Görüş Bildir
Haberler
Mesleklerine Göre Hangi Unutulmaz Yerli Dizi Karakterisin?

etiket Mesleklerine Göre Hangi Unutulmaz Yerli Dizi Karakterisin?

Birbirinden unutulmaz yerli dizilerimiz içerisinde, yaptıkları mesleklerle öne çıkıp efsane olmuş ve bir şekilde çok sevdiğimiz sayısız karakter var. Acaba sen bunlardan hangisisin? Merak ediyorsan teste alalım seni!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hazırsan başlayalım :) Sence senin nasıl bir kötülük tarzın var?

2. İş yaşamında sana eşlik etmesini isteyeceğin hayvan bunlardan hangisi olurdu?

3. Bir rakibin olduğunda, onu nasıl alt edersin?

4. Şimdi dürüst ol ve bugüne kadar en büyük hataları yapmana sebep olan özelliğini seç.

5. En ilgini çeken roman türü bunlardan hangisi peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir grup içerisinde seni ön plana çıkaran özelliğin nedir?

7. Şimdi iş yaşamının stresine en uygun bulduğun GIF'i seç.

8. Aynı iş yerinde çalışmak isteyeceğin bir ünlü seç!

9. Son olarak kendine bir intikam biçimi seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Adnan Ziyagil çıktı!

Adnan Ziyagil çıktı!

Aşk-ı Memnu - Adnan Ziyagil çıktı!

Doğuştan gelen bir görgü, nefis bir zarafet ve incelik. Hem işine, hem hayata, hem de ailene son derece bağlısın ve hepsinin arasında olması gereken dengeyi tutturmayı, gerektiğinde ise ağırlığını koymayı çok iyi başarıyorsun. Parayı yönetmek senin işin; ayrıca fazlasıyla bonkörsün! Değer verdiğin insanlar için kesenin ağzını delice açmaktan hiç çekinmezsin! Herkesi kendin gibi zannediyorsun ama, merhametin ve iyilikseverliğin bazen sana en olmadık ihanetler ve suistimaller olarak dönüyor. Aç gözünü Adnan Bey!

Onur Aksal çıktı!

Onur Aksal çıktı!

Binbir Gece - Onur Aksal çıktı!

Dışarıya ne kadar sert ve otoriter göstersen de kendini, asla kötü kalpli biri değilsin. Fakat zaman zaman hırslarının ve egonun çok fena kurbanı oluyorsun. Bu uğurda üzdüğün kişilerse senin kalbine gerçekten de yük oluyor. Değer verdiğin insanlara, imkanların dahilinde sunamayacağın olanak yok. Zarif ve başarılı olduğun kadar asabi ve kıskançsın da. Gözün kara ve risk almayı seviyorsun; ama asla en yakınlarını tehlikeye atacak kadar değil. Parayı da sevdiğini, ve nasıl harcamak gerektiğini bilenlerden olduğunu söyleyelim!

10. Ali Haydar çıktı!

10. Ali Haydar çıktı!

İkinci Bahar - Ali Haydar çıktı!

Sen bu zamana kadar yaratılmış en tatlı figür olabilirsin! Kalben güzeller güzeli bir insansın çünkü. İnatçı, huysuz ve geleneklerine bağlı bir tarafın olduğu kesin; bu da biraz senin doğrucu Davut’luğundan gelmekte. Seni assalar da, kesseler de vazgeçmezsin doğrudan. Gerekirse sokağa küçücük bir köftesi arabası kurar, yine de vazgeçmezsin mücadelenden ve doğrularından. Aşkının da, ailenin de sonuna kadar koruyucusu ve çekip çevirenisin. Her eve lazım muazzam bir karaktersin sen kısacası!

Afet Güçverir çıktı!

Afet Güçverir çıktı!

Hayat Bilgisi - Afet Güçverir çıktı!

Senin için en doğru kelime: Saygı. Hem sempatik, hem de bir o kadar otoriter ve dediğim dediksin. Kimselere pabuç bırakmaz, gerektiğinde en nüktedan ve zarif biçimlerde rakibini alt etmeyi, rezil rüsva etmeyi çok iyi bilirsin. İlim irfan ve güzel Türkçe ise senin için her şey. Asabiyetin de sadece saygısızlığa, körü körüne aptallığa ve şark kurnazlığına tahammül edemediğinden. Keşke hepimizin hayatından en az bir tane senin gibi öğretmen geçse!

11. Savcı Esra çıktı!

11. Savcı Esra çıktı!

Behzat Ç.- Savcı Esra çıktı!

Sen inanılmaz güçlü ve dengeli bir karaktersin. Her şeyden önce tek başınasın ve bunca işi bu zamana kadar tek başına yaptın. Sert ve agresif görüntün ise zayıf yanlarını sana karşı kullanamasınlar diye oluşturduğun bir kalkan. Çünkü o kadar sevgi dolu ve kendini adayan bir kalbin var ki. Çok çok az kişiye gösterdiğin bu yönün mahvına bile sebep olsa, konu aşk ve sevgiyse daima çok cesursun. İşinde başarılı, özel hayatında bir o kadar gözü kara ve fedakarsın kısacası. Unutulmaz bir karaktersin sen!

Kebapçı Celal çıktı!

Kebapçı Celal çıktı!

İçerde - Kebapçı Celal çıktı!

Vallahi senden korkulur! Normalde son derece sevecen ve merhamet dolusun ama sağın solun, hele de öfken hiç belli olmaz senin! Kimse seni kızdırmak, karşısına almak istemez kolay kolay. Fazlasıyla ateşlisin! Sevgi dolu bir kalbin olsa da kendini sert bir kabuğun içine saklıyorsun. Kendince dosdoğru bildiğin adalet inancından sapmayı düşünmezsin bile. Yine de sevdiklerine karşı zayıfsın açıkçası; onları korumak için yapamayacağın şey, çeviremeyeceğin dolap yok. Tecrübene ise diyecek hiçbir laf yok, bilgeliğinin doruk noktasındasın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
400
183
153
79
46
41
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın