Görüş Bildir
Haberler
Netflix'in Anne With An E'si Türkiye'ye Uyarlanıyor!

Netflix'in Anne With An E'si Türkiye'ye Uyarlanıyor!

GNS
15.11.2021 - 22:33

Dijital platform devi Netflix'in orijinal içeriklerinden biri olan Anne With An E Türkiye'ye uyarlanıyor. Anne of Green Gables romanından uyarlanarak Netflix'te dizi halini alan ve milyonlarca kişi tarafından beğeniyle izlenen dizi 3.sezonunda final vermişti. Türkiye'de çekimlerinin başladığı dizinin 'Yeşil Vadi'nin Kızı' adını taşıyacağı öğrenildi. Dizinin başrolünde başarılı çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın yer alacağı öğrenildi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeşilin Kızı Anne kitabından uyarlanan ve 3 sezon boyunca yayınlanan Netflix dizisi Anne With An E, Türkiye uyarlamasıyla geliyor. Seyirciler tarafından hikayesi son derece beğenilen dizi 'Yeşil Vadi'nin Kızı' ismiyle Türkiye'ye uyarlanıyor. İşte detaylar...

Yeşilin Kızı Anne Uyarlaması Geliyor

Yeşilin Kızı Anne Uyarlaması Geliyor

Lucy Maud Montgomery'nin klasikleşen çocuk romanı Anne of Green Gables'tan uyarlanan 2017- 2019 yılları arasında yayınlanan Anne With An E, 3. sezonu ile izleyenlere veda etmişti. Moira Walley-Beckett'ın yaratıcısı olduğu dizi, Amybeth McNulty'nin başrolüyle toplam 27 bölüm sürdü ve onlarca TV ödülünün de sahibi olmayı başardı. Anne With An E Türkiye, Yeşil Yapım’ın öncülüğünde çekilecek ve “Yeşil Vadinin Kızı” adı ile ekranlara gelecek.

Başrolde Kimin Oynayacağı Belli Oldu

Başrolde Kimin Oynayacağı Belli Oldu

Beyazperde'de yer alan habere göre; Yeşil Yapım adına Özkan İpek’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Murat Şenöy ile Çağıl Nurhak Aydoğdu oturuyor.  Dizinin başrolünde ise geçtiğimiz yıl en iyi çocuk oyuncu seçilen ve birçok farklı yapımla karşımıza çıkan Beren Gökyıldız yer alacak.

Yeşil Vadi'nin Kızı'nın geri kalan oyuncu kadrosu ise yakın zamanda açıklanacak. Dizinin hangi kanal ya da platformda yayınlanacağı ve yapımın ne zaman ekranlara geleceği ise henüz belli değil.

Anne With An E Konusu Nedir?

Anne With An E Konusu Nedir?

Anne With An E dizisinde ana karakter olan Anne, anne ve babasının ölümü sonrasında kimsesiz kalan bir kızdır. Hayatına bir yön vermeye çalışan küçük kız, yaşadığı tatsızlıklardan sonra evlenmemiş yaşlı bir kadın ve onun erkek kardeşi tarafından evlat edinilir.

Dizi, Green Gables kasabasındaki yeni hayatına alışmaya çalışan Anne, sevgi dolu kalbi ve zekası ile karşısına çıkan bütün zorlukların üstesinden nasıl geldiğini konu alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
25
5
5
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın