Görüş Bildir
Haberler
Lise Sınavları Ne Zaman Yapılacak? Lise Sınavları Ertelendi Mi?

Lise Sınavları Ne Zaman Yapılacak? Lise Sınavları Ertelendi Mi?

Türkiye’de bu akşam başlayacak yasaklar kapsamında okullar da her kademedeki öğrenciler için kapanacak. Yüz yüze eğitime devam eden okul öncesi, 8. ve 12. sınıflar da uzaktan eğitime geçecek. Son açıklanan karara göre okullar en az 17 Mayıs tarihine kadar kapalı olacak. MEB, sonrasında ise Sağlık Bakanlığı’nın yönlendirmelerine göre okulların açılıp açılmayacağına karar verecek. Milyonlarca öğrenci, sınavlarının ne olacağını merak ediyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ortaokul ve liselerde yapılan dönem sınavları hakkında açıklamada bulundu. Peki, lise sınavları ne zaman yapılacak? Lise sınavları ertelendi mi? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Lise Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

Lise Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

Dün akşam canlı yayında soruları yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; “Temel eğitime ortaokullarda ikinci dönemin sınavlarının tamamlandığını söyleyebiliriz. Liselerde yüzde 40'a yakın sınavlar tamamlandı. Liselerde ikinci dönemde de tek bir sınav olacak' şeklinde konuştu.

YKS VE LGS ERTELENECEK Mİ?

Selçuk, YKS ve LGS'nin ertelenip ertelenmeyeceği konusunda ise, 'Öğrencilerimizin yarısına yakını sınavların zamanında yapılmasını istiyor, bir kısmı da biraz daha erteleyin diyor. Bizim şu anda bunların ertelenmesine dair bir kararımız söz konusu değil' bilgisini paylaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın