Görüş Bildir
Haberler
Netflix'te İzleyecek Kaliteli Bir Yapım Arayanlar İçin IMDb'de En Yüksek Puanları Alan En İyi Netflix Filmleri

Netflix'te İzleyecek Kaliteli Bir Yapım Arayanlar İçin IMDb'de En Yüksek Puanları Alan En İyi Netflix Filmleri

Netflix'te hep aynı filmleri sıkıldıysanız ve izleyecek kaliteli bir film arıyorsanız sizi bu tarafa doğru alalım! 🔥 

Bu film listesindeki yapımların bazıları çoğu kişi tarafından bilinse de bazıları ise sadece şanslı bir azınlık tarafından biliniyor. Ama listedeki tüm filmlerin ortak bir özelliği var ki o da çoğunun IMDb'de en yüksek puanları tek tek toplamaları... 

O zaman hadi gelin, Netflix'te izleyecek kaliteli bir yapım arayanlar için IMDb'de en yüksek puanları kapan en iyi Netflix filmlerine hep birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Spencer (2021)

20. Spencer (2021)

IMDb: 6.6/10

Özet: Spencer, 1981 yılında Prens Charles ile evlenen Diana Frances Spencer’ın hayat hikayesini konu ediyor. 1991 yılında İngiltere Kraliyer ailesi Noel tatilini Sandringham Köşkü'nde geçirmeye karar verir. Her şey yolunda gözükür ancak Lady Diana mutsuzluğunu saklamaya çalışır. Dışarıdan gözüken şaşalı yaşamın içine hapsolan Diana, Prens Charles ile olan evliliğinin artık sonuna geldiğini düşünür ve 1991 Noel tatilini Kraliyet içinde geçirmek istediği son günleri olmasına karar verir.

Oyuncular: Kristen Stewart, Timothy Spall, Sally Hawkins

Yönetmen: Pablo Larraín

19. Death Becomes Her (1992)

19. Death Becomes Her (1992)

IMDb: 6.6/10

Özet: Ernest'la (Bruce Willis) evli olan Helen (Goldie Hawn), arkadaşı Madeline (Meryl Streep) yüzünden cehennem hayatı yaşıyor. Madeline, ondan daha güzel, daha zengindir. Ernest, Helen'i bırakıp Madeline'la yaşamaya başlıyor. Madeline'dan öç almak isteyen Helen, yaşlanmaya karşı bir ilaç buluyor. Sırrını öğrenen Madeline da bu ilacı alıyor ve ikisi Ernest için amansız bir savaşa giriyorlar. Ancak bu ilaçla birlikte ölümsüzleşen iki kadın için hayat artık aynı olmayacaktır.

Oyuncular: Meryl Streep, Bruce Willis, Goldie Hawn

Yönetmen: Robert Zemeckis

18. The Lost Daughter (2021)

18. The Lost Daughter (2021)

IMDb: 6.7/10

Özet: Karanlık Kız, tek başına tatile çıktığı tatilde genç bir anne ile tanışmasıyla geçmişiyle yüzleşmeye başlayan bir kadının hikayesini konu ediyor. İngilizce öğretmeni olan Leda, kendisini işine ve çocuklarına adayan bekar bir annedir. Kızları babalarıyla birlikte olmak için evden ayrıldığında Leda kendisini fazlasıyla yalnız hisseder. Bu histen uzaklaşmak isteyen Leda, Güney İtalya'da küçük bir sahil kasabasında tatil yapmaya karar verir. Ancak sakin ve sessiz geçen birkaç günün ardından Leda'nın tanıştığı rahatsız edici bir aile, Leda'nın geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalmasına neden olur.

Oyuncular: Olivia Colman, Jessie Buckley, Dakota Johnson

Yönetmen: Maggie Gyllenhaal

17. Abducted in Plain Sight (2017)

17. Abducted in Plain Sight (2017)

IMDb: 6.8/10

Özet: 1974'te 12 yaşındaki Jan Broberg, Idaho'daki kiliseye giden küçük bir topluluktan güvendiği bir komşu ve yakın bir aile arkadaşı tarafından kaçırılır.

Oyuncular: Jan Broberg, Bob Broberg, Mary Ann Broberg

Yönetmen: Skye Borgman

16. The Night Comes for Us (2018)

16. The Night Comes for Us (2018)

IMDb: 6.9/10

Özet: Uzun yıllardır profesyonel tetikçi olarak yaşamını sürdüren adam, bir çok kişiyi yüksek paralar karşılığında öldürmüştür. İşini temiz yapan ve arkasında iz bırakmayan adama son verilen iş ise genç bir kızın ortadan kaldırılmasıdır. İlk başlarda bu işi kabul eden adam bunun yanlış olduğunu anladığında kızın canını bağışlar ve işi almaktan vazgeçer. Bu durum ise patronlarını çok kızdırır ve tetikçiyi öldürmek isterler. Tetikçi ise kendisini ve genç kızı bu azılı mafya üyelerinden korumak için büyük bir mücadele başlatır.

Oyuncular: Iko Uwais, Joe Taslim, Julie Estelle

Yönetmen: Timo Tjahjanto

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. American Made (2017)

15. American Made (2017)

IMDb: 7.1/10

Özet: 80`lerde Pablo Excobar icin pilotluk ve uyuşturucu kaçakçılığı yapan Barry Seal aynı zamanda da CIA için çalışmaktadır. Amerika tarihindeki en büyük operasyonlardan birini yürüten Seal, CIA için silah kaçakçılığı da yapmıştır. Pilot Barry Seal'in hayatından uyarlanan filmin yönetmenliğini Doug Liman üstlenirken, başrollerinde ise Tom Cruise, Domhnall Gleeson ve Jesse Plemons yer alıyor.

Oyuncular: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright

Yönetmen: Doug Liman

14. Private Life (2018)

14. Private Life (2018)

IMDb: 7.2/10

Özet: Trajikomik çift hikayesi, Richard ve Rachel isimli bir çiftin komik ve dokunaklı öyküsünü anlatıyor. Richard ve Rachel'ın evliliği oldukça stresli bir evreden geçmektedir. İkili çocuk sahibi olmak istemektedir ancak yaşları ilerledikçe bu isteği gerçekleştirmek zorlaşmaktadır

Oyuncular: Kathryn Hahn, Paul Giamatti, Gabrielle Reid

Yönetmen: Tamara Jenkins

13. Tenet (2020)

13. Tenet (2020)

IMDb: 7.3/10

Özet: Tek bir kelimeyle, Tenet ile donanmış ve tüm dünyanın hayatta kalması için savaşan bir Kahraman, gerçek zamanın ötesinde bir yerde ortaya çıkacak Üçüncü Dünya Savaşı’ndan daha büyük bir tehlikeyi durdurmaya çalışan kahraman, casusun alacakaranlık dünyasında zorlu bir yolculuğa çıkmasını anlatan bir filmdir. 

Oyuncular: John David Washington, Kenneth Branagh, Robert Pattinson

Yönetmen: Christopher Nolan

12. Okja (2017)

12. Okja (2017)

IMDb: 7.3/10

Özet: Okja filmi, genç bir kızın, güçlü ve çok uluslu bir şirketin en iyi arkadaşı olan Okja adında büyüleyici bir canavarı kaçırmasını önlemek için her şeyi riske atmasını konu ediniyor.

Oyuncular: Seo-Hyun Ahn, Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal

Yönetmen: Bong Joon Ho

11. Flight (2012)

11. Flight (2012)

IMDb: 7.3/10

Özet: Başarılı bir pilot Whip, düşmekte olan bir uçağı bütün pilotluk yeteneklerini kullanarak çok sıra dışı bir biçimde, en az hasarla yere indirmeyi başarır; mürettebatla birlikte uçaktaki pek çok insanın da hayatı kurtulur. Whip hastanede gözünü bir kahraman olarak açar ama kaza soruşturmasında hiç beklemediği bir ithamla karşılaşır

Oyuncular: Denzel Washington, Nadine Velazquez, Don Cheadle

Yönetmen: Robert Zemeckis

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Hustle (2022)

10. Hustle (2022)

IMDb: 7.4/10

Özet: Bir basketbol avcısı, İspanya'dayken olağanüstü bir sokak basketbolcusu keşfeder ve bu olasılığı NBA'e geri dönmek için bir fırsat olarak görür. Yeni keşfiyle birlikte NBA'ye gidip başarılı olmayı hedefleyen Hustle, yeni yeteneği ile birlikte ABD'ye gider. 

Oyuncular: Adam Sandler, Queen Latifah, Ben Foster

Yönetmen: Jeremiah Zagar

9. Never Rarely Sometimes Always (2020)

9. Never Rarely Sometimes Always (2020)

IMDb: 7.4/10

Özet: Autumn ve Skylar, Pennsylvania'nın kırsal kesiminde yaşayan iki genç kızdır. Autumn'ın hayatı, hamile olduğunu öğrenmesi ile altüst olur. Genç kız, istenmeyen hamileliği karşısında ne yapacağını bilemez. Bu süreçte en büyük desteği kuzeni Skylar'dan görür. Autumn ve kuzeni Skylar, bu sorunu çözebilmek için New York'a gitmeye karar verir. Yola koyulan iki genç kız, arkadaşlık, cesaret ve sevgiyi keşfettikleri bir maceraya atılır.

Oyuncular: Sidney Flanigan, Talia Ryder, Théodore Pellerin

Yönetmen: Eliza Hittman

8. Nocturnal Animals (2016)

8. Nocturnal Animals (2016)

IMDb: 7.5/10

Özet: Zengin, ancak özel hayatında sorunlar yaşayan sanat galerisi sahibi Susan Morrow (Amy Adams), 20 yıl önce acımasızca terkettiği eski eşi Edward Sheffield'dan (Jake Gyllenhaal) yazdığı romanın taslağını alır. Roman hem Susan'a adanmıştır, hem de Edward'ın Susan'a taktığı lakaptan yola çıkılarak romana Gece Hayvanları adı verilmiştir. Susan kitabı okudukça kendi hayatını ve Edward'la ilişkisini tekrar sorgulayacak ve yaptığı hatalarla yüzleşecektir. 

Oyuncular: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon

Yönetmen: Tom Ford

7. J'ai Perdu mon Corps (2019)

7. J'ai Perdu mon Corps (2019)

IMDb: 7.5/10

Özet: Ayrıldığı vücudunu bulmaya karar veren ve bunun için laboratuvardan kaçan bir elin hikayesini konu ediyor. Bedeninden ayrılmış bir el, ait olduğu vücudu bulmak için laboratuvardan kaçarak yola koyulur. Ancak yol boyunca karşısına üstesinden gelmesi gereken birçok engel çıkar.

Seslendirenler: Hakim Faris, Victoire Du Bois, Patrick d'Assumçao

Yönetmen: Jérémy Clapin

6. Kız Kardeşler (2019)

6. Kız Kardeşler (2019)

IMDb: 7.5/10

Özet: Reyhan, Nurhan ve Havva isimlerinde üç kız kardeş küçük yaşta öksüz kaldıkları için farklı kişilerin yanında büyürler ve ayrı kalırlar. Orta Anadolu'da fakir bir köyde, daha varlıklı koruyucu ailelerde başarısız olan üç genç kız, birbiri ardına memleketlerindeki evlerine geri dönerler ve kardeşler geçmişlerine doğru bir yolculuğa çıkarlar.  

Oyuncular: Cemre Ebüzziya, Ece Yüksel, Helin Kandemir

Yönetmen: Emin Alper

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Once Upon a Time... in Hollywood (2019)

5. Once Upon a Time... in Hollywood (2019)

IMDb: 7.6/10

Özet: Soluk bir televizyon oyuncusu ve dublörü, 1969 Los Angeles'ta Hollywood'un Altın Çağı'nın son yıllarında ün ve başarı elde etmek için çabalar. İkili artık yaş aldıkları için Hollywood dünyasında eskimeye başlarlar ve komşuları ise Hollywood'un yeni gözdeleridir.  

Oyuncular: Leonardo DiCaprioBrad PittMargot Robbie

Yönetmen: Quentin Tarantino

4. Donnie Brasco (1997)

4. Donnie Brasco (1997)

IMDb: 7.7/10

Özet: 1978 senesi… Joe Pistone işine ve teşkilatına sadık bir FBI ajanıdır. İşi gereği, altı yıldır mücevher hırsızlığı yapmaktadır ve Donnie Brasco olarak anılmaktadır. Sorun şudur ki, Pistone bir süre sonra oynadığı role inanmaya ve gerçekten de Donnie Brasco olmaya başlayacaktır. Bir süre sonra mafyanın bağırsaklarında gezinmeye başlayan Pistone, gitgide kendini bu yeraltı kültürün içerisinde devinmeye başlayacaktır.

OyuncularAl PacinoJohnny Depp, Michael Madsen

Yönetmen: Mike Newell

3. The Invisible Guest (2016)

3. The Invisible Guest (2016)

IMDb: 8.0/10

Özet: Cinayetle suçlanan başarılı bir girişimcinin ve bir tanık hazırlama uzmanının mükemmel bir savunma yapmak için üç saatten az zamanı vardır. Şimdi bu üç saatte her şeyin üzerinden baştan sonra geçmeleri gerekmektedir.

Oyuncular: Mario Casas, Ana Wagener

Yönetmen: Oriol Paulo

2. Capharnaüm (2018)

2. Capharnaüm (2018)

IMDb: 8.4/10

Özet: Şiddet içeren bir suçtan beş yıl hapis cezasına çarptırılan 12 yaşındaki bir çocuk, anne ve babasına ihmal nedeniyle dava açar. Lübnanlı bir çocuğun yaşadığı zorlukların anlatıldığı, Zain'in değişim sürecinin aktarıldığı bir filmdir. Zain'in hem dava süreci hem de verdiği hayat mücadelesi konu ediniliyor. 

Oyuncular: Zain Al Rafeea, Cedra Izam, Nadine Labaki

Yönetmen: Nadine Labaki

1. Gisaengchung (2019)

1. Gisaengchung (2019)

IMDb: 8.5/10

Özet: Açgözlülük ve sınıf ayrımcılığına değinen bu filmde zengin Park ailesi ile yoksul Kim klanı arasındaki yeni kurulan yalana dayalı ortak yaşam ilişkisinin konu edinildiği bir yapımdır. Zengin aileye sızan Kim ailesi bu evin bodrumundan gizli bir gerçek ile karşı karşıya kalırlar. Sınıf ayrımı üzerinden acımasız bir üstünlük savaşının anlatıldığı, çarpıcı bir filmdir. 

Oyuncular: Song Kang-Ho, Woo-sik Choi, Park So-Dam

Yönetmen: Bong Joon Ho

İlginizi çekebilir:

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
10
9
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
omer ali

bir tane şöyle alta sictirma garantili film bulamıyorum yaaa

omer ali

kesmiyor valla ülkede o kadar şeytan çok ki ))

Gülden Suakar

Bana böyle içeriklerle gelin! Teşekkürler:))

omer ali

kısa çöp uzun çöp elbet hesap zamanı gelecek Nuray hanım elbet.ne güzel bir hadis canı yanan sabretsin,can yakanda yanacagi günü beklesin,umut en son ölen şe... Devamını Gör

omer ali

geliyor gelmekte olan tek umudumuz bu maalesef o da elimizde patlamasa iyi 5 sene daha çekilmez bu nemrutlar valla bu yüzden ülkeyi terkedecem az kaldı