Görüş Bildir
Haberler
MHP'li Yönter'den Gazeteci Ebru Baki'ye Ağır İfadeler: 'Tam Bir Kokuşmuşluk'

MHP'li Yönter'den Gazeteci Ebru Baki'ye Ağır İfadeler: 'Tam Bir Kokuşmuşluk'

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Habertürk sunucusu Ebru Baki'ye yönelik ağır ifadeler kullandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin 100 maddelik yeni anayasa taslağını bugün yaptığı basın açıklaması ile duyurdu. Bahçeli'nin açıklamalarını canlı yayındaki programında gündemine taşıyan Habertürk TV sunucusu Ebru Baki ise MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter tarafından hedef alındı. 

MHP'li Yönter 'Ebru Baki, her seferinde MHP’ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden, alaycı gülümsemesiyle gerçekleri çarpıtan sözde bir gazetecidir' dedi. Yönter Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

'1)- Habertürk’te art niyetli Ebru Baki’ye konuk olan Kemal Öztürk, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu ile Gülfem Saydam Sanver’in Genel Başkanımızın 100 maddelik anayasa önerisini karalama çabaları edepsizlik ve terbiyesizliktir. Ne o, kaldıramadınız mı? Kudurdunuz değil mi?

2)- Ebru Baki, her seferinde MHP’ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden, alaycı gülümsemesiyle gerçekleri çarpıtan sözde bir gazetecidir....Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur...Bugünkü golü çıkaramayınca çirkefliği ve çirkinliğe tercih ettiler. Yuh olsun!”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
95
19
10
8
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yigit Karabey

bak bak...ulan ulke yaniyor tek kelime etmiyor, cikmis bir kadina kufrediyor!!! ulan dingil sen daha tek ozelligin olan TURKLUK gununu kutlayamadin orkundan ... Devamını Gör

Art Ankara

Bir partinin genel başkan yardımcısı ergen Aktroll gibi "Kudurdunuz değil mi?" yazmış siyasette seviye...