Görüş Bildir
Haberler
MasterChef'te Bu Hafta Kim Elendi? 21 Kasım MasterChef Eleme Adayları ve Yarışmaya Veda Eden İsim...

MasterChef'te Bu Hafta Kim Elendi? 21 Kasım MasterChef Eleme Adayları ve Yarışmaya Veda Eden İsim...

MasterChef'te her hafta olduğu gibi bu hafta da eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca gerçekleştirilen takım oyunları sonunda çıkarılan 6 eleme adayı arasından bir isim yarışmaya veda etti. Potadaki 6 isim, mantarlarla yaratıcı tabak çıkardı. Son turda ise Mehmet Şef'in imza tabağı elenen ismi belirledi. Peki MasterChef'te bu hafta kim elendi? 21 Kasım MasterChef eleme adayları ve yarışmaya veda eden isim kim oldu? Tüm merak edilenler haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırmızı ve mavi takımları arasından altı farklı isim eleme potasına girmişti. Pazar akşamı ise eleme adayları mantar ürünüyle yaratıcı tabak çıkarmak için mücadele etti. Azize, Pelin ve Safanur son üçe kalarak yeniden tezgah başına geçti ve aralarından bir isim yarışmaya veda etti. Peki hangi isim yarışmaya veda etti? İşte yanıtı.

Masterchef'te Hangi İsimler Potaya Girmekten Kurtuldu?

Masterchef'te Hangi İsimler Potaya Girmekten Kurtuldu?

Masterchef'te kırmızı takım haftayı galibiyetle bitirerek 2-1 kazanmıştı. Eleme adayları ise; Azize, Pelin, Tahsin, Sergen, Safanur ve Hasan olmuştu. Yarışmacılar bu akşam ilk olarak ara ürünü mantar olan tabaklarını çıkardılar. Tahsin, Sergen ile Hasan yaratıcı tabaklarından dolayı potadan son anda kurtuldu.

Yarışmaya Veda Eden İsim...

Yarışmaya Veda Eden İsim...

Azize, Pelin ve Safanur ise Mehmet Şef'in imza tabağı olan Creme Fontana ile yarışmada kalmak için performans sergiledi. Pelin tabağı en başarılı yapan isim olarak potadan çıktı ve Azize ile Safanur arasından bir isim MasterChef hayallerine veda etti. Haftanın yarışmadan ayrılan ismi Azize oldu.

Somer Chef'in Açıklaması

Somer Chef'in Açıklaması

Somer Şef yaptığı açıklamada, 'Azize hayat her zaman bize ikinci şansı vermiyor. Sen şanslı insanlardan birisin, bu şansı aldın. Geçen hafta bu saatlerde sana veda ederken yine veda ediyoruz. İlk kez birine ikinci kez veda etmiş oluyoruz' dedi.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın