Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Mezarlık'tan The White Queen'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Mezarlık'tan The White Queen'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
23.07.2022 - 12:25

Size birbirinden kaliteli ve yüksek puanlı dizi önerilerinde bulunduğumuz listenin bir yenisiyle karşınızdayız! Listemizde bilim kurgu dizilerinden komedi dizilerine, dram dizilerinden romantik dizilere pek çok türden yapımla karşılaşacaksınız. 

Bu dizilere başlamadan önce ortalama bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan detaylara ışınlanıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Black Summer (2019-)

Black Summer (2019-)

Özet: Korkunun yanı sıra bol aksiyon da barındıran Black Summer, zombi dizilerine yeni bir soluk getiriyor. Zombi kıyametinin yaşandığı bir yaz mevsimi sırasında, küçük kızı ile birlikte onu hiç kimsenin bulamayacağı bir yolculuğa çıkan anne, küçük bir mülteci gruba dahil olur ve acımasız kararlar almak zorunda kalır.

Oyuncular: Jaime King, Justin Chu Cary, Christine Lee 

Yaratıcılar: Karl Schaefer, John Hyams

Sell Your Haunted House (Daebakbudongsan / 2021-)

Sell Your Haunted House (Daebakbudongsan / 2021-)

Özet: Bir emlakçı, hayaletlerin musallat olup huzursuzluk verdiği binaları arındırma işini yapmaktadır. Çözmesi gereken 20 yıllık zorlu bir vaka ise onun için duygusal açıdan da önemlidir. Emlakçı bir görevi tamamlamak için bir dolandırıcıyla işbirliğine gider.

Oyuncular: Jang Na-ra, Yong-hwa Jung, Mal-Geum Kang

Yaratıcılar: Park Jin-suk, Ha Soo-jin

Monty Python's Flying Circus (1969-1974)

Monty Python's Flying Circus (1969-1974)

Özet: Yayınlandığı dönemin en keskin işlerinden olan bu skeç komedi, Monty Python topluluğu oyuncularının mizah dozu yüksek ve zekice kurgulanmış hikâyelerinden oluşuyor.

Oyuncular: Terry Gilliam, Michael Palin, Terry Jones

Yaratıcılar: Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trailer Park Boys (2001-2018)

Trailer Park Boys (2001-2018)

Özet: Trailer Park Boys, birbiriyle sıkı dost olan üç azılı suçlunun bir karavan parkında sürdürdükleri yaşamlarına bakış atıyor. Başı dertten kurtulmayan üç arkadaşın yakasını talihsizlikler bir tülü bırakmazken ortaya suç ve komedi harmanı bir eğlence çıkıyor.

Oyuncular: John Paul Tremblay, Robb Wells, John Dunsworth

Yaratıcılar: John Paul Tremblay, Robb Wells

Mezarlık (2022-)

Mezarlık (2022-)

Özet: Özel bir birim faili meçhul kadın cinayetlerini çözmek için görevlendirilir. Ekibin başında yer alan komiser Önem, cinayetleri aydınlatmaya çalışırken erkek şiddetini destekleyen erkeksi önyargılarla mücadele etmek zorunda kalacak.

Oyuncular: Birce Akalay, Olgun Toker, Şehsuvar Aktaş

Yaratıcı: Abdullah Oğuz

Epidemiya (2019-)

Epidemiya (2019-)

Özet: Rus yapımı bu bilim kurgu dizisinin merkezinde ölümcül bir virüsün etkisi altında kalan Moskova var. Elektrik yok, para tüm değerini kaybetti ve enfekte olmayan insanlar yemek ve yakıt bulmak için çaresizce savaşır haldedir. Sevgilisi ve otizmli oğlu ile şehir dışında yaşayan Sergei, şimdilik güvendedir. Ancak Sergei, nefret etmesine rağmen eski karısı ve oğullarını kurtarmak için Moskova’ya gider. Bir daha bir arada olacaklarını düşünmeyen ikili, geçmişi ardında bırakıp yaşanan bu felaketten kurtulmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Oyuncular: Maryana Spivak, Kirill Käro, Viktoriya Isakova

Yaratıcı: Yana Vagner

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ragnarok (2020-)

Ragnarok (2020-)

Özet: Bilim kurgu ve fantastik öğelerle bezeli bir dizi olan Ragnarok'un hikâyesi küçük bir Norveç kasabasında geçiyor. Edda, ılık kışlara ve şiddetli yağmurlara maruz kalan bir kasabadır. Burada yaşayan insanlar, mevsim değişikliklerinden dolayı oldukça mustariptir. Eğer kimse bu duruma müdahale etmezse, kıyamet çok da uzakta değildir.

Oyuncular: David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas

Yaratıcı: Adam Price

Cracow Monsters (Krakowskie potwory / 2022-)

Cracow Monsters (Krakowskie potwory / 2022-)

Özet: Alex adlı genç bir kadın, geçmişin etkisinden bir türlü kurtulamaz. Esrarengiz profesör Zawadzki'nin ilgisini çeken Alex, ondan yetenekli öğrenci grubuna katılması için davet alır. Başlarda bu teklife sıcak bakmasa da tuhaf olaylar yaşamaya başlamasıyla işler değişir. Çünkü bu grup doğaüstü fenomenleri araştırıp iblislerle savaşmaktadır.

Oyuncular: Barbara Liberek, Andrzej Chyra, Stanislaw Linowski

Yaratıcılar: Kasia Adamik, Olga Chajdas

Kuş Uçuşu (2022-)

Kuş Uçuşu (2022-)

Özet: Lale ve Aslı iki ayrı kuşaktan bambaşka görüş ve karakterlere sahip iki kadındır. Lale, deneyimli ve başarılı bir haber sunucudur. Aslı ise birileri olabilmek için elinden geleni ardına koymayacak hırslı bir stajyerdir. Aslı kariyer basamaklarını tek tek çıkmak yerine  'kuş uçuşu' en üste ulaşmak ister. Peki iş dünyasında bu mümkün müdür?

Oyuncular: Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Miray Daner

Yaratıcı: Meriç Acemi

Alba (2021)

Alba (2021)

Özet: Dizi, bir genç kızın dört erkek tarafından toplu tecavüze uğramasının ardından başlayan olaylar zincirini takip ediyor. Alba tecavüze uğradığını anlasa da olayın nasıl yaşandığını ve ona bunu kim ya da kimlerin yaptığını hatırlayamıyor.

Oyuncular: Elena Rivera, Eric Masip, Álvaro Rico

Yaratıcılar: Carlos Martín, Ignasi Rubio

İçeriğin Devamı Aşağıda

The White Queen (2013)

The White Queen (2013)

Özet: The White Queen adlı tarihi drama Philippa Gregory'nin kaleme aldığı kitaptan uyarlandı. Dizi,  İngiltere tarihinde War of the Roses olarak bilinen 30 senelik 1455-1485 arası dönemde yaşamış Kral Edward IV'ün halkın içinden sıradan bir kadın ve gelecekteki karısı olan Elizabeth Woodville'le tanışmasından itibaren hayatını konu ediniyor. 

Oyuncular: Rebecca Ferguson, Faye Marsay, Aneurin Barnard

Yaratıcı: Emma Frost

Youth of May (Oworui Cheongchun / 2021-)

Youth of May (Oworui Cheongchun / 2021-)

Özet: Youth of May, tıp öğrencisi Hwang Hee Tae ve hemşire Kim Myung Hee'nin 1980'lerde, Gwangju Ayaklanması'nın gölgesinde geçen aşk hikâyesini anlatıyor.

Oyuncular:  Lee Do-Hyun, Go Min-Si, Sang-yi Lee

Yaratıcılar: Song Min-yeob, Lee Kang

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın