Görüş Bildir
Haberler
Kuruluş Osman 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! “O Hainin De Vakti Yaklaşmaktadır”

Kuruluş Osman 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! “O Hainin De Vakti Yaklaşmaktadır”

ATV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dün akşam yeni bölümü ekranlara geldi. Başrollerinde birbirinden ünlü oyuncuların bulunduğu Kuruluş Osman dizisinde Osmanlı Devleti’nin kuruluş aşamasındaki yaşanan olayla anlatılıyor. Dün akşam yayınlanan 51. bölümde Kara Şaman Togay'ın düğün kafilesine yaptığı saldırı damga vurdu. Peki, Kuruluş Osman 52. bölüm fragman yayınlandı mı? İşte Kuruluş Osman son bölüm yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuruluş Osman 52. Bölüm Fragman

Kuruluş Osman Son Bölüm Yaşananlar

Kuruluş Osman Son Bölüm Yaşananlar

Kayı Obası’na gelerek Osman Bey’e meydan okuyan Togay, Malhun Hatun’un serbest bırakılması karşılığında Yarhisar Tekfuru Aris’in teslim edilmesini ister. Malhun Hatun ve Umur Bey’in kendisinden habersiz iş tutmasından rahatsız olan Osman Bey, esir değiş tokuşu için zekice bir plan kurar.

Türk obalarına sancağı altında toplanmaları için çağrı yapan Osman Bey, İnegöl Kalesi’ni fethedebilmek için ordusunu kurmak üzere hazırlığa girişir. Umur Bey ise Osman Bey’in tüm uyarılarına rağmen kızını kurtarabilmek için kendi planı doğrultusunda Nikola ile bir araya gelir. Nikola, Malhun Hatun’un hayatına karşılık Umur Bey’e bir teklif yapar.

KURULUŞ OSMAN 51. BÖLÜM İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın