Görüş Bildir
Haberler
LGS
LGS Sınav Yerleri Açıklandı: e-Okul LGS Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

LGS Sınav Yerleri Açıklandı: e-Okul LGS Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) ter dökecek olan milyonlarca ortaokul öğrencisinin beklediği gün geldi. Milli Eğitim Bakanlığı, LGS sınav giriş belgelerini ve sınav yerlerini e-okul üzerinden erişime açtı. Yıl boyu sınav hazırlıklarını sürdüren ve iyi bir lisede okumak için çalışan öğrenciler, LGS sınav giriş yerlerini Öğrenebilecek. Peki, e okul LGS sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

e-Okul LGS Sınav Giriş Belgesi ve Sınav Yerleri

e-Okul LGS Sınav Giriş Belgesi ve Sınav Yerleri

Fotoğraflı sınav giriş belgesi 27 Mayıs 2021 tarihinden itibaren e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden açıklandı. Okul müdürlükleri bu tarihten itibaren öğrencilerinin sınav giriş belgelerini alacak ve mühürleyerek öğrencilere teslim edecektir.

E OKUL LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ

LGS SINAV GİRİŞİ BELGESİ NASIL ALINIR?

Liselere Geçiş Sınavı giriş belgeleri e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden açıklanacak. Giriş belgelerini görüntülemek isteyenler aşağıda bulunan direkt adres üzerinden VBS sistemine giriş sayfasına geçiş yapabilir. Resimdeki rakamlar, öğrenci T.C kimlik numarası ve öğrenci okul numarası ile Veli Bilgilendirme Sistemine giriş yapılabilir. VBS güvenlik kontrolünde öğrenciye ait bilgileri yanıtladıktan sonra sol tarafta bulunan menüden giriş belgesi görüntülenir.

LGS NE ZAMAN?

LGS 2021 6 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak. LGS merkezi sınavında oturumlar, sınav süreleri, soru sayıları ve ders dağılımlarında herhangi bir değişiklik yapılmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın