Görüş Bildir
Haberler
Kimler Kimler Yuva Kuruyor: Kadın Ünlülere Yöneltilen 13 İlginç Evlilik Teklifi

etiket Kimler Kimler Yuva Kuruyor: Kadın Ünlülere Yöneltilen 13 İlginç Evlilik Teklifi

cokiyiya
07.05.2016 - 22:58

Bildiğiniz üzere, ünlüler dünyasının evlilikleri de boşanmaları da bitmiyor. Ünlüler peşi sıra evlenirken ışık hızıyla da boşanıyorlar o ayrı... 😂 Hazır düğün sezonu da açılmışken, sizler için ünlü kadınların aldıkları ilginç evlilik tekliflerini derledik. O halde, bu şanslı kadınların o özel anlarına doğru mini yolculuğumuz başlasın!💍👰

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Demet Akalın

1. Demet Akalın

Okan Kurt, pop müziğin kraliçesi Demet Akalın'a sabahın kör karanlığında evlenme teklif etti. İkili bir sebepten dolayı kavgalıydı ve konuşmuyordu. Okan, sabaha karşı Demet'e mesaj atarak konuşmak istediğini söyledi. Sabahın köründe Demet'in yanına koşan Okan, şarkıcıya evlenme teklif etti. Başlarda Demet Akalın, 'Böyle mi teklif edilir?', 'Hani yüzük nerede?' gibi serzenişlerde bulundu, ama sonra sevgilisi Okan'a 'Evet!' dedi. Mutlu sonuna ulaşan Demet, biraz gecikmeli de olsa yüzüğüne kavuştu.💎

2. Belçim Bilgin

2. Belçim Bilgin

Söylediğine göre Belçim Bilgin, arkadaşlarken de Yılmaz Erdoğan'a aşıktı. Bu nedenle güzel oyuncu, sıradan bir sohbet sırasında Yılmaz Erdoğan 'Ben seninle evleneceğim.' dediğinde şaşırdı. Ne var ki bir gün gerçekten de öyle oldu. Bir tatil sırasında Yılmaz, 'Benimle, elimizin uzandığı her yere iyilik ve güzellik götürmeye var mısın? Benimle evlenir misin?' diyerek Belçim'e evlenme teklif etti. Güzel oyuncudan coşkulu bir 'Evet!' cevabı aldı.

3. Pelin Karahan

3. Pelin Karahan

Pilates hocası Erdinç Bekiroğlu'nun o günkü tavsiyesi üzerine giyinip süslenip Bekiroğlu'yla buluşan Pelin'i bir sürpriz bekliyordu. Şık bir yere gitmek yerine tanıştıkları pilates stüdyosuna gittiler. Gittiklerinde yerlerde mumlar vardı, oyuncunun düğününde çalmasını istediği şarkı çalıyordu. 'Her şey burada başladı, burada devam etsin istiyorum.' diyen Bekiroğlu, yüzüğü çıkardığında Pelin ağlamaya başladı.

4. Burcu Esmersoy

4. Burcu Esmersoy

Şok edici bir sürpriz de güzel sunucu Burcu Esmersoy'a geldi. Ablasının Skype üzerinden görüntülü aramasına cevap veren Esmersoy, birden karşısında 1 yıldır görüşmediği eski sevgilisi Cem Alper'i ve 50'ye yakın arkadaşını gördü. O sırada aldığı evlilik teklifiyle göz yaşlarını tutamayan güzel sunucu, bu evlilik teklifini düşüneceğini söyleyip konuşmayı sonlandırdı.

5. Tülin Şahin

5. Tülin Şahin

Güzel model Tülin Şahin ise bir konserde eğlenirken evlilik teklifi aldı. Teklifin geldiği gün, Tülin ve sevgilisi Mehmet Özer birlikte bir konserdeydi. O esnada Mehmet aniden Tülin'e evlenme teklif etti. Mehmet, verdiği bir röportajda o anı 'Hava güzel, gece güzel, Tülin güzel, kafam güzel... Şaka bir yana aniden içimden geldi ve evlilik teklifi yaptım.' diye anlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Oya Başar

6. Oya Başar

Oya Başar, yaklaşık üç buçuk aydır birlikte olduğu sevgilisi oyuncu Ali Karagöz ile kameralar önünde bir röportaj veriyordu. Konuşmasında Ali'yi nasıl sevdiğinden bahsetti. Daha sonra söz sevgilisine geçti ve Ali Bey, Oya Başar'ın ne kadar mükemmel bir kadın olduğundan bahsetti. Hemen ardından ise tüm kameraların önünde güzel oyuncuya sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu.

7. Çağla Şikel

7. Çağla Şikel

Manken Çağla Şikel'in aldığı evlilik teklifi ise dizilere konu olacak türden! Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, Çağla'ya babasının mezarını ziyarete gittiklerinde evlenme teklif etti. Babasının doğum günü olan 23 Nisan’da, mezar başında evlilik teklifi alan güzel manken; gözyaşlarını tutamayıp, teklife fazla düşünmeden “Evet!” dedi.

8. Burçin Terzioğlu

8. Burçin Terzioğlu

Fırtına dizisinin setinde tanışan Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım yine bir gün settelerken tartışmaya başladı. Burçin'in 'Yeter artık! Benden ne istiyorsun?' sorusuna Murat, 'Seninle evlenmek istiyorum!' diye avaz avaz bağırarak cevap verdi. Güzel oyuncu, bu sıradışı teklife önce şaşırdı, sonra gülümseyerek kabul etti.

9. Arzum Onan

9. Arzum Onan

Sıradışı ve bir o kadar da garip bir evlilik teklifi de Arzum Onan'a geldi. Gittikleri bir piknik dönüşünde arabadalarken konuşmaya başlayan Mehmet Aslantuğ, yol boyu evlilik isteği üzerine konuşsa da o malum soruyu sormadığı için Arzum Onan bunun bir evlilik teklifi olduğunu anlamadı. Cevap bekler gözlerle şaşırıp kalan Aslantuğ'u gören Onan, bu işte bir iş olduğunu anladı. Mehmet Aslantuğ, konuyla ilgili verdiği bir röportajda 'Benimle evlenir misin ne kadar katır kutur bir cümledir.' dedi.

10. Sema Şimşek

10. Sema Şimşek

Model ve oyuncu olan Sema Şimşek de ilginç evlilik teklifi alan kadınlardan... Bir gün oyuncu sevgilisi Burak Hakkı ile sinemaya gitmeye karar veren ikili, arabalarına binerek sinemanın yolunu tuttu. Arabayı kullanan Burak, ani bir fren yaparak Sema'ya dönüp 'Ben seninle evlenmek istiyorum.' diyerek güzel oyuncuya evlilik teklifinde bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ceyda Düvenci

11. Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci ve Engin Akgün uzun yıllardır arkadaştı. Bir gün Engin'in aldığı yeni evi görmeye giderken gelen evlilik teklifi üzerine, Ceyda Düvenci çok şaşırdı. Arkadaş oldukları için haliyle şaşıran ve daha önce böyle bir şeyi hiç düşünmediğini söyleyen güzel oyuncunun Engin'den aldığı cevap ise şaşırtıcıydı: 'Ben her şeyi hayal ettim, her şeyi planladım. Biz evlenelim. Sen hiç bir şeyi düşünme artık. Bu yaşa kadar zaten her şeyi fazla düşündün. Ben düşüneceğim bundan sonra her şeyi. Sen işine gücüne bak, mesleğinde ilerle. Acayip şeyler yapacaksın. Bak; benimle evlen, uğurlu gelecek hayat sana!' 

12. Nihan Akkuş

12. Nihan Akkuş

Eski model Nihan Akkuş ise çifte sürprizle evlilik teklifi aldı. Bir süredir Galatasaray'ın eski futbolcusu Okan Buruk'la ilişkisi olan eski model, o malum soruyu denizin üstünde aldı. Okan Buruk, 'Nihan' adını verdiği teknesiyle çıktığı tatilde, sevgilisi Nihan'a denizin üzerinde evlenme teklif etti. Hem tekne sürprizi hem de evlilik teklifi Nihan'ı çok şaşırttı.

13. Esra Eron

13. Esra Eron

Sunucu ve manken Esra Eron ise şiirle evlilik teklifi alan şanslı kadınlardan... Sevgilisi Murat Aşık, Esra için bir şiir yazdı ve önceden Roma'daki otele faksladı. 'Şiir, mönünün içine konsun.' diyerek de şefi tembihledi. Daha sonra ikili, yemek yemek için o restorana gitti ve Esra'ya gelen mönünün içinde Murat'ın şiiri vardı. Şiir, 'Benimle evlenir misin?' sorusuyla son buluyordu.❤️🖋

Bonus: İrem Derici

Bonus: İrem Derici

Hep erkekler teklif edecek değil ya! İrem Derici de aman ne olacak diyerekten evlilik teklifini kendisi yaptı. Evlilik teklifini ilginç bir yolla yapan şarkıcı, radyocu Rıza Esendemir'e yeni çıkan single'ını gönderdi. İçine de bir post-it koyup 'Evlen benimle!' diye not düştü. CD'yi gören Rıza, hemen şarkıcıyı aradı ve 'Kabul ediyorum.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
450
157
133
114
31
26
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

irem derici hiç şaşırtmadı kadının hiç bişeyi normal değil ki :)

katilice

peki Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un gerçek aşkı? <3 hala evliler

sena

esra eron nasil isimdir ya cakma esra erol gibi

Deniz Okyanus

ama çoğoş gız ha çoğoş gız guzel gız :)))