Görüş Bildir
Haberler
Kulüp "Raşel" Asude Kelebek Kimdir? Asude Kelebek Kaç Yaşında ve Nereli?

Kulüp "Raşel" Asude Kelebek Kimdir? Asude Kelebek Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
05.11.2021 - 21:51

Dijital film ve dizi platformu Netflix Türkiye başarılı projeler yapmaya devam ediyor. Televizyon ve online platformların kıyasıya yarıştığı şu günlerde iddialı dizilere bir yenisi eklendi. Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan'ın yaptığı Kulüp adlı dizi konusuyla dikkatleri üzerine çekerken oyuncuları ise araştırılıyor. Merak edilen oyunculardan biri de dizide Raşel karakterine hayat veren güzel oyuncu Asude Kelebek. Peki Kulüp'ün Raşel'i Asude Kelebek kimdir? Asude Kelebek kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son zamanlarda dikkat çeken yapımlarıyla gündeme gelen Netflix Türkiye başarılı dizilerine bir yenisini daha ekledi. 1950'lerin kozmopolit İstanbul'unda bir annenin, sorunlu geçmişi yüzünden yetiştiremediği asi kızıyla yeniden bağ kurmak için bir gece kulübünde çalışmaya başlamasıyla yaşananları konu edinen Kulüp dizisinin oyuncu kadrosu ise dikkatleri üzerine çekiyor. İşte Kulüp dizisinin Raşel'i Asude Selma Kelebek'e dair tüm detaylar...

Kulüp Dizisinin Raşel'i Asude Kelebek Kimdir? Asude Kelebek Kaç Yaşında?

Kulüp Dizisinin Raşel'i Asude Kelebek Kimdir? Asude Kelebek Kaç Yaşında?

Tiyatro ve dizi oyuncusu. 18 Haziran 1999, İstanbul doğumlu. Asude Selma Kalebek Boğaziçi Üniversitesi son sınıf öğrencisidir. Aynı zamanda okulunun haricinde kendisini oyunculuk alanında geliştirmektedir. Asude Selma Kalebek İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosu’ nda eğitimine devam etmektedir.

Asude Selma Kalebek, İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosundaki sahne çalışmaları yanı sıra 2021 yılında Netfix'in Türk yapımı dizilerinden biri olan Kulüp dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Dizide Raşel karakterini canlandırdı.

Asude Kelebek Rol Aldığı Yapımlar

Asude Kelebek Rol Aldığı Yapımlar

Asude Selma Kalebek, henüz kariyerinin başında olan genç bir oyuncudur. Netflix’ te yayınlanan Kulüp dizisi haricinde herhangi bir dizi oyunculuğu deneyimi bulunmamaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın