interaction ve Micropage gibi güçlü ürünlerimizi kullanarak, markalarımızın iletişim kampanyalarını Onedio kullanıcıları ile buluşturduk ve bu kampanyaların bilinirliklerini sağlayarak markalarımıza destek verdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pandora x Star Wars

Pandora ile gerçekleştirdiğimiz takeover kurgusuyla yeni Star Wars ürünlerini ön plana çıkartırken, Star Wars hayranlarını ürünleri incelemeleri için markanın sitesine yönlendirdik.

Derby & Doğan Kabak

Derby’e özel hazırladığımız micropage vasıtasıyla Doğan Kabak ile araç modifiye kampanyasını duyurduk, sitemizi hedef kitleyi yakalayacak native içerikler ile doldurduk!

Toyota - SYI

Hedefimiz herkesin özgürce hareket ettiği bir bir dünya dedik ve Toyota ile gerçekleştirdiğimiz takeover kurgusuyla kampanyayı geniş kitlelere duyurduk!

Bununla da yetinmeyip kampanyaya özel bir micropage oluşturarak, bilinirliği sağladık ve oluşturulan reklam filmini kullanıcılar ile buluşturduk.

Nesfit - Pink Ribbon

Erken teşhisin önemini vurgulamak ve her daim kadınlara destek olduğumuz göstermek adına Nesfit ile kontrol sende dedik ve özel programatik takeover kurgumuzu Onedio içersinde yayına aldık.

Volvo

Emniyet kemerinin önemini vurgulamak ve oluşturulan videoyu hedef kitleyle buluşturmak için kullanıcıların etkileşime geçebileceği özel bir masthead/takeover kurgusunu Volvo ile birlikte gerçekleştirdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung S20 FE

Yeni Samsung S20 FE’nin özelliklerini duyurmak ve ürün bilinirliğini sağlamak adına kullanıcılardan Onedio’yu değiştirmelerini istedik ve özel masthead kurgumuz ile ürünün özelliklerini ön plana çıkartacağımız bir kurgu gerçekleştirdik.

Nestle - WWF

Yaşamı tehdit altında olan hayvanlara dikkat çekmek, kampanya bilinirliğini sağlamak ve ilgili siteye trafik sağlamak adına Nestle ile masthead üzerinde özel bir test kurgusu gerçekleştirdik.

Hyundai i20

Reklam videosunu izletmek ve kullanıcılarda merak yaratmak adına Yeni Hyundai i20’yi öne çıkartacağımız özel bir takeover kurgusu gerçekleştirdik.

Nestle - Pet Kategorisi

Nestle Pet Kategorisi için oluşturduğumuz özel testi programatik alanlardan kullanıcılarımız ile buluşturarak, marka ve ürün bilinirliğini sağladık.

Emeği geçen tüm kreatif ekibin eline sağlık!

Kreatif Head - Türkü Oktay

Kreatif Direktör - Serhat Bayat

Kreatif Ekip - Zeynep Çalışkan, Ünsal Tunçer, Doğan Ulaş Önkal

Tasarım -Burcu Kıymaz, Can Özyüksek

Project Manager - Duygu Yıldız

Teknik - İlker Kurtel

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın