Görüş Bildir
Haberler
Mavi Bayraklı Berrak Deniziyle Tekirova’nın Uygun Fiyatlı Otel ve Pansiyonları

Mavi Bayraklı Berrak Deniziyle Tekirova’nın Uygun Fiyatlı Otel ve Pansiyonları

Yeter Şirin
11.05.2023 - 09:02

Antalya Kemer’in tertemiz denize sahip, kıyıları ve mavi bayraklı deniziyle ünlü Tekirova mahallesindeyiz bu yazıda sevgili okur. Bu yaz rotanızı Tekirova’ya çevirecekler, çevirmek isteyenler ve burayı merak edip bir türlü gelemeyenler bu yazıyı okumadan rezervasyon yapmayın derim. Tekirova otelleri ve pansiyonları hakkında bilgi almak için buyurun yazının devamına… 🐟

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Premium Park Apart Otel

1. Premium Park Apart Otel

Premium Park apart  villa,bungalov ve daire şeklinde hizmet veren ve gelenlerin çok memnun kaldığı bir işletme. Tekirova tatilinizde bu işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Tekirova mahallesi, 29 ekim, Cumhuriyet Cd. No 3, 07995 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05065453908

Instagram: @premium_park_apart

Ziyaretçi Yorumu: 'Gerçekten mükemmel bir yer . Yepyeni malzemeler , hizmet çok güzel ben çok memnun kaldım . Hem Nihal hanım hem çalışanlar güler yüzlü ve her ihtiyacınızı karşılamaya çalışıyor. Çok sakin ve rahatlatıcı bir yer . Oda dışı bahçe kullanımı da çok güzel.”

2. Orion Apart Tekirova

2. Orion Apart Tekirova

Tekirova’da güvenlikli, temiz ve yeni eşyalarla tatilinizin iyi geçmesi için her şeyi düşünen Orion Apart sizleri bekliyor. Apart hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Tekirova, 7004 Sokak No:5, 07995 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05453844060

Instagram: @orionapart

Ziyaretçi Yorumu: “Konumu, eşyaları, bahçe düzenlemesi harika. 2 gece konakladım, çok memnun kaldım tavsiye ederim. Burayı işleten beyfendi de saygili ve iyi insan.”

3. Roxapart Hotel

3. Roxapart Hotel

Denize yürüme mesafesinde olan Roxapart Hotel Tekirova tatiliniz için gözü kapalı tercih edebileceğiniz bir işletme. Hotel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Tekirova, 7005 sokak no:43, 07995 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05376500858

Instagram: @roxapart

Ziyaretçi Yorumu: “Tekirovada denize yürüyerek 5 dakika mesafede tertemiz bir apart. 3 gece keyifle kaldık içi 1.sınıf  malzeme ile döşenmiş. Bahçesi çok  güzeldi herkese tavsiye ederim. Emrah beye ilgileri için çok teşekkür ederim. Müşteri memnuniyeti için ellerinden geleni yapıyorlar. Teşekkürler.”

4. Amore Hotel Tekirova

4. Amore Hotel Tekirova

Temiz, aydınlık ve rahat odalarıyla Amore Hotel Tekirova otel olarak tüm beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak. Hotel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Tekirova Mah. 7014 Sok. No:4, 07995 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05076020820

Instagram: @amoreboutiquehote

Ziyaretçi Yorumu: “Tertemiz odaları.Güler yüzlü çalışanlar ve verilen hizmet çok iyi.Açık büfe kahvaltısı da çok kaliteli.İyi ki bu oteli tercih etmişim.Bu otele mutlaka tekrar geleceğim. Her şey için teşekkürler.”

5. Le Marden Hotel Spa

5. Le Marden Hotel Spa

Saunası, spası ve odaların temizliği ile Tekirova tatiliniz için Le Marden bu bölgede popüler ve tercih edilen bir işletme. Hotel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Tekirova, 7014 Sokak No: 2, 07995 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05321344737

Instagram: @lamardenhotelspa

Ziyaretçi Yorumu: “Özellikle Mert beyin ilgisi alakası çok iyi, her sorumuza elinden geldiğince cevap vermeye çalıştı.odalar çok temiz, otel çok sakin biz de zaten kafa dinlemek için geldik güzel seçim yapmışız yemekleri de ev yemekleri gibi gayet sevdik teşekkür ederiz 🫶🏽.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Armas Kaplan Paradise Hotel

6. Armas Kaplan Paradise Hotel

Armas Kapan Hotel Tekirova’da beğeneni kadar beğenmeyeni de olan bir otel. Genel olarak beğenilen bu otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Cumayeri Mah, Şehit Er Hasan Cad., 07995 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02425245054

Instagram: @armaskaplanparadise

Ziyaretçi Yorumu: “2023 Ramazan bayramı dolayısıyla otelde konakladık hotel fiyat performans olarak tüm beklentilerimizi karşıladı özellikle bar men arkadaşlar havuz barda hizmet veren Ali Şahin lobi bardaki Selim işlerinde çok iyiler shuttle Bedir şoför abimize özellikle teşekkür ederim işlerini layıkıyla yapıyorlar her şey için teşekkürler Armas kaplan çalışanları”

7. Tekirova Dream Town Hotel

7. Tekirova Dream Town Hotel

Tekirova’da tam bir fiyat performan işletmesi olan Dream Town Hotel güler yüzlü personel, zengin kahvaltı ve denize yakınlığı ile tercih ediliyor. Hotel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Tekirova, Dream Town Hotel, Rüştü Egel Sk. No 46/1, 07995 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 02428215101

Instagram: @dreamtownhotel

Ziyaretçi Yorumu: “Mükemmel otel, küçük, rahat. Bölge geniş. Yüzme havuzu. Kahvaltı güzel. Çeşitli, evdeki gibi ama lezzetli. Kıta. Personel harika. Rusça konuşuyorlar. Odalar çok iyi. Balkon çok büyüktü. Sahilden uzak değil. Yaklaşık 800 metre.”

8.Tekirova Millennium Hotel

8.Tekirova Millennium Hotel

Tekirova’da keyifli bir tatil istiyorsanız Millennium Hotel size bu konuda fazlasıyla cevap verecek. Hotel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Tekirova, 7023 Sok No:4, 07995 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05399843480

Instagram: @tekirovamillenniumotel

Ziyaretçi Yorumu: “Ailemle Tekirovada tatil yapmak için gezinirken şans eseri bulduğum harika bir pansiyon.Bir otelde aradığım her şey buradaydı diyebilirim.Çalışanlar çok güler yüzlü, odalar son derece konforlu ve temiz, yemekleri harika ve en önemlisi Mustafa beyin sohbeti ve ilgisi sayesinde son derece keyifli bir tatil geçirdik .Tekirovanın şüphesiz en keyifli yeri.Kendinizi evinizde hissedeceğinize ve tüm hizmetleriyle güzel bir tatil yapacağınıza şüpheniz olmasın.Orhan Beye ve ailesine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.”

9. Güvenpark Residence & Hotel

9. Güvenpark Residence & Hotel

Tekirova’da evinizdeymiş gibi hissedeceğiniz Güvenpark Hotel ister aileniz ister arkadaşlarınızla güzel bir tatil vaadediyor. Hotel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Tekirova Mahallesi 29 Ekim Cumhuriyet Caddesi 7035 sokak no:36, 07995 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05335009775

Instagram: @güvenpark_residence_hotel

Ziyaretçi Yorumu: “Kesinlikle ailecek geldik huzur bulduk yine gelicez evimizden farksız fazlası var her türlü ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederiz 🙏.”

10. Twin Palms Apart Hotel

10. Twin Palms Apart Hotel

Tekirova’da sessiz sakin ve huzurlu bir tatil arıyorsanız Twin Palms Apart Hotel dağ manzarası ve doğa içinde sizi kendine çekecek. Hotel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Tekirova, 108. Sk. No:17, 07995 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05359433736

Instagram: @twinpalmssuits

Ziyaretçi Yorumu: “Temiz, sivrisineklerin olmadığı, bahçe düzenlemesi başarılı. Mutfak gereçleri yeterli . Yataklar konforlu. Balkon yeterli genişlikte. Müzik ve şehir sesinden uzak. Tahtalı dağı manzaralı. İşletmecisi nazik ve yapıcı.”

Antalya Kemer'le ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın