Görüş Bildir
Haberler
Öğrencisini Tacizle Suçlanan Akademisyen Kınama Cezası Alıp Görevine Döndü

Öğrencisini Tacizle Suçlanan Akademisyen Kınama Cezası Alıp Görevine Döndü

Munzur Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi İ.K.'nin, bir öğrenciyi taciz ettiği iddia edildi. Yürütülen soruşturmanın ardından İ.K, kınama cezası alarak görevine döndü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dersim’de bulunan Munzur Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Araştırma Görevlisi İ.K’nin aynı bölümden bir öğrenciyi yaklaşık üç ay önce mesajlarla taciz ettiği iddia edildi. 

Gazete Duvar'dan Ardıl Batmaz'ın haberine göre, öğrencinin durumu üniversite yönetimine şikâyet etmesi üzerine İ.K. hakkında idari soruşturma başlatıldı. İ.K., üniversiteden iki ay uzaklaştırıldı. Taciz iddiasıyla ilgili geçtiğimiz günlerde toplanan komisyon, İ.K.'ye kınama cezası verdi. Kararın kendisine tebliğ edilmesinin ardından İ.K., üniversitedeki görevine geri döndü.

Dekan: Olayın doğruluğunu teyit edemem

Dekan: Olayın doğruluğunu teyit edemem

Munzur Üniversitesi rektör yardımcıları Mustafa Dörücü ile Nuran Cıkcıkoğlu Yıldırım, konuyla ilgili bir bilgilerinin olmadığını ileri sürdü. Dörücü, 'Siz nereden öğrendiniz? Ben bilmiyorum, sizden duyuyorum. Dekanlıkta yapılmışsa (soruşturma) orada bitmiştir' derken, Edebiyat Fakültesi Dekanı Erdal Açıkses ise 'Üniversiteyle ilgili özel bilgileri veremeyiz. Olayın doğruluğunu teyit edemem' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
12
4
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Voyager

Dersim ne ulan! Tunceli diyeceksiniz!

Resho

Arkadaşım şu haberde cidden dikkatini çeken sıkıntı bu mu gerçekten? Ayrıca azıcık tarihi araştırın Dersim adı Romalılardan Perslere kadar birçok medeniyette... Devamını Gör

Olur Öyle

Kınama ağır olmuş. seni MUNZUR seniii diyip sırtını sıvazlasalardı ya

Resho

Ama iyi tarafından bakın görevine dönmüş, terfi de ettirilebilirdi !!!