Görüş Bildir
Haberler
Netflix Dur Durak Bilmiyor: Yeni The Witcher Dizisi Blood Origin'den İlk Fragman Geldi!

Netflix Dur Durak Bilmiyor: Yeni The Witcher Dizisi Blood Origin'den İlk Fragman Geldi!

The Witcher'ın ikinci sezonu Netflix ekranlarına vurmuşken dizinin hayranları bir güzel haberle daha karşı karşıya. The Witcher dizisinden 1200 yıl önce yaşanan olayları anlatacak olan spin-off dizisi Blood Origin için ilk fragman yayımlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte The Witcher: Blood Origin'in ilk fragmanı!

Diziden neler beklemeliyiz?

Diziden neler beklemeliyiz?

Tıpkı daha önce belirttiğimiz gibi The Witcher: Blood Origin dizisi, asıl diziden 1200 yıl öncesini konu alıyor. Bu zaman periyodunda ise The Witcher evreninin büyük olaylarından bir tanesi olan, Witcher'ların ortaya çıkma sebebi olan Kürelerin Birleşimi yaşanıyor. Elflerin hüküm sürdüğü dünyaya canavarlar doluyor, medeniyet tehlike altına giriyor. Bu olayın sonucunda da Witcher'lar canavar avcıları olarak üretilmeye başlanıyor.

The Witcher: Blood Origin'den başka ne bekleyelim?

The Witcher: Blood Origin'den başka ne bekleyelim?

The Witcher'dan aldığınız zevki The Witcher: Blood Origin'den alma ihtimaliniz de bir hayli yüksek. Henry Cavill'in canlandırdığı Geralt'a sahip olmasa da aynı kişiler tarafından yaratılan bir dizi sonuçta. Blood Origin, bol bol dramaya ve tüylerimizi diken diken eden savaş sahnelerine sahip olacak gibi gözüküyor.

Dizi 2022'de geliyor!

Dizi 2022'de geliyor!

'Her hikâyenin bir başlangıcı vardır' düsturuyla başlayan fragmanın sonunda The Witcher: Blood Origin'in 2022 yılında Netflix'te çıkacağını öğreniyoruz. Beklentileriniz yüksek mi? Sizce nasıl bir şeyler çıkacak ortaya?

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
2
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ancalagon

Yapacakları iş anca bu kadar olur. En saf olması gerekirken elfleri ırk cümbüşü haline getirmişler. Hayır bir tane iki tane koysan neyse. Yukarıda kürelerin ... Devamını Gör