Görüş Bildir
Haberler
Kuruluş Osman 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! ‘Haine Merhamet Eden, Mazluma İhanet Eder’

Kuruluş Osman 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! ‘Haine Merhamet Eden, Mazluma İhanet Eder’

ATV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Kuruluş Osman 52. bölümde, Osman Bey ve Kayı Alpleri, Bizans birliklerini tarumar etmesi izleyenleri mest etti. Kuruluş Osman dizisinin sıkı takipçileri, yeni bölüm fragmanı merak ediyordu. Kuruluş Osman 53. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kuruluş Osman 53. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuruluş Osman 53. Bölüm Fragmanı

Kuruluş Osman Son Bölüm Yaşananlar

Kuruluş Osman Son Bölüm Yaşananlar

Osman Bey, Umur Bey’in İnegöl Kalesi’ne teslim edeceği atlara el koyarken; Togay’ın saldırısını püskürten Kayılar, başta Abdurrahman Gazi olmak üzere şehitlerin acısıyla sarsılır. Umur Bey, İnegöl Kalesi’ne sızmak için Nikola ile ticarete devam kararı alır ancak bu planını Osman Bey’le paylaşmadığı için ikili arasındaki gerilim devam eder.

Dündar Bey, Osman Bey’i bertaraf etmek için Togay’ı kullanmayı planlar. Savcı Bey, destek birliklerinin İnegöl’e yaklaştığı bilgisini getirince Osman Bey alplerini toplayarak harekete geçer.

Şey Edebalı, Osman Bey ve Umur Bey arasındaki gerilime son vermek için ikisini de birbirinden habersiz dergahına davet eder. Umur Bey burada Malhun Hatun’un ele geçirdiği zihgiri Osman Bey’e teslim edince, obadaki hainin Dündar Bey olduğu ortaya çıkar.

KURULUŞ OSMAN 52. BÖLÜM İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın