Görüş Bildir
Haberler
Metin Akpınar Cem Yılmaz'dan Özür Diledi

etiket Metin Akpınar Cem Yılmaz'dan Özür Diledi

Usta oyuncu Metin Akpınar, katıldığı bir televizyon programında Cem Yılmaz ile ilgili 'Cem Yılmaz'ı çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf' sözlerinin dolayı özür diledi. Akpınar, 'Öğretmenliğin dozunu kaçırdıysam Cem’den ve sevenlerinden çok özür diliyorum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sanatçı Metin Akpınar, katıldığı bir televizyon programında komedyen Cem Yılmaz'a 'Kumaşı zayıf' dediği için için özür diledi.

Metin Akpınar, programda sunucu Candaş Tolga Işık’ın “Yeni nesil mizahı nasıl buluyorsunuz?” sorusuna yanıt vererek, Cem Yılmaz hakkında, “Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand up da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama da daha büyük başarılar bekliyor insan” ifadelerini kullanmıştı.

"Reklamdaki tiplemelerini özensiz bulduğumu söylemek istedim"

"Reklamdaki tiplemelerini özensiz bulduğumu söylemek istedim"

Cumhuriyet’ten Tuğba Özer’in sorularını yanıtlayan Akpınar, Cem Yılmaz'a yönelik konuşmasıyla ilgili, “Stand-up hakkında konuşurken Cem’in oyunculuğu ile ilgili bir şeyler söyledim. Bir tweet atmış orada biraz gönül koymuş. Bu da beni çok üzdü. Kimsenin üzülmesini, kırılmasını zaten istemem, Cem’in kırılmasını hiç istemem. Sevdiğim, beni güldüren bir arkadaş. İyi de bir komedyen' dedi. Akpınar sözlerine şöyle açıklık getirdi:

'Anlatmak istediğim sadece kompozisyonlara biraz daha özen göstermesi. Kara Komedi tiplemesi mesela mükemmeldi. Daha çok reklamdaki tiplemelerini özensiz bulduğumu söylemek istedim. Öğretmenliğin dozunu kaçırdıysam Cem’den ve sevenlerinden çok özür diliyorum. Beni davet etmiş. Ben onu sahnede izlemiştim. Tekrar da giderim niçin gitmeyeyim? Ayrıca bütün videolarını da izledim.'

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
222
121
7
6
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cengiz Dev

"Hocadır" ne söylese yeridir. Eksiklik görmüş, eleştirmiş. Metin Akpınar "kıvırmaz" . Yanlış anlaşıldığını düşününce üzülmüş ve özür dilemiş. Biz buna aldırı... Devamını Gör

selin_nothanks

Malesef böyle tartışmalar artık insanlar arasında değil sosyal medyanın huzurunda oluyor. Yerli yabancı kaç tane insana olan saygımı yitirdim böyle şeyler yü... Devamını Gör

Ziya Akbaş

Bir eleştiri, düzgün bir yanıt ve yanlış anlamayı düzelten seviyeli bir özür ve tekzip... İki tarafa da tavırları için çok teşekkürler.

Metin Akalp

Günümüz politikacılarının olması gereken, en azından bizim beklediğimiz seviye bu. Tabi nerde bu üslup bunun yanından bile geçemezler.