Görüş Bildir
Haberler
Ön Muhasebe Sağlam Yapılmış Olsa Türk Futbol Kulüplerinde Yaşanabilecek 9 Tarihi Değişim

Ön Muhasebe Sağlam Yapılmış Olsa Türk Futbol Kulüplerinde Yaşanabilecek 9 Tarihi Değişim

Paraşüt
27.04.2016 - 20:39

1. Beşiktaş UEFA’dan ceza almaz, rahat transfer yapabilirdi. ⚫️⚪️

UEFA Finansal Fairplay kriterlerine uymadığı gerekçesi ile Beşiktaş 2015/2016 sezonu da dahil olmak üzere incelemeye alındı. Transferleri koşula bağlanan Beşiktaş bir de 5,5 milyon € ceza aldı. Beşiktaş, gelirini giderini sıkı tutsaydı bu ceza ile karşılaşmazdı.

2. Franck Ribery bir Galatasaray efsanesi olabilirdi 💛❤️

Gittikten sonra değeri daha çok anlaşılan Ribery’nin Galatasaray macerası ödenmeyen ücreti yüzünden son buldu. Oysa Galatasaray online ön muhasebe programı Paraşüt kullansaydı ödeme hatırlatma özelliğinden yararlanır ve Ribery’yi kaçırmazdı.

Online Ön Muhasebe Programı

3. Mersin İdman Yurdu önümüzdeki sezon da Süper Lig’de olurdu. 👹

Mersin İdman Yurdu geçirdiği kriz sonucu belini bir türlü doğrultamadı. Bu sezon Süper Lig’de mücadele eden kulüp muhtemelen küme düşecek. Mersin İdman Yurdu gelir giderini dengede tutabilseydi Süper Lig’de kalabilirdi.

4. Amatör şubeler küçülmez hatta kapanmazdı. 🏃

Futbol bir kara delik. Spor kulüplerinin tüm gelirlerini emiyor. Oysa düzenli raporlar ile gelecek planı yapılsaydı spor kulüpleri amatör şubelerini kapatmak zorunda kalmazlardı.

5. Fenerbahçe, efsanesi Alex ile prim krizi yaşamazdı. 💛💙

Fenerbahçe, efsane kaptanı Alex ile yaşadığı prim krizini tüm işlemlerini online ön muhasebe programı Paraşüt içinde kayıt altına alarak çözebilirdi. Kasadan çıkan tüm paranın nereye gittiği kayıt altında olduğu için böyle bir tatsızlık yaşanmaz, Alex ile kriz ortaya çıkmazdı.

6. Kocaelispor amatör kümeye düşmezdi. 👎

Bir zamanların flaş takımı Kocaelispor geçtiğimiz günlerde tekrar 3. Lig’e yükselme başarısını gösterdi. Fakat bir zamanların korkulu rüyası Kocaelispor gelirini giderini bilip ayağını yorganına göre uzatsaydı amatör kümeye kadar düşmezdi.

7. Ankaraspor aramızda olurdu. 😞

Ankara’nın en büyük kulüplerinden ve bir belediye kulübü olan Ankaraspor’un tarihi de ekonomik sıkıntılarla dolu. Önce ismi değişen, sonra şirketleşen kulüp 2014 yılında ismini Osmanlıspor’a çevirerek kendisini lağvetmiştir. Ankaraspor eğer bir ön muhasebe yazılımı kullansaydı sağlam finansal yapısı ile tüm bunlara direnebilirdi.

8. Galatasaray önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında olurdu. 🏆

UEFA Finansal Fairplay uygulamasına takılan Galatasaray, incelemeden sonra gelir gider dengesini sağlayamadığı için 2016-2017 sezonunda Avrupa’dan men edildi. Uzun süredir ekonomik sıkıntılarda olan Galatasaray en parlak dönemi olan 2000’lerin başından itibaren Paraşüt kullansaydı geliri gideri dengede olur, önümüzdeki sene de Avrupa’da mücadele ederdi.

Gelir Gider Takip Programı

9. Futbol sürekli büyür, dünyanın en değerli liglerinden biri olurduk. ⚽️⚽️⚽️

Spor kulüpleri bir ön muhasebe yazılımı ile carilerini takip etseler, gelir giderlerini dengeleseler, raporlar ile gelecek planlarını yapsalar futbol sürekli büyürdü. Sözde değil, gerçekte de dünyanın en değerli liglerinden birine sahip olurduk.

Siz siz olun milyar €'luk işlem hacmi olan bu dev organizasyonların düştüğü hataya düşmeyin!

Siz siz olun milyar €'luk işlem hacmi olan bu dev organizasyonların düştüğü hataya düşmeyin!

Her kuruşunun değerini bilen 70.000 işletmenin arasına katılın. 

Paraşüt’ü hemen 30 gün ücretsiz denemeye başlayın. Hesabınızı bilin, işinizi büyütün!

Ayrıntılar için: Paraşüt

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Samsunspor'un 3 puanı silinmezdi, yazmayı unutmuşsunuz

Pasif Kullanıcı

adamlar muhasebe programi icin haber yapmis ama kimse takmamis :)

Pasif Kullanıcı

reklammış amk