Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Godfather of Harlem'den Masters of Sex'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Godfather of Harlem'den Masters of Sex'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
19.07.2022 - 10:32

Bilim kurgu dizileri, animasyon dizileri, dram dizileri, komedi dizileri... Pek çok türden dizi olsa da ne izleyeceğini bilemiyor musun? Yoksa bir türe tutunup diğerlerini göz ardı edenlerden misin? Hepsini bir yana bırak. Senin için öyle bir liste hazırladık ki hem birçok türden diziyi bir arada bulacaksın hem de künye bilgileriyle ilgili tüm detaylara ulaşacaksın! 

Bu dizilere başlamadan önce ortalama bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan detaylara ışınlanıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

John Adams (2008)

John Adams (2008)

Özet: HBO yapımı bu tarihi drama, Amerikalı tarihçi David McCullough'un aynı adlı kitabından uyarlandı. Dizide ABD'nin ikinci başkanı olarak görev yapan John Adamas'ın hayatı anlatılıyor ve ABD'nin ilk elli yılına ışık tutuluyor.

Oyuncular: Paul Giamatti, Laura Linney, Stephen Dillane

Yaratıcı: Kirk Ellis

Call the Midwife (2012-)

Call the Midwife (2012-)

Özet: Bir dönem dizisi olan Call the Midwife 1950'li yıllarda Londra'da geçiyor. Londra'da hemşirelik yapan Jennifer, Nonnatus Evi denilen rahibelerin ve rahibe olmayan hemşirelerin beraber yaşadıkları yerde çalışmaktadır. Manastırda çalışanlar, bisikletleriyle çevredekilerin sağlık sorunlarına koşmaktadır. Tabii bir numaralı sağlık olayı doğumdur ve dizinin adı da buradan gelmektedir.

Oyuncular: Jenny Agutter, Miranda Hart, Judy Parfitt

Yaratıcı: Heidi Thomas

Rebellion (2016-2019)

Rebellion (2016-2019)

Özet: 1916'da Dublin'de şiddetli bir ayaklanma yaşanmaktadır. Paskalya Ayaklanması adlı bu olay İrlanda devrim savaşçılarıyla Britanya askeri güçleri arasındaki gerginliği had safhaya ulaştırır.

Oyuncular: Michael Ford-FitzGerald, Jordanne Jones, Brian Gleeson

Yaratıcı: Colin Teevan

İçeriğin Devamı Aşağıda

Legends of Tomorrow (2016-2022)

Legends of Tomorrow (2016-2022)

Özet: DC's Legends of Tomorrow, Arrow ve The Flash'ın yaratıcılarının imzasını taşıyan, kardeş dizi mahiyetinde bir yapım. Dizide tek bir süper kahramanın değil, birçok süper kahramanın hikâyesi anlatılıyor.

Oyuncular: Caity Lotz, Victor Garber, Brandon Routh

Yaratıcılar: Andrew Kreisberg, Greg Berlanti, Marc Guggenheim

The Defenders (2017)

The Defenders (2017)

Özet: Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage... Her biri Netflix’te kendine ait dizisi olan süper kahramanlar The Defenders’ta New York’u kurtarmak için bir araya geliyor. Tek başına çalışmayı tercih eden dört kişinin ekip olma çabasının yanı sıra her bölüm karşılaştıkları tehditleri de şahit oluyoruz.

Oyuncular: Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter

Yaratıcılar: Douglas Petrie, Marco Ramirez

Future Man (2017-2020)

Future Man (2017-2020)

Özet: Future Man hayatını anne ve babasının yanında sürdüren bir kapıcı ve özgüven yoksunu bir birey olan Josh Futterman'ın merkezine alıyor. Josh'ın üstün olduğu tek şey, distopyan bir dünyada geçen Cybergeddon isimli video oyununda dünyada birinci sıraya yerleşen 'Future Man' karakteridir. Josh, son seviyeyi atladığında oyunun içinden geldiğini iddia eden esrarengiz karakterler tarafından ziyaret edilir ve kendisine yakın zamanda gerçekleşecek olan bir istilaya engel olmak ve dünyayı kurtarmak için seçildiği söylenir. 

Oyuncular: Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson

Yaratıcılar: Ariel Shaffir, Kyle Hunter

Swamp Thing (2019)

Swamp Thing (2019)

Özet: Abby Arcane elinden geleni yapacak, peki ama başarılı olacak mı? Dizi Louisiana’da ortaya çıkan ölümcül bir bataklık virüsünün peşine düşen Abby Arcane’in hikâyesini konu ediyor. Abby, doğup büyüdüğü şehri etkisi altına alan virüsü etkisiz hale getirmek için araştırma yapmaya başlar. Genç kadın araştırmayı ilerlettikçe, bataklığın gizemli ve korkunç bir sırrı taşıdığını keşfeder. Bu sırrın ortaya çıkması ile birlikte artık kimsenin hayatı güvende değildir.

Oyuncular: Crystal Reed, Andy Bean, Derek Mears

Yaratıcılar: Gary Dauberman, Mark Verheiden

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peep Show (2013-2015)

Peep Show (2013-2015)

Özet: Aylak bir adam olan Jeremy, kız arkadaşı tarafından evden atılınca arkadaşı Mark'ın yanına taşınır. Mark ve Jeremy birbirlerinden farklı dünya görüşlerine sahip olsalar da Mark da en az Jeremy kadar işlevsiz bir insandır. Dizi bu ikilinin birbirlerine katlanmak zorunda oldukları yaşamlarındaki kargaşayı odağına alıyor. 

Oyuncular: David Mitchell, Robert Webb, Matt King

Yaratıcılar: Jesse Armstrong, Sam Bain, Andrew O'Connor

Lilyhammer (2012-2014)

Lilyhammer (2012-2014)

Özet: Frank Tagliano, New York yeraltı dünyasına hükmeden İtalyan bir mafya babasıdır. Ancak yakayı ele verince Norveç'in Lilyhammer kasabasında saklanmaya karar verir. Bu prestijli adamın sıradan bir göçmen hayatı sürdürmesi hiç de kolay olmayacaktır.

Oyuncular: Trond Fausa Aurvaag, Greg Canestrari, Fridtjov Såheim

Yaratıcılar: Anne Bjornstad, Eilif Skodvin

Godfather of Harlem (2019-)

Godfather of Harlem (2019-)

Özet: 1960'lı yıllarda, Amerika'dayız. On yıllık hapis cezasının ardından yeniden sokaklara dönen mafya lideri Bumpy Johnson, yokluğunda sokakların bir hayli değişmiş olduğunu fark eder. Bir zamanlar hüküm sürdüğü mahalle artık İtalyan mafyasının elindedir. Ancak Bumpy kaybettiklerini geri almaya kararlıdır. İtalyan aileye savaş açan suç lordu, bu yolda en büyük yardımı Malcolm X’ten alacaktır.

Oyuncular: Forest Whitaker, Jason Alan Carvell, Ilfenesh Hadera

Yaratıcılar: Chris Brancato, Paul Eckstein

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Magicians (2015-2020)

The Magicians (2015-2020)

Özet: Sevilen fantastik dizi The Magicians,  Lev Grossman'ın aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. Dizide Quentin Coldwater isimli bir gencin, sihir gücü olduğunu keşfetmesi ve New York'un kuzeyindeki çok gizli ve prestijli bir büyücülük okuluna kabul olmasıyla değişen hayatı, girdiği tehlikeli ve karanlık yollar anlatılıyor.

Oyuncular: Stella Maeve, Jason Ralph, Olivia Taylor Dudley

Yaratıcılar: John McNamara, Sera Gamble

Masters of Sex (2013-2016)

Masters of Sex (2013-2016)

Özet: Thomas Maier'ın kitabından uyarlanan dizi, cinsel yönüyle öne çıkıyor. Masters of Sex'te Bir psikoterapi yöntemi olan modern cinsel terapini kurucu ve uygulayıcıları William Masters ve Virginia Johnson'ın 60'lı yıllarda sebep oldukları cinsel devrim süreci anlatılıyor.

Oyuncular: Michael Sheen, Lizzy Caplan, Caitlin Fitzgerald

Yaratıcı: Michelle Ashford

Bir önceki dizi listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fırat B.

her listenin içerik fotoğrafın da öpüşen kadınlar olmak zorunda mı ?!?!