Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Resident Evil: Biohazard'dan Houdini'ye Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Resident Evil: Biohazard'dan Houdini'ye Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

17.07.2022 - 14:20

'Hangi diziyi izlesem?' diye kara kara düşünmek geride kaldı! Birbirinden sürükleyici, yüksek puanlı dizi önerilerimizle yine karşındayız.

Bu dizilere başlamadan önce ortalama bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan bugün için yüksek puanlı dizi önerilerine geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

American Vandal (2017-2018)

American Vandal (2017-2018)

Özet: Bu dizi ile bir vandalizmin içine sürükleniyoruz. Bir sabah üniversitede bir eylem gerçekleştirilir ve bu olayın faillerinin bulunması için araştırma başlatılır. Baş şüpheli olarak da Dylan Macwell görülür. O ise suçlamaları kabul etmemektedir. Müttefik olarak bir film yapımcısıyla birlikte gerçeği araştırmaya başlarlar.

Oyuncular: Tyler Alvarez, Griffin Gluck, Jimmy Tatro

Yaratıcı: Dan Lagana, Dan Perrault, Tony Yacenda

Wilfred (2011-2014)

Wilfred (2011-2014)

Özet: Bir hayata yeniden tutunma hikâyesi... Hayatın boşuna yaşandığını düşünmeye başlayan, hiçbir şeyden zevk alamayan Ryan, sonunda intihar etmeye karar verir. Tam bu sırada komşusunun ona bırakmak istediği köpeği Wilfred, Ryan'ın kurtuluşu olacaktır. Ancak Wilfred, Ryan'a bir köpek olarak değil, köpek kostümü giymiş bir adam olarak görünmekte ve onunla konuşmaktadır. Ryan'ın Wilfred ile olan arkadaşlığı onu intiharın eşiğinden geri çevirebilecek mi?

Oyuncular: Elijah Wood, Jason Gann, Fiona Gubelmann

Yaratıcı: David Zuckerman, Jason Gann

Wet Hot American Summer: First Day of Camp (2015)

Wet Hot American Summer: First Day of Camp (2015)

Özet: Muhteşem ekip geri dönüyor! Filmin yapımından on dört yıl sonra, ekip tekrar bir araya geliyor. 8 bölüm olarak Netflix'te yayınlanacak olan dizi, Bradley Cooper, Amy Poehler, Elizabeth Banks, Paul Rudd gibi bir çok ünlü ismi yeniden bir araya getirecek!

Oyuncular: Janeane Garofalo, Paul Rudd, Bradley Cooper

Yaratıcı: David Wain, Michael Showalter

İçeriğin Devamı Aşağıda

Marseille (2016-2018)

Marseille (2016-2018)

Özet: Netflix'in Fransız yapımı, sürükleyici bir politik dram sunuyor. Robert Taro’nun hayatının en önemli parçası Marsilya’dır. 20 senedir bu şehirde başkanlık yapan Taro, artık kutsal saydığı vazifesinden ayrılmaya karar verir. Yönetimi yıllarca yardımcısı olarak çalışan Lucas Barres’e bırakmayı planlar. Marsilya’nın başkanı olması için Barres’i ikna eden Taro çok geçmeden yanlış bir karar aldığını fark eder. Büyük bir hırsa kapılan Barres, Taro’nun izinden gitmekten vazgeçer. Öğrendikleri karşısında tekrar başkanlık seçimlerine girmeye karar veren Taro ile Barres arasında acımasız bir savaş başlar.

Oyuncular: Gérard Depardieu, Benoît Magimel, Géraldine Pailhas

Yaratıcı: Dan Franck, Florent Siri

Houdini (2014)

Houdini (2014)

Özet: 4 bölümlük şahane dizinin başrolünde Adrien Brody yer alıyor. Dizi, sihrin ardındaki adamın şöhreti bulmasını, casuslukla uğraşmasını, ruhçularla savaşmasını ve ABD başkanlarından Sir Arthur Conan Doyle ve Grigori Rasputin'e kadar dönemin en büyük isimleriyle karşılaşmasını takip ediyor.

Oyuncular: Adrien Brody, Kristen Connolly, Evan Jones

Yaratıcı: Bernard C. Meyer, Nicholas Meyer

Chapelwaite (2021 - )

Chapelwaite (2021 - )

Özet: Stephen King'in yazdığı öyküden uyarlanan dizinin başrolünde usta aktör Adrien Brody yer alıyor. Kaptan Charles Boone, karısının ölümünden sonra üç çocuğuyla birlikte ailesinden miras kalan konağa yerleşir. Zaman içerisinde konakta tuhaf durumlarla karşı karşıya kalan Charles, yaşananların ailesinin geçmişi ile bağlantılı olduğunu keşfeder. Charles, ailesini nesiller boyu etkileyen laneti sona erdirmek için korkunç sırlarla yüzleşmek zorunda kalır.

Oyuncular: Adrien Brody, Emily Hampshire, Ian Ho

Yaratıcı: Jason Filardi, Peter Filardi

The Baby (2022)

The Baby (2022)

Özet: Bu HBO dizisinde, şeytani bir bebekle karşı karşıyayız. 38 yaşındaki Natasha, en yakın arkadaşlarının bebek sahibi olması fikrine bile sıcak bakmaz. Tam da bu sırada genç kadın hayatının şokunu yaşar. Beklenmedik bir şekilde kendisi bebek sahibi olan Natasha'nın hayatı dramatik bir şekilde alt üst olur. Kontrolcü, manipülatif ama inanılmaz derecede sevimli olan bebek çok geçmeden Natasha'nın hayatını gerçeküstü bir korku şovuna çevirir.

Oyuncular: Michelle de Swarte, Amira Ghazalla, Amber Grappy

Yaratıcı: Siân Robins-Grace, Lucy Gaymer

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Following (2013-2015)

The Following (2013-2015)
22dakika.org

Özet: Bu ünlü dizinin başrolünde Kevin Bacon yer alıyor. Çok ünlü bir seri katil olan Joe Carrol, hücresinden kaçarak diğer seri katillerle iletişime geçebileceği bir ağ kurar. FBI, eski ajan Ryan Hardy'yi davaya danışmanlık yapması için göreve çağırır. 9 yıl önce Carrol'u yakalayan, onun içini dışını bilen Ajan Hardy, artık dokuz yıl önceki çevikliğine sahip değildir. Hardy'nin davası onu hem fiziksel hem de zihinsel olarak yaralamıştır. Bir ekiple beraber çalışmak zorunda kalan Hardy, uzun süre önce mesleği bırakması sebebiyle ekip tarafından çok saygı görmez. Ancak katil Carrol'ın kurduğu ağı ortaya çıkardıktan sonra, ekibe kendini kanıtlayan Hardy, Carrol'ın kaçışının gayet planlı olduğu gerçeği ile yüzleşir. Artık tek bir kişinin değil, adeta bir katiller ordusunun peşindedir. Ne yapıp edip, Carrol'ı tekrar deliğe tıkması gerek Hardy, bir yandan da onunla ilgili bir kitap yazmayı hayal eder.

Oyuncular: Kevin Bacon, James Purefoy, Shawn Ashmore

Yaratıcı: Kevin Williamson

Resident Evil: biohazard (2022 - )

Resident Evil: biohazard (2022 - )

Özet: Netflix'ten Resident Evil halkasına bir yeni yapım daha eklendi. Tüm zamanların en ünlü oyunlarından 'Resident Evil', gişe rekortmeni filmlerin ardından küçük ekrana gelmeye hazırlanıyor. Filmlerin yapım şirketi Constantin Film ve Netflix işbirliğinde ekrana taşınan uyarlama, ünlü Resident Evil evreninde geçen yeni hikayelerin peşine düşecek. Dizide, dünyayı yerle bir eden virüsün yayılmasıyla ortaya çıkan yeni düzene ve Umbrella Corporation’ın keşfine odaklanılacak.

Oyuncular: Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong

Yaratıcı: Andrew Dabb

Pieces of Her (2022 - )

Pieces of Her (2022 - )

Özet: Şahane oyuncularla bezenen bu Netflix dizisi, gizem ve suç temalarıyla harmanlanıyor. Genç bir kadının hayatı, yaşadığı küçük bir kasabada vahşi bir saldırıya uğramasıyla bambaşka bir hal alır. Bu saldırı onun annesi hakkındaki düşüncelerinin sonsuza dek değişmesine neden olur. Annesinin geçmişinden figürler yeniden su yüzüne çıkmaya başlayınca, genç kadın annesinin karanlık geçmişine dair gerçekleri bir araya getirmeye başlar ve çocukluğunun sırlarını ortaya çıkarır.

Oyuncular: Toni Collette, Bella Heathcote, Jessica Barden

Yaratıcı: Charlotte Stoudt

İçeriğin Devamı Aşağıda

Endeavour (2012-2021)

Endeavour (2012-2021)
www-tc.pbs.org

Özet: Yüksek puanlı bu İngiliz dizisi kaçmaz. 1965'ten 1971'e kadar geçen dizi, Endeavor Morse'un bir polis memuru olarak ilk yıllarını takip ediyor. Kıdemli ortağı Fred Thursday ile birlikte çalışan Morse, Oxford çevresinde bir dizi soruşturma yürütüyor.

Oyuncular: Shaun EvansRoger AllamJames Bradshaw

Yaratıcı: Russell Lewis

Baywatch (1989–2001)

Baywatch (1989–2001)

Özet: Baywatch, muhteşem oyuncu kadrosuyla izleyenlerin gözlerinden kalp çıkarıyor. Los Angeles sahilinde, Teğmen Mitch Buchannon liderliğindeki bir cankurtaran ekibi hayat kurtarıyor, kişisel dramalarla uğraşıyor, suçla mücadele ediyor ve günlük olarak en büyük maceralara katılıyor.

Oyuncular: Jason Brooks, Jason Momoa, Krista Allen

Yaratıcı: Douglas Schwartz, Michael Berk

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın