Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! My Brilliant Friend'den Black Bird'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! My Brilliant Friend'den Black Bird'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

21.07.2022 - 12:15

Birbirinden kaliteli dizileri âdeta bir katalog gibi önüne sunduğumuz listemiz ile yine karşındayız. Bugün, korku dizilerinden dram dizilerine, suç temalı gerilim dizilerinden fantastik dizilere geniş yelpazeden öneriler sunmaya devam ediyoruz.

Bu dizilere başlamadan önce ortalama bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Vakit kaybetmeden önerilerle devam edelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Slasher (2016 - )

Slasher (2016 - )

Özet: Bu vahşi antoloji dizisi, bir sonraki kurbanları hayatta kalmak için savaşırken arkalarında katliam bırakan soğuk kanlı seri katilleri konu alıyor. Sarah henüz bebekken ailesi vahşice öldürülür. Sarah yıllar sonra eşi Dylan ile birlikte ailesinin öldürüldüğü eve, Waterbury kasabasına taşınmaya karar verir. Onların şehre gelmesiyle birlikte geçmiş tekrar canlanır ve kasabada bir cinayetler serisi başlar. 

Oyuncular: Eric McCormack

Yaratıcı: Aaron Martin

Nancy Drew (2019 - )

Nancy Drew (2019 - )

Özet: Gizem dolu bir gençlik dizisi arayanlar buraya! Nancy Drew, lise mezuniyetinin ardından üniversiteye başlamaya hazırlanan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Nancy, hayatına yeni bir sayfa açmaya hazırlanan genç bir kızdır. Üniversiteye başlayacak olmanın heyecanı içinde olan Nancy, üniversiteye gitmek için doğup büyüdüğü kasabayı terk etmek zorunda kalır. Ancak bu sırada ailesinde meydana gelen bir trajedi, Nancy’nin hayatının değişmesine neden olur. Genç kız, yaşanan trajedinin ardından kendisini sırlarla dolu bir soruşturmanın içerisinde bulur.

Oyuncular: Kennedy McMann, Tunji Kasim, Leah Lewis

Yaratıcı: Noga Landau, Josh Schwartz, Stephanie Savage

Siren (2018-2020)

Siren (2018-2020)

Özet: Son derece ürkütücü mitlere konu olan siren isimli yaratıkları keşfediyoruz. Bristol Cove, bir zamanlar denizkızlarının yaşadığına inanılan küçük bir sahil kasabasıdır. Efsaneye göre denizkızları ve insanlar sürekli bir savaş içerisindedir. Gizemli bir kızın ortaya çıkması ise bu söylentinin doğrulunu kanıtlar. Kızın ortaya çıkması geçmişteki savaş yeniden alevlenir. Denizdekiler ve insanlar okyanusun hakimiyetini ve bütün haklarını kazanmak için acımasız bir savaş başlar.

Oyuncular: Alex Roe, Eline Powell, Fola Evans-Akingbola

Yaratıcı: Eric Wald, Dean White

İçeriğin Devamı Aşağıda

Charmed (2018-2022)

Charmed (2018-2022)

Özet: Charmed ile cadılarla macera dolu bir yolculuğa çıkıyoruz. 1998- 2006 yılları arasında yayınlanan dizinin yeniden uyarlaması olan yapımda insanları kötü güçlerden korumaya çalışan cadıların maceraları anlatılıyor. Cadı olduklarını öğrenen üç kız kardeş, başlarına gelen bir çok sorunla mücadele ederken bir yandan da aile bağlarını korumaya çalışacak.

Oyuncular: Melonie Diaz, Sarah Jeffery, Lucy Barrett

Yaratıcı: Jessica O'Toole, Amy Rardin, Jenny Snyder Urman

My Brilliant Friend (2018 - )

My Brilliant Friend (2018 - )

Özet: Bu yabancı HBO dizisi, bir dostluk hikâyesini konu alıyor. Elena Ferrante’nin aynı isimli kitabından uyarlanan dizide Elena Greco’nun maceraları ele alınıyor. Kitaplarla dolu bir evde yaşayan Elena Greco’nın çocukluğundan beri birlikte olduğu arkadaşı Lila ardında hiçbir iz bırakmadan kayıplara karışır. Tüm zamanını birlikte geçirdiği en yakın arkadaşını kaybetmenin acısını yaşayan Elena, bilgisayar başına oturur ve ikisi arasındaki dostluğu satırlara dökmeye başlar. Elena, en yakın arkadaşının gizemini çözmeye çalışırken beklemediği gerçeklerle yüzleşecektir.

Oyuncular: Alba Rohrwacher, Margherita Mazzucco, Gaia Girace

Yaratıcı: Saverio Costanzo

A Million Little Things (2018 - )

A Million Little Things (2018 - )

Özet: Bu dram dolu dizi, kalbinizde küçük bir yara açarken aynı zamanda iyi hissetmenizi de sağlıyor. Dört kadın ve dört erkekten oluşan bir arkadaş grubunda bir kişinin intihar etmesi geride kalan herkesi derinden etkiler. En yakınlarından birini kaybetmek, ölümü bu kadar yakından hissetmek herkesin hayata daha farklı bakmasına neden olur. Onlar artık yaşama daha sıkı tutunmaya karar verip hayatlarında yeni bir sayfa açarlar.

Oyuncular: David Giuntoli, Romany Malco, Allison Miller

Yaratıcı: DJ Nash

New Amsterdam (2018 - )

New Amsterdam (2018 - )

Özet: Dizi, medikal dram iseverlerini ağına çekiyor. Zeki bir adam olan Dr. Max Goodwin, ABD'nin en eski devlet hastanesine başhekim olarak atanır. Hayır kelimesini bir yanıt olarak kabul etmeyen Goodwin, hastaneyi iyi bir hale getirmek için bürokrasiyi yıkmaya hazırdır. Doktorlar ve hastane personeli daha önceden de duydukları bu sözlerin gerçekleşeceğini pek düşünmez. Ancak Goodwin, hastaneye yeni bir soluk getirmek için hiçbir şeyden vazgeçmeyeceğini kanıtlar.

Oyuncular: Ryan Eggold, Janet Montgomery, Freema Agyeman

Yaratıcı: David Schulner

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tidelands (2018 - )

Tidelands (2018 - )

Özet: Tidelands, başrolünde Elsa Pataky ile izleyenlere sürükleyici bir hikâye sunuyor. Tidelands, son 10 yılını gençlik ıslah merkezinde ve hapishanede geçirdikten sonra doğup büyüdüğü küçük sahil kasabasına geri dönen bir genç kadını takip ediyor. Balıkçı kasabasına gelen kadının hayatı bir ceset bulmasının ardından bambaşka bir hal alır. Genç kadın öğrendiklerinden sonra hem köyün hem de köyün yarı insan yarı siren sakinlerinin sırrının açığa çıkmasına neden olur. Secrets & Lies’da imzası bulunan Stephen M. Irwin’in yaratıcısı olduğu Tidelands’in kadrosunda Charlotte Best, Elsa Pataky, Aaron Jakubenko, Peter O'Brien, Madeleine Madden, Mattias Inwood gibi isimler yer alıyor. Dizide anakaraktere Charlotte Best hayat verirken Elsa Pataky’i 'Tidelanders' adlı gizemli tarikatın lideri rolünü canlandırıyor.

Oyuncular: Charlotte Best, Elsa Pataky, Aaron Jakubenko

Yaratıcı: Stephen M. Irwin

Black Bird (2022)

Black Bird (2022)

Özet: Bu Apple TV+ dizisinin başrolünde Taron Egerton'ı izliyoruz. Yerel olarak bir futbol kahramanı ve bir polis memurunun oğlu olarak tanınan Jimmy Keene, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığında kendisine bir seçim hakkı verilir. Jimmy, ya azılı suçluların bulunduğu maksimum güvenlikli bir hapishaneye girecek ve orada şüpheli bir seri katil olan Larry Hall’dan öldürdüğü kadınların nerede olduğunu itiraf ettirip özgürlüğüne kavuşacak ya da şartlı tahliye olasılığı olmadan tüm cezasını çekecektir. Keene, tek çıkış yolunun bir itirafı ortaya çıkarmak ve Hall'un temyizi sonuçlanmadan önce birkaç genç kızın cesetlerinin nereye gömüldüğünü bulmak olduğunu çabucak anlar.

Oyuncular: Taron Egerton, Paul Walter Hauser, Greg Kinnear

Yaratıcı: Dennis Lehane

The Lincoln Lawyer (2022 - )

The Lincoln Lawyer (2022 - )
popscoped.com

Özet: Şahane bir polisiye dizisi ile devam ediyoruz. Dizi, hukuk pratiğini arabasının arkasından yürütürken, dünyanın her yerindeki büyük ve küçük davaları üstlenen bir idealist olan Mickey Haller’in hikayesini konu ediyor. Başarılı bir avukat olan Mickey Haller, eski ortağının öldürülmesinden sonra, hukuk firmasını ve sansasyonel bir cinayet davasını üstlenmek zorunda kalır. Aldığı davayı Lincoln Town Car model arabasının arka koltuğunda yürüten Mickey, bu sırada tahmin ettiğinden daha büyük risklerin olabileceğini fark eder.

Oyuncular: Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton

Yaratıcı: David E. Kelley

İçeriğin Devamı Aşağıda

Easy (2016-2019)

Easy (2016-2019)

Özet: Bu seksi antoloji dizisinde, ilişkiler yumağına dalıyorsunuz. Şikago’da yaşayan insanların günümüz aşk, cinsellik, teknoloji ve kültür kavramlarını sorgulayışları anlatılıyor. Sekiz bölümden oluşan ve yarım saat süren dizinini oyuncu kadrosunda Orlando Bloom, Malin Akerman, Dave Franco, Jane Adams, Gugu Mbatha-Raw, Michael Chernus, Marc Maron, Elizabeth Reaser, Jake Johnson, Aubrey Plaza, Judy Greer, Zazie Beetz, Kate Berlant yer alıyor.

Oyuncular: Michael Chernus, Jane Adams, Elizabeth Reaser

Yaratıcı: Joe Swanberg

The L Word (2004 - 2009)

The L Word (2004 - 2009)

Özet: 2000'li yıllardan şahane bir dizi! Los Angeles'ta yaşayan bir grup eşcinsel kadının yaşamlarından kesitler sunan The L Word, eşcinsel kültürünün bilinmeyen yönlerini de izleyiciye aktarmayı görev edinmiştir. Eşcinsellerin kendi aralarında kullandıkları, özel anlamlar içeren kelimelere diyaloglarda sık sık rastlayabileceğiniz gibi, birçok farklı karakterde lezbiyen ile de tanışabilir, onların dünyalarının işleyişini görebilirsiniz.

Oyuncular: Jennifer Beals, Katherine Moennig, Leisha Hailey

Yaratıcı: Ilene Chaiken

Bir önceki öneri listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
5
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın