Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Öfkeli misin Yoksa Sakin mi?

etiket Kişilik Testi: Öfkeli misin Yoksa Sakin mi?

Bu kişilik testi senin karakterin hakkındaki bazı gerçekleri ortaya çıkaracak! Sen öfkeli bir insan mısın yoksa sakin kalmayı başarabilenlerden misin? 

Eğer merak ediyorsan;

Haydi öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Diyelim ki en yakın arkadaşının senin arkandan konuştuğunu fark ettin. Ne yaparsın?

4. Bir ortamda sohbet ederken karşındaki kişinin seni dinlemediğini ve telefonla uğraştığını görüyorsun. O zaman tepki gösterir miydin?

5. Imm.. Peki WhatsApp'ta sevgilinle konuşurken ona mesaj attıktan sonra görüldü yapıp mesaj atmaması seni sinirlendirir mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bize burcunu söyler misin?

7. Eleştirilere ne kadar açık bir insansın?( 1= Hiç, 5 = Çok)

8. Son olarak, haksız olduğun bir konuda kendini hiç haklıymış gibi gösterdiğin oldu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen oldukça öfkeli bir insansın!

Sen normalde dışarıdan bakıldığında sakin görünen bir insansın. Ama en ufak olumsuz durumda tepen atıyor. Aniden sinirlenmeye ve etrafındaki insanların kalbini kırmaya başlıyorsun. Kendine hakim olma konusunda biraz zorlanıyorsun. O an sanki kendin gibi tüm insanların üzülmesini istiyorsun. Hiçbirini bilinçli yapmıyorsun aslında. O an öfkelendiğin şeye o kadar çok odaklanıyorsun ki başka bir şey düşünemiyorsun. Mantıklı düşünemiyor, duygularına kaptırıyorsun kendini. Böyle zamanlarda kendini sakinleştirmen gerektiğinin farkındasın ama o an kendine hakim olmakta çok zorlanıyorsun. Kedini bildin bileli böyle bir yapıya sahipsin. İnsan ilişkilerinde bu sıkıntı olabiliyor. Karşında kim olursa olsun aynı şekilde davranıyorsun. Çok sevdiğin insanları bile incitebiliyorsun. Oldukça öfkeli bir insansın...

Yer yer öfkeli yer yer sakinsin!

Sen bazen çok öfkeli bazen de çok sakin bir insan olabiliyorsun. Duruma ve kişilere göre öfken değişiyor. Kendini genelde sakinleştirebiliyorsun ama bazen bu mümkün olamayabiliyor. Eğer bir iş için çaba gösterdiysen ve sonucu istediğin gibi olmadıysa orada biraz delirebiliyorsun. Onun dışında kolay kolay öfkelenmiyorsun. Öfkelensen dahi kendine hakim olabiliyorsun. Çok zor sinirleniyor ama sinirlendiğin zamanlarda ortada bir şey bırakmıyorsun. Herkesi kırıyorsun. Ama dediğimiz gibi bu durum çok nadir yaşanıyor. Belli bir yere kadar sabrediyorsun, o içinde birikiyor birikiyor ve birden patlama gerçekleşiyor. İşte o anlarda sana pek yaklaşmamak gerekiyor. Seni yakından tanıyan insanlar bunun farkında. O yüzden nasıl davranmaları gerektiğini çok iyi biliyorlar. Anlayacağın sen bazen öfkene yenilmeyip sakin kalabiliyorsun ama bazen de hakim olamıyorsun...

Sen sakin bir insansın!

Sen inanılmaz sakin bir insansın. Her olayda öfkeni kontrol edebiliyor, kimseyi kırmamaya çalışıyorsun. Zaten her şeye öfkelenen bir insan değilsin. Senin öfkelenmen için çok ama çok büyük bir olayın olması gerekiyor. Genelde başına gelen olumsuz durumlarda önce mantıklı düşünmeye çalışıyorsun. Bu durumda ne yapabilirim diye düşünüp çözüm arıyorsun. Çünkü öfkelenmenin hiçbir şeyi çözmeyeceğini çok iyi biliyorsun. Sakin kalmaya çalışıp olayın aslını anlamaya çalışıyorsun. Genelde her şeye pozitif bakmaya çalışıyorsun. Etrafında öfkeli bir insan görünce sakinleştirmeye çalışıyorsun. Kendini tanıyorsun ve nasıl davranman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Bu yüzden öfkeli bir insan değilsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1119
267
179
105
62
50
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın