Görüş Bildir
Haberler
Melih Gökçek: 'Ankara Belediyesi'nde Benim Dönemimden Kalan FETÖ'cüler Var'

Melih Gökçek: 'Ankara Belediyesi'nde Benim Dönemimden Kalan FETÖ'cüler Var'

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek, mevcut başkan Mansur Yavaş'ı hedef alırken dikkat çeken ifadeler kullandı. Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde kendi döneminde kalma çok sayıda FETÖ'cü olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek, CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programına çıktı. Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı. 

Ankara Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi'nde kendi döneminden kalan FETÖ'cüler olduğunu söyleyen Gökçek 'Onların Mansur'a yapmış olduğu bir baskı var' dedi. Gökçek'in bu sözleri üzerine araya giren Ahmet Hakan, 'FETÖ'cüleri neden temizlemediniz' diye sordu? Gökçek ise 'Temizledim, bir kısmı döndü. Bir kısmını da yeni, kendisi aldı' iddiasında bulundu.

İşte o açıklama 🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
36
25
9
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

e itiraf etmiş işte. benim dönemimden kalma ne demek? tüm fetocuları aldı besledi zengin etti. aq mun gökçeği. senin gibi işte tüm fetocular mansura öööyyle ... Devamını Gör

cinnet is coming

melih bey, gittiniz geldiniz, savcılığın yerini biliyorsunuz. elinizden tutan mı var? savcılığa suç duyurusunda bulunun

Bay Kedi

O değil de bu herif niye hala televizyonlara çıkıyor onu anlamadım. Herhangi bir görevi, vasfı ve eski olması dışında bir sıfatı, ünvanı kalmadı. Niye yahu?