Görüş Bildir
Haberler
Kuruluş Osman Dizisinde Ayrılık! Abdurrahman Gazi Karakteri Diziye Veda Etti...

Kuruluş Osman Dizisinde Ayrılık! Abdurrahman Gazi Karakteri Diziye Veda Etti...

Sunay Korkmaz
25.03.2021 - 10:42

Atv ekranlarında yayınlanan başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer ve Tamer Yiğit gibi isimlerin yer aldığı Kuruluş Osman dizisinden ayrılık haberi geldi. Ünlü oyuncu 51. bölümde diziye veda etti. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerini Burak Özçivit, Özge Törer ve Tamer Yiğit gibi isimlerin paylaştığı Kuruluş Osman dizisi, 24 Mart Çarşamba akşamı 51. son bölümüyle ekrana geldi. Kuruluş Osman dizisinde Abdurrahman Gazi karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Celal Al son bölümle birlikte diziden ayrıldı.

Dizinin Yapımcısı Sosyal Medyadan Veda Mesajı Yayınladı

Dizinin Yapımcısı Sosyal Medyadan Veda Mesajı Yayınladı

Kuruluş Osman'ın yapımcısı Mehmet Bozdağ da sosyal medya hesabından Celal Al'a veda paylaşımı yaptı. Bozdağ paylaşımında 'Bir destanı anlatmak için çıktığımız bu yolda ilk günden bugüne; canla, başla, aşkla çalışan kıymetli oyuncumuz Celal Al'a emekleri için çok teşekkür ederim' notunu yazdı.

Kuruluş Osman dizisinde düzenlenen bir düğün toyunu basan moğolların saldırısı ile Abdurrahman Gazi öldürüldü.

Celal Al Kimdir?

Celal Al Kimdir?

Celal Al, 1982 yılında Artvin'de doğmuştur. Celal Al 185 cm boyunda ve 87 kilodur. Oyunculuk üzerine eğitimini tamamlayan Celal Al, 2012 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alarak kariyerine önemli bir adım atmıştır. TRT 1 kanalında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde oynadıktan sonra Kuruluş Osman dizisine geçiş yapmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın