Görüş Bildir
Haberler
Levent Güner Kimdir, Nerelidir? Levent Güner Oynadığı Diziler Nelerdir?

Levent Güner Kimdir, Nerelidir? Levent Güner Oynadığı Diziler Nelerdir?

Levent Güner, Kurtlar Vadisi Pusu gibi bir döneme damgasını vurmuş dizilerde yer alan bir oyuncuydu. Bugün alınan haberlere göre Levent Güner hayatını kaybetti. Ardından Levent Güner'e dair araştırmalar yapılmaya başlandı. 'Levent Güner kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?' soruları araştırıldı.

İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Levent Güner kimdir?

Levent Güner kimdir?

Levent Güner, 1964 yılında dünyaya gelmiştir. Adını Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Bedir karakteriyle duyurmuştur. Dizide, Pala'nın emrinde çalışan bir adamı canlandırmıştır. Güner, aynı zamanda bir dönem devlet tiyatrolarında oyunculuk ve şarkıcılık da yapmıştır.

Levent Güner hangi dizilerde oynadı?

Levent Güner hangi dizilerde oynadı?

Levent Güner birçok dizide rol almış bir isimdir. İlk kez 1992 yılında Mem û Zîn' adlı yapımda yer almıştır. 1995 yılında ise hem 'Böcek' hem de 'Aylaklar' adlı yapımlarda oynamıştır. 

Güner aynı zamanda bir dönemin ünlü dizisi 'Dudaktan Kalbe' dizisinde rol almıştır. Daha sonra 'Amok Koşucusu', 'Acayip Hikayeler', 'Reaksiyon', 'Kaybolan Yıllar', 'Bu Sevda Bitmez' ve 'Pilli Bebek' projelerinde de önemli karakterleri canlandırmıştır.

Levent Güner neden vefat etti?

Levent Güner neden vefat etti?

58 yaşındaki Levent Güner, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Zafer Algöz, oyuncunun vefatı üzerine sosyal medya hesabından paylaşım yaptı:

'Ani bir kalp kriziyle, sevgili arkadaşımız Levent Güner de veda etmiş. Başımız sağ olsun.'

Vefat haberinin üzerine oyuncunun sevenleri de taziye mesajları yayınladılar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın